Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jen včera hromada zpráv o vítězstvích hrdinných Hrihorijů a osudových drtivých porážkách zbabělých Russsssů. A realita? Propaganda jede naplno. Inu válka někde tam, na východě a kšefty někde tam, na západě. 

    • janhrom

      Rf po roce a půl začali velkou ofenzivu na severu.Tohle je asi závěr války na Ukrajině.

    • 🙈

  • janhrom

    Já nerozumím tomu, proč tu na Tiscali a vůbec léta čtu, že Putinuv argument o rozšiřování NATO zdůvodňující válku je lživý, ale dnes už Česká média v souvislosti s novým generálem Syrskyjm píšou, že s NATO Syrskyj jednal v Bruselu o transformaci ukrajinské armády v roce 2013 ještě dlouho před Majdanem. 

    • goyim

      Většinou platí, že lže víc (a k zoufalým krokům se uchyluje) ten, kdo prohrává. Závěr si udělej sám.😀

  • goyim

    Neskutečné, co se dá vybojovat s čipama z praček a lopatkama.😂

  • Vím, že se tu často lidé hádají se vztekem a zlobou. Osobně je mi jenom líto těch Ukrajinců i Rusů, kteří umírají každý den v zimě, blátě v bolestech.

    Kdy už se lidstvo poučí, že válka vede jenom k neštěstí. A porazit rusa? (klidně si pište třeba 56 "s") To asi není nic jednoduchého nejen pro Ukrajinu (polygon a laboratoř násilí), ale ani pro celý "západní svět."

    Akbarové počkají, až se vyčerpáme a potom udeří zevnitř. To nebude válka s Ruskem, ale válka civilizací.

    • .

    • Pokud se euroatlantická civilizace nezbotrí ještě předtím.

    • .. moc dlouhé...

      • janhrom

        Neumíte číst nebo nechápete text?Nebo jste jen proukrajinský?

        • Netušíte o co jde.  Ve zkrácenosti: Někdo jej tu kritizoval asi jen na 3 řádcích, a on odpověděl: moc dlouhé... Jindy v odpovědi dal jen úsměv šaška. Tak se mu to géniovi vrací. Ale je lepší se zeptat nebo něco nadhodit, než z neznalosti kritizovat.

          • janhrom

            Vás problém je, že nevíte s kým diskutujete.

            •              Váš problém, když si myslíte, že to nevím. 1+1 = ?

              • janhrom

                Reakce na příspěvek:

                Smutně že neznáte ani pravdu, ani výsledek příkladu.

                • Reakce na příspěvek:

                  Tedy zcela pro jedince duševní naháče: Ten příklad jste dostal jako náznak, že patrně nevíte něco nejzákladnějšího (ale nemusíte z toho dělat trágo: jeden profesor matematiky na střední to s pomocí logára vypočítal. Podle něho to bylo přesně 1,99...). Budu vám tento příklad pro duševní vzpruhu dávat denně. No a ta znalost pravdy ?  2309 se tak choval k mykologovi, když jako totalista nebyl schopen vstřebat konstruktivní kritiku, že nezná nic z globalistiky. Žádný psychopat například, nesnese ani náznak kritiky, dědo. Jestli máte  zase nějaký jiný problém, asi jich bude povícero, že (?) obraťte se v Praze na nějakého Chocholouška. Děkuji.

                  • janhrom

                    Reakce na příspěvek:

                    Už se nudně, opakujete. Ani jsem to nedočet,moc dlouhé jak rád píšete .

                    • Reakce na příspěvek:

                      Tak proč se po mě opičíte ? 1+1 = ?

                      • janhrom

                        Reakce na příspěvek:

                        Po vás ? Přivlastňujete si hlášku nicku KIMCID? To už jste tak ubohý zloděj že na své nemáte?

                      • mun.go

                        Reakce na příspěvek:

                        Osoba cvbn, mykolog + několik dalších přezdívek má tu zábavnou vlastnost, že napadá účastníky zdějších diskuzí a podsouvá jim, že jsou psychopatové - viz "Žádný psychopat například, nesnese ani náznak kritiky". Několik identit mu také dává možnost dávat si sám sobě palec nahoru.

                        Ovšem pozor: jeho samého nesmíte kritizovat, ani upřesňovat nebo jinak mu stéblo křížem přeložit - to byste špatně dopadl a byl označen za pedagoga, poučovatele, psychopoučovatele, duševního naháče (+ doplňte si dle svých zkušeností s tímto jedincem). 

                        I když jej přímo kritizovat nebudete, ale někoho jiného, vztáhne kritiku na sebe (protože trpí chorobnou vztahovačností) a postup se opakuje.

                        Jeho ukázkový post (vyzlovka-18; 20. února 2024):

                        Rozumíte dobře, vždyť je to jednoduché a několikrát jste si to mohl přečíst. Opakuji: Každý jsme nějaký a chování je z velké části dáno geneticky. Například psychopatie určitě. Také životní praxe může přinést deformace. U profeseu čitel se říká, že to není práce, ale diagnóza. Prostředí, vekterém lze za pár let získat hluboce zakořeněný učitelský poučovacípřístup, na který je těžko někdo zvědavý - neb je nátlakový. Žáci, posluchači, musí přijmout ten jedině správný názor pana učitele, že. Takový udopřesňující, nekritizovatelný, nevychýlitelný, móc dobře míněný. Jinak může dojít i na dvojku z mravů. Za drzost. Mnozí z okolít akového psychopoučovatele se těší na jeho skon. Podle mě takovým jedincům s necitlivým a někdy až urážejícím poučováním musí být trvale nastavováno zrcadlo, vyvíjen na ně tlak. Nejste takový právě vy ? Jakmile se v tom poleví, životní praxe nebo genetická danost zase převládne. Chcete zaslat několik příkladů jak začít větu, abyste neurazil a přesto sdělil svůj názor ? Zdarma. Když si je 100krát opíšete psacím písmem, zlepší se to.

                        Doposud jsem npřišel na to, jak začít větu, abych toto  individuum neurazil.

                        • janhrom

                          Reakce na příspěvek:

                          Já vím že je to hňup co blbě mění nick

  • Aktuálně hlási ČR též dobytí a totální destrukci celého ekonomického systému. Nikde nejsou peníze na nic. Chybí v nemocnicích školách. Chybí na důchody a sociální dávky. Výplaty se ve státní správě snižují.Systemově je dobyla Strakova akademie.Spolu se statečným a chrabrým - tím z Kyjeva. Peníze odsypány, zbraně odeslány. Máme tady holé zadky.

    • Toť pravda.

  • "Ukrajinská agentura Unian označila vyjádření "ruského diktátora" za cynické vzhledem k čerstvým zprávám o střílení zajatých a zraněných ukrajinských vojáků"

    " 

  • 6. dubna 2022 23:19 The New York Times upozornil na drastické video, ve kterém údajně ukrajinští vojáci střílí do ležících zřejmě ruských zajatců. Vše si natáčí a po zastřelení posledního muže bouřlivě slaví. The New York Times dodal, že záběry jsou ověřené."
  • Na pomoc ukrajině nabízíme cca 200 dobrovolníků včetně zázemí jejich rodin a ať už se nevracejí. V záloze je ještě dalších 100 poskoků. Mohli by i někteří soudci a senátoři. To bybyla velká úleva pro náš již téměř neexistující stát. Viva naší Československé republice. Snad se dočkáme obnovení.

  • janhrom

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/enoples-sygkroyseis/aixmalotismenos-oukranos-dinei-ta-xeria-me-ton-roso-nikiti-tis-maxis-eisai-pleon-asfalis/?utm_source=projectagora&utm_medium=contentdiscovery&fbclid=IwAR2H6ivr_QRY1948_FvMDQsnuKsU5medTqHW7S7XcAJN6d2rM73zPnK0QLA

  • "Česko se musí připravit na válku, burcuje generál Řehka"

    Kluci ukrajinští blbě to tam vedete! Tady jedině tady je ten schopný a udatný rek. Nebojsa před kterým utíkají celé armády. Jejda ten by bojoval válčil dával povely. Rozdával vyznamenání , panáčkoval při vojenských pohřbech. A to je právě to, co my tady v ČR nepotřebujeme. Rádi vám jej na Ukrajinu vyexpedujeme. I s nějakou Černochovou. Též hlupaňa evropského formátu. Berte berte dokud se dává.

  • josef.chmela

    Vždyť ještě nedávno naše zbraně vítězily na všech úsecích fronty, Rusové prý padají na hubu, jejich ekonomika se pod sankcemi EU a USA hroutí. Už tady 2 roky tvrdím, že nám naše vláda, její přisluhovači, křivák prezident a celý tzv. "demokratický" svět jednostranně a účelově lže ve všem.

    Nemohu být s lháři, nemohu lháře poslouchat ani vystát. Já už to tady nějak v tom USA protektorátu doklepu, ale chudáci mí potomci. Je nejvyšší čas aby se už ta protektorátní demokracie u nás zhroutila. Včera bylo pozdě. Chce se mi blít velebnosti.

    Napsal bych to trochu jinak ale byl bych zřejmě demokraticky souzen a odsouzen jako politický vězeň. Takovou radost těm západním zaprodancům a teroristům neudělám.

  • Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

    Registrovat nebo Přihlásit