Miloš Zeman je politický sitcom na účet daňových poplatníků
-
Ty máš IQ tykve tak tady neopruzuj.................
-
Jistě ovce jako ty,co jde s davem nám to poví.
-
Vy jste hnus už jenom tím že existujete.
Že vás táta radši nepráskl někam do příkopu................
-
Havel rozhodně
-
Ale stejně zůstává až druhý - po Josefu Švejkovi!
-
Kdo jste?Podle mne alkoholik který ještě nedostal dnešní přísun,nebo drogově závislá osoba ,která si ještě nešlehla
Kdyby jste na svět pohlížel-a očima nezatíženými návykovými látkami musel-a by jste vidět že takového tupce jsme neměli ani za komančů a to je co říci,protože plejáda komoušských presidentů byla jako celek velmi blízko tomu dnešnímu.
Hnus nemající ve světě obdoby!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Kdybys nekecal dobytku. Máš tady v té své diskuzi, jako když je někde nablito. Koukej si to tady pořádně vyčistit, hnuse.
-
Pisatel(ka) s nickem Adelka 789 mne opravdu rozesmál(a). Potěšilo mě, že mě spojuje s nicky josef.novak a kolobezka.1, s těmi pisateli se opravdu většinou shoduji v názorech. Kdo je to Sajmon, to nevím, takový nick se tady nevyskytuje.
Jinak nevidím žádný důvod proč bych měl střídat nicky. Zvolil jsem si a používám nick Obcan.
Vyskytovaly a vyskytují se tady ale nicky, jako Kulihrach, BTW, KIMCID, Adelka789..., které si jsou svým obsahem a formou vyjadřování velice podobné. 😉
Ten obsah a forma vyjadřování nicku Adelka789 mi připadá jako něco, co se dá nazvat "dočasná česká hradní řeč". 😀 Dokonce lze spekulovat, že pisatel(ka) dostal(a) holí a proto tak reaguje. 😂
-
A ty píšeš že stratosféry že
-
Nech se vyšetřit b l b e máš vlčí mlhu vidíš mě všude. Ale zase mě těší že ti ležím v hlavě :D
-
Omlouvám se, pane Janáku, popletl jsem si jména.
-
kdyby šla svoloč k volbám nemusel Zeman vyhrát (jak jednoduché)
-
To už opravdu není legrace, jak se ten opilec chová v zahraničí!? Proč Zemanovi nikdo ty cesty nezakáže? To není PS soudná? Bureš mu to zakázat nemůže, ti dva estébáci se drží v klinči a ČR a její občané se mohou akorát stydět, co za svoloč zvolili. A zubatá nikde.
-
Jegl není novinář. :) Novinář by se držel etického kodexu.
Mimochodem bych od takového "světáka" očekával, že se nebude pohoršovat nad tykáním (obzvlášť v internetových diskuzích).
-
Žádná dáma pane Nováku, to jen soudruh KIMCID alias BTW opět začíná sajmonovat, bude veselo.
-
Dle výpočtu ČTK by při pohledu na historické země kandidát Drahoš zvítězil v Čechách a Zeman na Moravě. Ergo omluva není až tak na místě.
-
... nejspíše jste ještě nevečeřela...
-
... nebuďte se svými pra... neslušná (ba přímo sprostá) dámo!
-
S věkem duševní výkonnost klesá!
A když má navíc mizerný servis
z presidentské kanceláře,
je výsledek takový, jaký je.
-
Kdyby blbost nadnášela tak někteří nedosáhnou na klávesnici že Ááááno zeMANo advokáte.