Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Máte krátkou paměť, Katko.
  • Šloufe teprve až se ocitneš na barikádě a rudou vlajkou zapíchnutou do análního otvoru, tak potom, pro mě budeš ten pravý.
  • soudružko ten antikomunismus tady rozehráli převlečení komunisti z ODS co vám tady zavedli Kalouskovy reformy i s církevními restitucemi , tak jak se s tím vyrovnáte a ten Šlouf byl taky normalizační komunistický funkcionář.
  • Nečas se jmenuje Dimun, tak to jo.
  • modrý hova.a se chovají jako náckové a moc rádi druhé označují náckama, holt se řídí heslem ,, zloděj křičí chy´tte zloděje."
  • Prosím vás,Ti kteří píšete tyto duchaplné příspěvky,kolik vám je let????Protože soudný člověk by takové stupidnosti nemohl napsat.Zřejmě budete hodně mladí a hloupí,nebo ste najatí agenti neznalí poměrů této země.Já jsem totiž za komunistů vychovala dvě děti a to jsem byla samoživitelka.Tak si tyto stupidní kecy odpuťte,přála bych dnešní mládeži,aby žili v této době,kdy jsme byli družnější více jsme si pomáhali a také se radovali.Mněli jsme sice zlatou klec.Ale stát mě chránil i mé děti.Jedli jsme nezávadné potraviny protože komunisti mněli nejpřísnější normy na potraviny.Tady z toho nic nevymažete,vy jedná zaprodaná chásko!!!!!!!!!!!!!!A doufám,že boží mlýny melou a dojde i na vás.
    PS:prosím vás pokud v tomto článku budu mít nějaké chyby,omlouvám se za ně.Děkuji.
  • Receno zkratka a jednoduse, demokracie bez politickych stran nefunguje. Staci se zajet podivat do zemi, kde takovy system pouzivaji. *1*
  • Slusne noviny nemohou doprat sluchu takovym darebakum, jako je pan Dimun. Nejen, ze jiz na pohled vypada jako slizsky mafian, dokonce o jeho mafianskem pusobeni na ministerstvu vysla cela kniha.. Neuveritelne cteni... *16*
  • Správně té hradní bestie je třeba se již zbavit. Na druhou stranu - kdo se může pochlubit tím, že si do čela státu zvolil - křiváckého prolhaného podrzáckého ožralu. Jen uslintaná prasečí tlama - jakýsi zeman mu jim to může "správně" vysvětlit svými neskutečně blbými uchyláckými "bonmoty"
  • A co čekáte jiného od - spolku podrazáku ožralého zemana / smečky práskačů opilce zemana, .... ????? - tzv. SPOZ. A jejich guru - jakési NIC zeman ??? - Podlý křivácký prolhaný podrazák - a toto jsou jen plody jeho předchozích sviňáren.
  • Asi fakt nevíš jak to tady chodí. No brzy na to přijdeš.
  • VÚML má tvůj Přemysl Sobotka, modrý hovado, toho spícího ču...a si strč do pr.ele.
  • hov.o je víc než tenhle Klausovec a normalizační Husákovec
  • ...a ty doufam naposled :)))
  • Bakalův horník, Lukáši "šloufe" *1*
  • Jedna se o jisteho ''antiparoubka'',ktery meni nicky,jako fusekle.
    Je to vyhlaseny internetovy pablb,tvor bez jakehokoli nazoru,uchylak a fetak.
    Takze Mr.Gregory-nechte jej na me,ja si s nim poradim.Asi bude treba tohoto 'pisatele' opet poslat na DETOX,a bude od nej par dni klid. *14*
  • Když nezajímá proč reagujete ? Neprotiřečíte si náhodou ? Pokud je to na vás moc složité zkuste se někoho zeptat .
  • Představte si , že reaguji i vás i když je to opravdu zbytečné a kontraproduktivní .
  • On totiž do toho Spolku Přicmrdovačů Ožralého Zemana nikdo charakterní a slušný nevstoupí.
  • On totiž ten Robert je jprovokatér, s největší rvděpodobnsotí je to Zemanův kancléř Mynář. Nechápe ovšem, že těmi kecy dělá Zemanovi medvědí službu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit