Přejít na výpis diskuzí
Musíme být při jednání s Putinem chytřejší, říká Clintonová
5.7.2015
196 příspěvků
-
Jojooo, vozítka prozkoumávají Mars v Hollywoodu. *1* *1* A bez ruských raket si ti tví výkalové ani neškrtnou, makakův slinte. *1* Rusko má svých poznatků dost a dost a amrdólové od nich kopírují, makakova bláno. *1* No joo, to máš pravdu. Amíci, co mohli, tak v druhé světové ukradli, kdežto Rusové porazili nacismus úplně sami a neukradli vůbec nic.
-
Chudáčku malej. Umíš jenom krást nicky a lhát,
Inu tvá sovětská pokřivená výchova se prostě nezapře *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
Tak drbejte pánové. Jste jako ženské v Praze na Pavlači
Děti jsem zabavila hromadou sladkostí a her ( takovej roztomilej podvůdeček
jak mít od nich chvilku pokoj) ale nyní je čas je jít pořádně provětrat.
Pa boys
vaše Babysitter
miss Simona Křenkova *3* *3* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *5* *5* *5* *5* *5* -
Souhlasím. *4*
-
Jsem ulhané makakovo lejno, v krabici na krku mám dočista vyluxováno. *15*
-
Rozdíl mentalit v praxi. Fakta jsou jako vždy pro Rusko neúprosná.
Rusové vás nechají zemřít na ulici
Sympatický pokus dvou ruských mladíků. Zkoušeli reakci kolemjdoucích na situaci, když se vám na ulici udělá nevolno. Srovnávali reakci lidí v ruském Sankt Petěrburgu a americkém Miami. Pro Rusko dopadlo toto srovnání tragicky, kolabujícího na ulici lidé přehlíželi, a trvalo dlouho, než se o něj mladá slečna začala zajímat. Američané v takové situaci pomohli hned. -
Ano Amerika - technologická velmoc dokázala poznatky zužitkovat
a přistála na měsíci. Její vozítka dnes prozkoumávají i Mars.
Tvoje chudé Rusko z poznatků nacistů které mělo nedokázalo vytřískat nic. *1* *1* -
Ano, v USA je vše jak má být. Policie si bezdůvodně střelí svého černocha nebo uvědomělý občan USA vystřílí školu či kostel.
V USA jsou lidé vedeni k samostatnosti a svobodě. Mají zbraně na ochranu sebe a rodiny a proto je zde spácháno za den nejvíce vražd na Světě. *1* -
Teď jsi mě dojal. Na nádru máme dvěstě ručníků jako pozdrav od makaka a já se mám posr. z tvých amfor. Mě vomejou, ty jsi fakt chodicí orgán. *1*
-
No, Německu se to moc nevyplatilo, ale amrdólům jo. Ty už máš tak vypatlanou palici, že se nevyznáš v tom, jestli jsi nácek nebo makakova kuřhuba. *1*
-
Rusko nejlepší mozky a lidi zavírá vraždí a vyhání ze země.
SSSR poslal do Gulagu raketového génia Koroljoval.
Nacistické Německo si zatím svého raketového génia von Brauna hýčkalo a dalo
mu vše potřebné pro práci. Vyplatilo se jim to.
To je rozdíl přístupu. *5* *5* -
Jsi lhář!
Podvodník Putin se nechal oslavovat za nález starých Amfor přestopže věděl že se jedná o podvod. Předem připravené divadélko kdy mu tam amfora byla nachystána.
Pak to prasklo. Za tuto ubohost se mu na sítích smějí i samotní Rusové *1* *1* -
No jasněěě, to je fakt. Rusko ty nejlepší zloděje zavírá a vyhání ze země. V SSA jsou vítáni jako hrdinové, protože tam je kriminálník obecným vzorem chování pro všechny a podle toho to taky vypadá. *1*
-
Omyl, Putin si na takové humusárny nepotrpí. To je výhradně výdobytek imperialistické koloniální morálky a především hlavní rys politiky makaka babráka islamisty hnusejna ohanbí. *1*
-
Je tu prostě rozdíl mentalit.
Rusko své nejlepší dodnes vraždí zavírá či vyhání ze země. Rudý tyran totiž potřebuje
poslušné otroky ne samostatné ruské lidičky.
V USA jsou lidé vedeni k samostatnosti a svobodě. Mají zbraně na ochranu sebe a rodiny.
Ani prezident USA si nemůže dělat co chce a válcovat kongres.
Proto v USA nemůže vládnout diktátor . měl by proti sobě ozbrojený svobodu hájící Americký
národ. -
Ano, sem to já, makakovo lejno, po ránu obzvášť uleželé. *7*
-
Ty jsi v té Putinově tak hluboko že už tě nevytáhnou ani jeřábem *1* *1* *1*
-
Jéééžiš, to je smrad!!! Tady někdo zrovna vyprásnul z makakovy ř.tě. *11* *11* *12*
-
Až přestane Putin posílat Ruské vojáky rozvracet Ukrajinu bude mír - dříve ne.
Putin se dopustil zločinu agrese jako Hitler.
Jeho tvrzení že Ruští vojáci jsou tam pouze na dovolené vyvracejí samotní ruští
vojáci kteří přiznávají že jsou tam prostě posíláni rozkazem.
Mnoho z nich se proti tomu vzbouřilo a napsalo o tom obhájcům lidských práv v Rusku -
Je to vypatlanej ůůůl. *1*