Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Česko se musí připravit na válku, burcuje generál Řehka"

    Kluci ukrajinští blbě to tam vedete! Tady jedině tady je ten schopný a udatný rek. Nebojsa před kterým utíkají celé armády. Jejda ten by bojoval válčil dával povely. Rozdával vyznamenání , panáčkoval při vojenských pohřbech. A to je právě to, co my tady v ČR nepotřebujeme. Rádi vám jej na Ukrajinu vyexpedujeme. I s nějakou Černochovou. Též hlupaňa evropského formátu. Berte berte dokud se dává.

  • Aktuálně hlási ČR též dobytí a totální destrukci celého ekonomického systému. Nikde nejsou peníze na nic. Chybí v nemocnicích školách. Chybí na důchody a sociální dávky. Výplaty se ve státní správě snižují.Systemově je dobyla Strakova akademie.Spolu se statečným a chrabrým - tím z Kyjeva. Peníze odsypány, zbraně odeslány. Máme tady holé zadky.

    • Toť pravda.

  • josef.chmela

    Vždyť ještě nedávno naše zbraně vítězily na všech úsecích fronty, Rusové prý padají na hubu, jejich ekonomika se pod sankcemi EU a USA hroutí. Už tady 2 roky tvrdím, že nám naše vláda, její přisluhovači, křivák prezident a celý tzv. "demokratický" svět jednostranně a účelově lže ve všem.

    Nemohu být s lháři, nemohu lháře poslouchat ani vystát. Já už to tady nějak v tom USA protektorátu doklepu, ale chudáci mí potomci. Je nejvyšší čas aby se už ta protektorátní demokracie u nás zhroutila. Včera bylo pozdě. Chce se mi blít velebnosti.

    Napsal bych to trochu jinak ale byl bych zřejmě demokraticky souzen a odsouzen jako politický vězeň. Takovou radost těm západním zaprodancům a teroristům neudělám.

  • Na pomoc ukrajině nabízíme cca 200 dobrovolníků včetně zázemí jejich rodin a ať už se nevracejí. V záloze je ještě dalších 100 poskoků. Mohli by i někteří soudci a senátoři. To bybyla velká úleva pro náš již téměř neexistující stát. Viva naší Československé republice. Snad se dočkáme obnovení.

  • "Ukrajinská agentura Unian označila vyjádření "ruského diktátora" za cynické vzhledem k čerstvým zprávám o střílení zajatých a zraněných ukrajinských vojáků"

    " 

  • 6. dubna 2022 23:19 The New York Times upozornil na drastické video, ve kterém údajně ukrajinští vojáci střílí do ležících zřejmě ruských zajatců. Vše si natáčí a po zastřelení posledního muže bouřlivě slaví. The New York Times dodal, že záběry jsou ověřené."
  • janhrom

    V Dněpru 🤣🤣

    Nejvtipnější byla o víkendu v rádiu zpráva.Prý obránci ustupují do dobře opevněných pozic🤣🤣

  • Putin zřejmě vydal příkazy k útoku na široké frontě. V Kyjevě vypukla panika. Rusko předevčírem v noci zahájilo ofenzivu směrem na Záporoží. Ukrajinci už nemají žádné jiné místo tak dobře opevněné jako byla Avdějevka. Kyjev má silnou protivzdušnou obranu, ale některé ruské rakety jsou prakticky nesestřelitelné. Na bojišti se nečekaně zjevila nová ruská obrněná armáda o síle 50 000 mužů a hned odpoledne smetla ukrajinskou obranu u slavné vesnice Rabotino. Na Ukrajině mají v následujících několika dnech udeřit noční mrazy a je předpoklad, že relativně nízké denní teploty ještě nepromění bitevní pole v hluboké bahno. Před tímto nástupem rasputici se tak Rusům objevila nečekaná možnost, využít počasí a pronásledovat zdemoralizované a vyčerpané ukrajinské jednotky, a uštědřit jim další
    porážku. Ve Lvově místní podzemní pracovníci násilím pronikli na území továrny, vyrábějící měsíčně 5000 dronů. Ostrahu zabili, továrnu za pomocí benzinu spálili. Také došlo na Donbasu za pomoci partyzánů k vykolejení celého vlaku s municí velké ráže, pro armádu Ukrajiny. Zelenský chce v březnu realizovat masivní mobilizaci, protože mu chybějí vojáci. Po ustupujících Ukrajincích v Avdějevce i jinde byly nalezeny mučírny. Jsou také hlášeny případy použití chemických zbraní.

    • Ruská armáda zintenzivnila používání bezpilotních letadel ve směru
      na Kupiansk .Je jich tolik, že se jeden ukrajinský důstojník domnívá, že brzy ruské FPV drony pokryjí celou oblohu. V současnosti je podél operační linie Kupiansk – Svatovo – Kremenaja soustředěno více než 110 tisíc ruských vojáků.

      • Pikantní - co mi velmi zvedlo náladu: Ruská politice zatkla pár osob, které pokládali květiny ke vzpomínkovému místu podvratného korupčníka Navalného. Na stanici dostal minimálně jeden, nějaký 27letý, dosud netrestaný, předvolání k odvodnímu orgánu... no nekup to ! Asi to bude první linie. Bachmut, Záporoží ? Dají takto vyrábět stateční vlastenci ?

  • goyim

    Neskutečné, co se dá vybojovat s čipama z praček a lopatkama.😂

  • janhrom

    Já nerozumím tomu, proč tu na Tiscali a vůbec léta čtu, že Putinuv argument o rozšiřování NATO zdůvodňující válku je lživý, ale dnes už Česká média v souvislosti s novým generálem Syrskyjm píšou, že s NATO Syrskyj jednal v Bruselu o transformaci ukrajinské armády v roce 2013 ještě dlouho před Majdanem. 

    • goyim

      Většinou platí, že lže víc (a k zoufalým krokům se uchyluje) ten, kdo prohrává. Závěr si udělej sám.😀

  • Vím, že se tu často lidé hádají se vztekem a zlobou. Osobně je mi jenom líto těch Ukrajinců i Rusů, kteří umírají každý den v zimě, blátě v bolestech.

    Kdy už se lidstvo poučí, že válka vede jenom k neštěstí. A porazit rusa? (klidně si pište třeba 56 "s") To asi není nic jednoduchého nejen pro Ukrajinu (polygon a laboratoř násilí), ale ani pro celý "západní svět."

    Akbarové počkají, až se vyčerpáme a potom udeří zevnitř. To nebude válka s Ruskem, ale válka civilizací.

    • .

    • Pokud se euroatlantická civilizace nezbotrí ještě předtím.

    • .. moc dlouhé...

      • janhrom

        Neumíte číst nebo nechápete text?Nebo jste jen proukrajinský?

        • Netušíte o co jde.  Ve zkrácenosti: Někdo jej tu kritizoval asi jen na 3 řádcích, a on odpověděl: moc dlouhé... Jindy v odpovědi dal jen úsměv šaška. Tak se mu to géniovi vrací. Ale je lepší se zeptat nebo něco nadhodit, než z neznalosti kritizovat.

          • janhrom

            Vás problém je, že nevíte s kým diskutujete.

            •              Váš problém, když si myslíte, že to nevím. 1+1 = ?

              • janhrom

                Reakce na příspěvek:

                Smutně že neznáte ani pravdu, ani výsledek příkladu.

                • Reakce na příspěvek:

                  Tedy zcela pro jedince duševní naháče: Ten příklad jste dostal jako náznak, že patrně nevíte něco nejzákladnějšího (ale nemusíte z toho dělat trágo: jeden profesor matematiky na střední to s pomocí logára vypočítal. Podle něho to bylo přesně 1,99...). Budu vám tento příklad pro duševní vzpruhu dávat denně. No a ta znalost pravdy ?  2309 se tak choval k mykologovi, když jako totalista nebyl schopen vstřebat konstruktivní kritiku, že nezná nic z globalistiky. Žádný psychopat například, nesnese ani náznak kritiky, dědo. Jestli máte  zase nějaký jiný problém, asi jich bude povícero, že (?) obraťte se v Praze na nějakého Chocholouška. Děkuji.

                  • janhrom

                    Reakce na příspěvek:

                    Už se nudně, opakujete. Ani jsem to nedočet,moc dlouhé jak rád píšete .

                    • Reakce na příspěvek:

                      Tak proč se po mě opičíte ? 1+1 = ?

                      • janhrom

                        Reakce na příspěvek:

                        Po vás ? Přivlastňujete si hlášku nicku KIMCID? To už jste tak ubohý zloděj že na své nemáte?

                      • mun.go

                        Reakce na příspěvek:

                        Osoba cvbn, mykolog + několik dalších přezdívek má tu zábavnou vlastnost, že napadá účastníky zdějších diskuzí a podsouvá jim, že jsou psychopatové - viz "Žádný psychopat například, nesnese ani náznak kritiky". Několik identit mu také dává možnost dávat si sám sobě palec nahoru.

                        Ovšem pozor: jeho samého nesmíte kritizovat, ani upřesňovat nebo jinak mu stéblo křížem přeložit - to byste špatně dopadl a byl označen za pedagoga, poučovatele, psychopoučovatele, duševního naháče (+ doplňte si dle svých zkušeností s tímto jedincem). 

                        I když jej přímo kritizovat nebudete, ale někoho jiného, vztáhne kritiku na sebe (protože trpí chorobnou vztahovačností) a postup se opakuje.

                        Jeho ukázkový post (vyzlovka-18; 20. února 2024):

                        Rozumíte dobře, vždyť je to jednoduché a několikrát jste si to mohl přečíst. Opakuji: Každý jsme nějaký a chování je z velké části dáno geneticky. Například psychopatie určitě. Také životní praxe může přinést deformace. U profeseu čitel se říká, že to není práce, ale diagnóza. Prostředí, vekterém lze za pár let získat hluboce zakořeněný učitelský poučovacípřístup, na který je těžko někdo zvědavý - neb je nátlakový. Žáci, posluchači, musí přijmout ten jedině správný názor pana učitele, že. Takový udopřesňující, nekritizovatelný, nevychýlitelný, móc dobře míněný. Jinak může dojít i na dvojku z mravů. Za drzost. Mnozí z okolít akového psychopoučovatele se těší na jeho skon. Podle mě takovým jedincům s necitlivým a někdy až urážejícím poučováním musí být trvale nastavováno zrcadlo, vyvíjen na ně tlak. Nejste takový právě vy ? Jakmile se v tom poleví, životní praxe nebo genetická danost zase převládne. Chcete zaslat několik příkladů jak začít větu, abyste neurazil a přesto sdělil svůj názor ? Zdarma. Když si je 100krát opíšete psacím písmem, zlepší se to.

                        Doposud jsem npřišel na to, jak začít větu, abych toto  individuum neurazil.

                        • janhrom

                          Reakce na příspěvek:

                          Já vím že je to hňup co blbě mění nick

  • Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

    Registrovat nebo Přihlásit