Miloš Zeman je politický sitcom na účet daňových poplatníků
-
Zopakuj si pravopis...
-
Doufám, že i Vy...
-
Take me to hned napadlo...
-
On je sice vrchním velitelem, ale to je pouze formální čestná funkce. Sám o ničem nerozhoduje, rozhodují jiní. On sám může nanejvýš seřvat Ovčáka, když mu včas nedolije Hruškovici nebo nepřinese cigarety či nevysype popelníček.
President je podle Ústavy ČR sice neodpovědný, tj. nesvéprávný, ale jakožto občan ČR je kritisovatelný. Žijeme (stále ještě) ve svobodné demokratické společnosti. Naopak jako představitel, tj. první občan republiky je kritisovatelný ve zvýšené míře, to co "projde" jinému občanovi, to je u něho nepřípustné. Není to samovládce car gosudar, i když by jím rád byl a někdy, zejména když má virózu, se tak nejspíš cítí.
Pan Jégl píše velice otevřeně, pravdivě, přímo a bez příkras, což se od novináře očekává.
-
parUL paranoia vidíš mě všude? to je krásné že ti ležím v hlavě.Jen tě zklamu mám jen dva účty.
-
KIMCIDe ty jsi se dneska rozparádil, pane jo.
-
Ovar je tvůj otec???
-
Jegl i kdyby ses tou žlučí co za sebou taháš polil , tak Ing. Zeman bude vrchní veletel a prezident ČR. Tvé zapšklé placené provokace na tom nic nemění. Nikdy jsem nehanil žádného prezidenta takovým způsobem co tu předvádíš jen aby jsi se zavděčil svým chlebodárcům. A to nejsem žádný pisálek.
-
Přes všechny nedostatky, kterými Zeman oplývá, zůstává nadále nejlepším polistopadovým prezidentem.
-
S kým si píšeš moulo?
-
A tebe platí ambasáda které země
-
Ano o voličích Drahoše si tu podprůměrnost myslím
-
No tím co udělala velvislaknině je to dokázané
-
Co to máš za pubertální fotku Kimcid? Proč si tam nedáš Ovarovou hlavu? Ta by ti slušela líp a nebýt Havla, tak bys měl dnes slušný estébácký důchod, co?
-
Kdyby se kritizoval ožralý prezident, tak bychom kromě Havla nic jiného neřešili.
-
Je veselé pročítat reakce.
Někteří jsou zapřísáhlí nepřátelé pana prezidenta a někteří nekritičtí obdivovatelé.
Pravda je, že čím je starší, tím je jeho chování méně předpokládatelné. Asi je opravdu umění umět včas uznat, že je čas odejít. To je znakem velikosti ducha, ne zbabělosti. A to nejsem zapřísáhlý odpůrce pana prezidenta.
Pro příznivce - podívejte se na článek vedle, jak zpodobňují svou premiérku v konzervativní Británii.
To bychom se asi divili, kdyby takhle někdo zpodobnil pana prezidenta.
-
Můj věk mě už dovoluje abych Ti tykal Pavle
-
šáša váša humanitní bombarďák byl zhoubou pro českou republiku a nejhorším prezidentem, kterého jsme kdy měli... rektální alpinista směr usa a západ, ze kterého mohl být hotový jen nějaký druhořadý pissálek, jako autor tohoto článku.
DÍKY BOHU ZA NEJLEPŠÍHO PREZIDENTA PANA ZEMANA.
-
Dokaž, že to tak není.
-
Pletete si normální člověka s velmi podprůměrným...