Miloš Zeman je politický sitcom na účet daňových poplatníků
-
To právě nevím. Leda, že by soudruzi z ÚV KSČ chtěli namíchnout soudruhy z plzeňské Škodovky. Nebo že by soudruzi z plzeňské Škodovky radostně demonstrovali za úspěšnou měnovou reformu a okradení?
-
Opět naprostý souhlas.
V zájmu sebereflexe by měl pan Zeman zvážit (zodpovědně a s moudrostí zkušeného muže), zda využije celý svůj legální mandát ve funkci hlavy státu. Asi je neustále přesvědčován různými "podržtašky" o tom, že má ještě co přinášet.
Odejít včas není slabostí, ale znakem velikosti.
-
Soudruhu, jak jistě víš ve VUMLu říkali právě opak.
-
To Tomas80: Podle Vás pana Drahoše volila výhradně svoloč?
Já bych ho nikdy nevolil ani náhodou, ale označit právoplatné voliče svoločí mi připadá nad čáru. Prostě jim pan Drahoš stál za tu cestu k volební urně.
-
Kdyby to bylo vážený Občane jak píšete a osobní neodpovědnost (lehkovážnost, nerespektování norem, chorobný egoismus???) by byly legitimním důvodem k omezení nebo odnětí svéprávnosti - muselo by u nás být snad 6 milionů osob s tímto stigmatem😂
-
To vám říkali na VUMLu, soudruhu?
-
Neodpovědnost a nesvéprávnost z hlediska právního i věcného jistě není totéž. Ale pokud se někdo chová neodpovědně, bývá mu v civilisovaných zemích soudně omezeno nebo zcela odňato právo samostatně rozhodovat, čili je zbaven svéprávnosti.
To že v naší zemi je president, tj. hlava státu podle Ústavy neodpovědný, to je naprostá rarita dokazující jaký tady máme "český hnojník".😯
-
obČAN to musí sám jako soudruh vědět nejlíp že?
-
Nikdo.
-
No sluníčkáři měli jít holt k volbám,nemuseli by teď držkovat.
-
Ano? A kdo je ten "dobrák", který to kdy myslel s republikou dobře? Můžete nám uvést jméno toho vzácného muže nebo ženy?😇
-
Soudruhu, to byl hlavně politický tah, ne ekonomická nutnost.
-
Ale podobného pana presidenta, jako máme my, měli donedávna v Tunisu...
-
Donogoo-Tonga
-
S Albrechtem z rodu Valdštejnů...
-
Hrubost a vulgarita tohoto "přispivatele" přeahuje meze slušnosti...
-
Já také - odvar z pelyňku (však je to na mých příspěvcích i občas vidět)
-
Bumbál Čučkař Popelníček málem ano. V přímém přenosu
-
Co tedy byla měnová reforma v roce 1953, soudruhu?
-
Tobě zřejmě zbankrotoval mozek.