Přejít na výpis diskuzí
Moskva zahájila mezinárodní pátrání po ukrajinském ministrovi. Viní ho z vražd
21.6.2014
117 příspěvků
-
ale všimli jste si, že Tečka sem už 10 minut nevložil příspěvek? Kéž by na tom wc zůstal přilepen....
-
Já doufám,že ty zmetky drapnou a ještě ten seznam rozšíří na více nacistů a jim podobných válečných štváčů !
Mohly bychom jim taky poslat našeho Göbelse Zaorálka,Štětinu,dementa knížete Karla a jiné experty.Nic by jsem nedal zato,že mají pod klopou na sakách odznáček z hákovým křížem i s věnováním od Anděly Merklojc !!! -
-
Ty mas ta cele vytetovan rudy srp s kladivem,a ihned pod timto superznakem panske prirozeni.
-
-
Kdyby napsala Ukrajina mezinárodní zatykače na vrahy ruské,šel by do Haagu celý kreml i s maus-oleem.
-
Mi Slováci máme dobré zkúsenosti z fašizmom a preto podporujeme aj fašizmus v Rusku. Mali zme sa dobre za Hitlera a budeme sa mať dobre aj za Putina!
-
-
Miro, píšeš, že si sa mal dobre za Hitlera a že Ti bude dobre aj za Putina, ale nepíšeš, ako sa máš teraz za Fica *1* *1* *1*
-
Ale to je o vas znamy.
Jeste bych doplnil-ty exporty zlodejskych politiku a velezradcu a agentu StB + KGB
Nejsi pribuzny Burese,nebo Pruzinskyho? *3*
-
-
A kde se ty s v i n ě fašistické schovávají? Snad ne u nás.
-
-
Putina by tady každý poznal, ten je zalezlý v kremlu.
-
-
služ svému pánu a bohu a bojuj proti ruskému týmu hvězdné brány s jejich velitelem Putinem, který nás goauldy chce zničit. My Kalousek a Kchárl von Trautenberg tví páni a bozi ti to nařizujeme džafo.
-
-
-
CCCP = fašistický vřed naší planety!
-
Dyby se zlykvidovaly všecí lumpy na zeměkouli tak by zbili enom mi komunysti. Sme intelygentní poctivý a chceme mír. Enom že gdo by porom na nás dělál? To se eště musí promyslet. Čest!
-
„Já jsem pracoval pro firmu Chas T. Main v Bostonu. Bylo nás asi 2000 a já jsem se stal jejich hlavním ekonomem. Měl jsem pod sebou padesát lidí, ale mým hlavním úkolem bylo uzavírat kontrakty. To znamenalo zadlužit co nejvíce zemí. Dát jim tolik úvěrů, že neměly šanci je splatit. Jedna z podmínek půjčky, řekněme jedné miliardy, zemi jako Indonésii, nebo Ekvádoru bylo, že musí devadesát procent půjčky investovat do zakázek s americkými společnostmi jako Halliburton, nebo Bechtel. Stavby těchto firem jsou zpravidla prospěšné jen hrstce nejbohatších v dané zemi. Ekvádor má dnes dluh větší než padesát procent národního rozpočtu. To je pro ně samozřejmě nesplatitelné. Máme je tedy v šachu. Když teď chceme víc ropy, zajedeme do Ekvádoru a řekneme: „Podívejte, nemáte šanci nám splatit dluh, takže dejte našim ropným společnostem váš Amazonský deštný prales, kde je spousta ropy.“A dnes tam jezdíme a ničíme Amazonský prales.“
„Na tomto principu zotročování si zemí prostřednictvím úvěrů jsme postavili americké impérium. Zmíněná metoda měla opravdu nebývalý úspěch. „
Perkins se dále svěřuje, že knihu nenapsal dříve, protože v devadesátých letech přijal úplatek půl milionu dolarů, aby knihu nepsal. Úplatek přišel od stavební firmy Stoner-Webster. Legálně to prý úplatek nebyl, protože byl placen jako konsultant.“
Říká, že kdyby život neprožil jako lovec ekonomik, tak by ani nevěřil, že se něco podobného děje. Proto napsal zmíněnou knihu, ve které popisuje o čem je americká zahraniční politika ve skutečnosti, o čem je „mezinárodní pomoc“ a na jakém principu fungují nadnárodní společnosti. Popisuje v podstatě celý systém, jehož principy propagované MMF a WB utlačují a ožebračují osmdesát procent světového obyvatelstva. A volá po změně.
www.youtube.com/watch...yP0tqE -
tak když to říká Moskvy, tak to jistě bude pravda. *11*
-
A Vy se divíte? Představitelé USA už ani neví co to je pravda a proto ji už nejsou schopni vůbec vyslovit.