Přejít na výpis diskuzí
Moskva zahájila mezinárodní pátrání po ukrajinském ministrovi. Viní ho z vražd
21.6.2014
117 příspěvků
-
Vždy byl východ a západ a byly nějaké hranice něco jako miska vah,teď se k Rusku pomalu plíží USA a NATO,vlastně Rusko je obklíčené,podiv ej se kde jsou základny USA a kde základny Ruska,a ten terorizmus?poku d je spáchámn teroristický čin v Rusku je to vždy někdo z ruské části.
Všechny další teroristické útoky jsou páchány vždy!!! po tom co USA a NATO napadli cizí stát,podívej se na dnešní situaci v Albánii, Afghanistánu,Iráku,Egyptě a nakonec Sýrie, Kosovo, nyní Ukrajina a ,zde všude je podpis USA a NATO ,nedávno fungující africké státy které jsou dnes v náboženských bojích a obě strany mají americké velmi moderní zbraně.
USA jsou jednoznačnými viníky za všechno to peklo v těchto státech , žádné Rusko. -
Tak to funguje.
Hrstka podnikatelsko politické mafie si přivlastnila a rozkradla státy. Díky těmto poskokům
světovládců v pozadí jsou národy na huntě zatímco oni se mohou v majetku koupat.
Jelcinovci Porošenkovci Tymošenkovci Rittigovci Babišovci...
A nyní nás toto panstvo žádá at jdeme bojovat a nasazovat kůži při obraně jejich nakradeného
majetku. Já rozhodně nepůjdu bojovat za jejich stát a nejsem sám. At jdou jejich dětičky.
Brzo jim ta maska demokratů spadne a budou tvrdě trestat každého kdo se nebude chtít zůčastnit dalších tržních jatek. -
Od Páhlávího po Porošenka: Kulisy se mění, příběh zůstává…
video:
http://outsidermedia.cz/american-imperialism/ -
Smrt banderovcům a fašistům z Kyjeva!!!
-
Pěkné je to video z debaty ukrajinské televize, tam dají slovo válečnému zpravodaji, a on jim říká co se tam dějě. Ve studiu zděšení, napadají ho, že lže a pod., ale neodpojí a on pokračuje. Říkám co jsem viděl, jsou to tátové od rodin co brání svoje město svoje rodiny, nejsou tam vojáci RF, žádného jsem já neviděl. Pak dostane slovo chlap z pravého sektoru z kuklou na hlavě. Vynadá mu ,že je zrádce, zaprodanec apod. On mu klidně odpovídá, já jsem novinář a říkám po pravdě vše co jsem viděl. Moderátor ho ke zděšení všech podpoří, já ho znám je to uznávaný zpravodaj ještě z války v Afganistánu, nemám důvod mu nevěřit. Ukrajinci ve studiu jsou zděšeni, dívají se po sobě. Pak si tam někdo vezme slovo, jsem si jist ,že ten pán říká pravdu, opravdu to viděl. ale ruské tajné služby to pro něj - prostě fašisté - pravý sektor v akci. Stejné, jako když volí v ukrajinském parlamentu jeden za všechny rukama i nohama. Ostatní tam ani nejsou a je odvoleno. Bylo to na you tube a pak to stáhli. - cenzura.
-
Těm zločincům nepomůže ani čená huba z bílý kůči,hitlerova dcera ani koňská hlava (Kerry) budou viset!!!Rusko si je najde!!!
-
Americká administrativa aktivně vyhledává všechny, kdo kritizují vládu, konkrétně Baracka Obamu, a mnohé dokonce bez řádného obvinění zatýká. Jsou předáváni, řečeno orwellovskou novořečí, „institucím duševního zdraví“, kde se jim dostane „výcviku“ v tom, jak správně nahlížet na svět. Tato kampaň, která počala před několika měsíci, se prudce zvýšila s vývojem ukrajinské krize a začíná dosahovat bizarních rozměrů.
„Nemoc“ individualismu
Většina obětí nastupujícího vládního fašismu, což zahrnuje i únosy internetových aktivistů, se rekrutuje z řad kriticky naladěných vojenských veteránů, jejichž hlas je současné moci obzvlášť nepříjemný. -
Podle údajů Ruthefordova institutu během posledních čtyř let od počátku operace „Ostražitý orel“, jež má za cíl sledovat všechny vládě „nepřátelské“ aktivity na internetu, Obamova administrativa trvale zesilovala kampaň za umlčení „disidentů“, zvláště těch s vojenským pozadím. Uplatňování těchto taktik, je kombinováno s udáváním levicových a pravicových „extremistů“ ministerstvu vnitřní bezpečnosti. Jde o širokou definici „extremistů“ – jednotlivců i celých skupin – „kteří šíří kritické názory vůči vládě, odmítají moc federálních úřadů ve prospěch úřadů státních a místních, nebo odmítají nařízení správních úřadů úplně.“ Tito odpůrci vlády jsou označováni za duševně nemocné.
Jednou z nejvíce používaných „diagnóz“ údajné poruchy mentálního zdraví používanou proti vojenským veteránům a dalším, kteří zpochybňují vládní status quo, je „odmítavě vzdorovitá porucha“ (ODD). Jak vysvětluje žurnalista Anthony Martin, diagnóza ODD „znamená, že taková osoba projevuje ‚symptomy‘ jako je zpochybňování autorit, odmítání postupovat podle vládních směrnic, tvrdohlavost, neochota jít s davem a obecně praktikování neposlušnosti či ignorance k příkazům. -
Se sem navexlovala slovenska komunisticka pakaz,ale vsechny cechy pred touto spodinou varuji:Slovensko tahlo vzdy s fasismem,pote s komunismem!
Typicky priklad tatinek ex prvni 'damy' s.Mistina! -
Prezident Putin je nejlepší politik.
-
-
Bezesporu nyní je nejlepší politik Putin o tom soudný šlověk nemůže pochybovat.
-