Miloš Zeman je politický sitcom na účet daňových poplatníků
-
Když někdo nadbíhá Rusku a Číně, dělá to zadarmo? To je otázka, u Zemana bych ruku do ohně nedal.A co je pak horší, krást jako Bureš nebo kolaborovat za ruble a juany?
-
Dokaž.
-
Ano špatně napsané ale i tak mám pravdu. Kdyby šlo k volbám víc lidí dopadlo by to možná jinak. Já ve finále nevolil ani jeden mě neseděl. A navíc jsem byl mimo republiku jako vždy.
-
Zeman říká, co si myslí. Tím je přijatelný pro normální lidi.Vzpomeňte si, co jsme tu měli před ním. To bylo na poblití. Menší zlo je vždycky lepší.Zeman nikomu neškodí, spíš se snaží pomáhat této zemi a nekrade.Tu nenávist vůči němu si musíte léčit u psychiatrů.
-
Tady se teda sešla havloidní pakáž. Myslím, že převážně v jedné osobě ale s tisíci nicky, nechá si říkat Sajmon, že mám pravdu, ty sajmonův pablbe.
-
Ach ten pravopis...
Ovce mělY a šlY
-
Je to jasné, velvyslankyně to musela vzít na sebe, kořala by už to neustál, chtěl bych vědět, jaký balík jí nabídl Hrad za tu taškařici?HNUS
-
Ovce měli rozum.a šli k volbám a lepšolidí byly líný.A teď pláčou že nevyhrál přihřátý Drahoš
-
No užil si
-
Ano kdybys o tom člověku něco věděl nepsal bys takové blbosti. Rozhodně si k tomu psychiatrovi dojdi.
-
Albrecht z Valdštejna - je známo, že jeho syn Albrecht Karel (* 22. listopadu 1627) po třech týdnech zemřel na vrozenou syfilis/lues/příjici.
Albrecht z Valdštejna byl svými spolubojovníky zlikvidován až 25.2.1634 - čili nemoc se mohla rozvinout a v posledních letech nepochybně vedla k rozvoji nervové formy - tabes dorsalis.
Důkaz o tom podává - antropology z Národního musea zjištěná - monoostitická syfilitická periostitida, eburnizace kompakty obou kostí holenních, které mají náznak tzv. šavlovitého prohnutí a jejich dřeňové dutiny jsou nápadně zúženy. Kloubní plochy jsou v kolenních kloubech atypicky oploštěny a též na hranách mediálních kondylů stehenních kostí jsou vytvořeny plošky.
Tento nález na kostře se dobře shoduje s historicky zaznamenanými, stále se opakujícími potížemi, především s omezenou schopností chůze.
A duševní pochody syfilitika nejlépe umělecky ztvárnil spisovatel Jaroslav Havlíček v knize "Petrolejové lampy" - není důvod se nedomnívat, že stejně se v závěru života projevoval i Albrecht z Valdštejna, proto jeho "druzi ve zbrani" byli nuceni přistoupit k jeho likvidaci v Chebu...
-
To vynucené přiznání pravděpodobně ještě skousla, srdceryvný pláč by už asi nedala.
-
Stačí podívat se jaký ilustrativní obrázek si KIMCID vybral ke svému nicku. To samo o sobě také hodně vypovídá. Psychiatr nebo soudce by z toho mohl leccos vyvodit.
-
Hele ty hermafrodite, ať se tady z toho neposereš, kornoute.
-
Tak nereaguj když ti neležim můžeš mě vesele ignorovat šašku
-
Ne Havel krátké kalhoty
-
Ne Havel,ale Zeman
-
Ty v hlavě nikomu neležíš,ty jsi jenom pro smích
-
Nejak mi nesedi, kdyz velvyslankyne podala lzive informace prezidentovi a pritom se smala.
-
Nevím jak se tY co jsi jmenoval vyjadřují ale ty se opakuješ :D Janáků,Jano,Občané paurle 😉