Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jsem KGB placený troll. kradu lidem nicky a podvádím s hlasováním.
    V 10 odejdu jako hrdina Putin a v 10 01 se vrátím v převleku za Rybannu. V 11 jsem BTW.
    střídám nicky aby nikdo nepřišel na to že tu vlastně smrdím celý den
  • Miloš Zeman se zase poosral. Táhni do domova důchodců ty prochcanej
    ožralej dědku. *2* *2*
  • Miloš Zeman je náš člověk. Za zradu ČR mu platíme.
    • Já jsem také váš agent. Poctivě plním vaše rozkazy - kradu lidem nicky, podvádím s hlasováním a ničím debatu. Jména také střídám.
  • Hup semjone BTW! No val val otroku.
    Za kradení nicků a mínusování pravdy si tě platíme
  • putin je tak maličký že může přespat v krabiččce od sirek *1*
  • Přestante platit daně zločinecké komunistické organizaci jménem Policie ČR
    která porušila zákony %CR když přihlížela jak čínští teroristé placení řínskou ambasádou napadí pokojně procházející české občany.
    Je to i na videu.

Smrt komoušům v policejních uniformách!
    • V normální zemi, pokud policista hájí pachatele trestného činu, jde od válu. V ČR dostane za spoluvinu příplatek a prémie.
  • z ČR bude brzy ČTR - česká tibetská republika. budou nám tak říkat a dopadneme jak Tibet. Ovečky učte se čínsky, budete to potřebovat. Hradní ovčák Becherovič nás neprodal za mísu čočovice, ale za flašku hruškovice.
    • ... neskutečně primitivní prohlášení primitiva :)))
    • Kalousek tě pochválí. když už se tomu kazišukovi nic nikdy dobrého pro nás nepodařilo, tak alespoň bude o to více škodit. A ty budeš mít co lhát. *14*
    • Tibetu a Moravě
  • Policie ČR? jo to je ta zločinecká komunistické organizace
    Občané braňte se těmto zločincům v žoldu komunistických čínských zločinců
  • hezký den a víkend pánové. Trollečku bbbb, vedeš opravdu hodně smutný život.
    Celé dny jen prdíš na Tiscali. Sám si musíš příspěvek i obodovat. Máš na to ne kouzelnou hůlku ale mašinku. čáry máry fuk a za vteřinu plus 5 bodů. Jak nenápadné *1*
    Je tu tak 5 zoufalců. *1* Tady v práci muži řeší dnešní fotbal zda to Ostrava nechá Olomouci nebo ne a my ženy řešíme program na víkend.
    po tvém Rusku ani po hradní obludě jménem Zeman tu ani pes natož pak člověk ani neštěkně. ráda jsem tě zklamala. *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*

Hádáte se o politice kterou nikdy nezměníte. Pěkná ztráta času. Mám zábavnější program - jít nakupovat. To je pro nás ženy ten pravý orgasmus. čauky. odchod 13:26 *2*
  • Miloš zeman je ožralý Major Magor placený KGB

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit