Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je velká škoda, že mnoho lidí je přímo rozzuřeno vůči Miloši Zemanovi a přitom neví ani proč. To nevzniklo z jejich popudu či myšlení. Je nejhorší, že toto rozeštvávání je financováno ze zahraničí. Jde o různé neziskovky, které dotují média a jiné mediální společnosti, které chtěly za každou cenu protlačit pana Drahoše na prezidenta. A mnoho lidí mohlo vidět, že pan Drahoš nemá vůbec program, který by odpovídal zájmům této země. Copak lidem je jedno, zda tady už nebudeme mít nějakou zemi, ale budeme jenom součástí velkého státu EU, který zatím víc a více jenom nařizuje, co máme udělat a čím jsme se provinili. Normálním lidem by mělo jít o suverenitu státu, o ochranu jeho hranic a ochranu života tady. Tak proč to lidé nechápou? Miloš Zeman má své mouchy. To ale není přece to rozhodující. Jde o to, čeho pro tuto zemi dosáhne svým jednáním. A zatím vždy hájil přímé zájmy státu. A ten odklon na Východ? To jenom lidé bez rozumu mohou takto chápat. Každý velký stát, nyní mám na mysli třeba VB, USA, Francii i Německo, jedná v zájmu svém, tedy v zájmu rozvoje obchodních zájmů. Tedy snaží se obchodovat se světem. A v obchodě platí tvrdá pravidla. Je to boj. A tyto státy se vždy snažily například obchodovat hlavně s Čínou. Téměř všechny americké značky, které se tady prezentují svými výrobky, mají na visačkách svých výrobků nápis "made in China". To jenom našim prázdným mozkům mezi politiky tyto státy dokážou naočkovat myšlenku, že s Východem se nesmí obchodovat. A my to takto dále šíříme a snažíme se těmto zákeřným snahám vyhovět. A přitom tyto velké země dál samy s Čínou vesele obchodují. To má být naše země opravdu hloupá a nechat uvolnit na požádání naše místo velkým státům? Právě Miloš Zeman si toto diktovat nenechal a snažil se vyvážit obchod na obě strany. A podobně to bylo s obchodem na dodávku stovek našich traktorů do Ruska. Naši západní kamarádíčkové nás hlupáky chtěly už mnohokrát oblbnout. Na tu hru naletěl tehdy Václav Havel. Obchodování se zbraněmi, naše letadla v Aero Vodochody, naše Tatrovky a další případy jsou toho příkladem. Tak by to chtělo trochu o tom přemýšlet hlavou. Pokud budeme chtít naší zemi dát zase nějakou úctu, musí naši politici hájit hrdost země. A k tomu patří hlavě to, že o naší zemi si musíme rozhodovat hlavně my, ne žádní úředníci z EU. A musíme podporovat hlavně poctivou práci a naše lidi. Nemůžeme pod falešným pláštíkem rovnosti mezi lidmi vyplácet obrovské částky ekonomickým migrantům, kteří stejně nechtějí pracovat a nechtějí respektovat naše zákony. A to je právě to, co mě vadí na těch hlavně mladých lidech, kteří se hlásili k příznivcům Jiřího Drahoše, přitom pan Drahoš neukázal nic konkrétního, co by dělal v pozici prezidenta. A pokud něco pan Drahoš zmínil, pak to bylo hlavně v zájmu cizích mocností a nadnárodních firem, tedy nešlo a nejde o naše zájmy. JE TŘEBA SE ZAMYSLET NAD TĚMITO VĚCMI A SNAŽIT SE PODPOROVAT HRDOST NAŠÍ ZEMĚ.
    • Velice hezký příspěvek a souhlas,že tady ještě žijí lidé s mozkem.I já mám problém velký s nedemokracii a prázdné fráze v bývalém Československu.Proto nikdo nepůjde bránit tento Absurdistán jako šel můj otec od roku 1938 -45 nasazovat život.Od nás již nikdo.
    • Hezký příspěvek! To jsi rád, že sis ten VÜML udělal, co?
  • A Pavel Jégl opět věštec nad věštce. Jenom on ví, že Zeman jako prezident a politik je zvíře, jenom on ví, jak je na tom Zeman zdravotně a jaké kejkle se dělaly při jeho kampani-nekampani. Jenom jedno od něj nepřečteme, aby přiznal, jak to udělal Horáček, že Drahoš pro Zemana nebyl žádným soupeřem a že se v Drahošovi zmýlil. Nebyla by to ostuda, ale ukázka jeho novinářské etiky a cti. Teorie, fikce, protože Jégl to nikdy neudělá, protože by zradil své kamarády "pravdolaskaře a eurohujery".
    Zemana volili všichni, kteří jej chtěli volit, kdežto velká skupina voličů Drahoše volila z nutnosti, že proti Zemanovi již neměla nikoho než Drahoše. Svoji snahu nedát Zemanovi hlas degradovali tím, že dali je Drahošovi. Prostě Pavel Jégl má odpor k Zemanovi přímo pod kůži a zdá se, že se toho nikdy nezbaví. Bylo by celkem k věci, kdyby k jeho článkům čtenáři a diskutéři neprojevovali tolik pozornosti a ohlasů. Nestojí vůbec za to.
    • vanhorne
      "A Pavel Jégl opět věštec nad věštce."
      A nas slavny chudak dzixy, opet vystoupil v roli uznavaneho kejklire a demagoga z hradni mastale.Kdo volil zemana? Jen ta mentalne postizena cast volicu.Na plnou hubu prohlasil kdysi sam Zeman, jak on se diva na volice a co si o jejich dusevnim stavu mysli. Ti jeho slavni volici urcitou deprivaci rozhodne trpi, ze i presto co si o nich ten zvlastni clovek mysli, mu s radosti odevzdali sve hlasy.
      [ V roce 1992 vystoupil Zeman jako poslanec ve Federálním shromáždění (v československém parlamentu) během debaty k zákonu o referendu. Poslance varoval před jeho důsledky i hloupostí (s)prostého lidu."Třetina obyvatel této země je slabá duchem. Každý sedmý občan je debilní nebo dementní nebo alkoholik. Zhruba polovina obyvatel této země má podprůměrný intelekt," upozorňoval v debatě (kompletní přepis projevu zde).]
      https://zpravy.tiscali.cz/zeman-hlasa-referendum-pro-alkoholiky-debily-a-slabe-duchem-299562
      ( 1/3 + 1/2= 5/6 ) Tu zbyvajici 1/6 volicu tvori lide, ktere Zeman loni na sve spanile jizde do Libereckeho kraje zaradil do skupiny kterou nazval:" Patologicka sedlina lidske spolecnosti",skupina kterou tvori normalni lide, jeho oponenti.
      „Vyžeňte toho kameramana, nebo ho zabiju,“ řekl Zeman ve Štrasburku na záznamu, který na sociálních sítích zveřejnili tvůrci pořadu Newsroom ČT24
      https://www.lidovky.cz/vyzente-toho-kameramana-nebo-ho-zabiju-zeman-ve-strasburku-vyhnal-novinare-1bl-/zpravy-domov.aspx?c=A171011_102644_ln_domov_ele
      V civilizovane spolecnosti, takovy vykrik by znamenal posledni hrebik do rakve a abdikaci.To je ten vas slavny, tebou tolik opevovany nejen president ale i nahy cisar, chudacku dzixy. Co z takoveho jedince asi tvori jeho smrtelna nenavist k novinarum, ktera ho tim stavi po bok Hitlera a Stalina, deklarovanym lidskym zrudam?Neni to jeho ostuda, je to ostuda vase, ze neco takove jako je Zeman se mohlo utaborit na Prazskem Hrade a tim ho promenit v cirkusove shapito s kabaretem. Mon Dieu.
      Something is rotten in the state of Denmark.
    • Že je zeman zvíře neví zdaleka jen pan Jégl. To je všeobecně známá skutečnost, protože jak jinak označit takového parazita.
      Je to ovšem zcela nespravedlivé vůči jakémukoliv zvířeti přirovnávat ho k němu něco tak odpornému,jako je zeman .
      Žádné zvíře není tak podlé, křivácké, ..... jako ten kreaturní gengstr z pražského hradu a na rozdíl od zemana užitečné.
  • Poslouchal jsem Den podle Barbory Tachecí na ČRo Plus v sobotu 27. ledna
    (konkr. od času 44:56 oficiálního záznamu), ve které vystoupil
    šéfkomentátor Lidových novin Petr Kamberský, který s ledovým klidem prohlásil toto, a teď dobře čtěte:
    "Vemte si, my máme prezidenta, bývalého předsedu sněmovny/vlády, prezidenta, který obhájil mandát, a my dodneška v podstatě vůbec nevíme, jak vypadalo jeho první manželství, nevíme, co dělá jeho syn, nevíme, co dělá jeho první žena, my nemáme vůbec žádné páky na lidi, kteří sedí na hradě, ve velikánských kancelářích. To je svým způsobem stát ve státě, a dnes není žádná páka, která by ho dokázala zmáčknout. Já si myslím, že
    Miloš Zeman bude naprosto utržený ze řetězu".
    Tak se pak divíte,že prezident má názor na novináře, takový ,jaký má.
    • Ano, to je svatá pravda. Já jsem se dozvěděl z jistých novinářských kruhů, že měl prezident Zeman před týdnem zácpu a vůbec o tom neinformoval media. To je prostě skandální.
      • Nevěřte všemu, co Vám ta žumpa nakecá, u něj se to teď stále střídá - chvíli zácpa, chvíli průjem.
  • jane
    ježíši to je pitomá otázka, jestli může zeman urážet!. proč by nemohl?, když můžou hlavu státu urážet takoví --nebudu psát-- jako je autor článku a 90% všech médií a 99% všech rádoby "novinářů"
  • Navrhuji žalovat Jégla za rozeštvávání národa zákeřnými články
    • Pokud pan Jégl někoho rozeštvává a měl by být zato žalován, co pak udělat s tou hradní kreaturou jež je příčinou všeho zlého v této zemi. Nejlépe asi hned na místě odstřelit jako prašivou zvěř, že ano.
      A "zákeřné" články - nenechte se vysmát, pan Jégl jen velice, velice, velice umírněně konstatuje co páchá za podpory svéh ovčince to hradní zombí a co také vidí každý pokud to není zemanofilec.
      • Nejde o normální povídání a názory. Ale nemělo by jít o zákeřné útočné články plné zloby. Ať píše argumenty. Jenže to u jeho článků není. A je to ve stejném duchu, jako jsou Vaše řádky. Pokud takto neomaleně píšete něco o střílení na adresu prezidenta, pak není něco v pořádku. Tak pokud tyto Vaše řádky nejsou "zákeřné", pak už nevím, co více zákeřné může být.
      • víme sajmon, kreaturuo
        • To víš, už zase zuří.
  • Vždy jsem na Tiscali chodil rád, ale jak vidím, nestrannost jde i tady stranou. Zeman byl zvolen demokraticky. Demokracie neznamená, že může vyhrát kdokoliv,ale běda, jak to nebude ten, koho chci já. Takové výblitky, co tady v poslední době čtu, nemají ani na aeronetu.
  • Nestačím se divit , poslední rok čtu a slyším jen samé urážky a pomluvy na hlavu Zemana a Babiše a v poslední době i na Okamuru z médií a není se čemu divit že jim občas ujedou nervy , nehledě na to že Zeman pokud někoho napadá, vždy to i komentuje proč to říká. Média napadají, urážejí a lžou a to je správné ? Ne není to správné a jen to dokazuje že je to řízené někým v pozadí té politické žumpy. Ti to tu rozjeli, ale je jen dobře že je pořád víc lidí co už tu žumpu odhalili a nenechají sebou manipulovat.
  • Když hovořím o tom, že občany rozeštvávají novináři, tak tento článek a tento tzv."novinář" je toho názorným příkladem. Společnost se již smířila s tím, že prezidentem je M.Zeman. Komu to vadí, jsou novináři a tak píší články, které jstejně Zemana z Hradu nedostanou, ale přilévají do ohně, aby lidi rozeštvávali. Otázka zní? K čemu, nebo komu to slouží?
    • O které to prosím společnosti píšete???? Nebo zase jenom plácáte nesmysly a lžete dle vašeho vzoru - prolhaného, podlého křiváka zemana.
      Žádná společnost se s ničím nesmířila - mít za reprezentanta země něco tak odporného jako je to hradní dementně populisticky žvástající uslintané zombí není k smíření ale k činům se takového monstra zbavit.
      A že z hradu nedostanou - ale jděte - nebude první který tam odtud vyfičí.
      • vanhorne
        "O které to prosím společnosti píšete????"
        Spolecnost MPZV.
        Na plnou hubu prohlasil kdysi sam Zeman, jak on se diva na volice a co si o jejich dusevnim stavu mysli. Ti jeho slavni volici urcitou deprivaci rozhodne trpi, ze i presto co si o nich ten zvlastni clovek mysli, mu s radosti odevzdali sve hlasy.
        [ V roce 1992 vystoupil Zeman jako poslanec ve Federálním shromáždění (v československém parlamentu) během debaty k zákonu o referendu. Poslance varoval před jeho důsledky i hloupostí (s)prostého lidu.
        "Třetina obyvatel této země je slabá duchem. Každý sedmý občan je debilní nebo dementní nebo alkoholik. Zhruba polovina obyvatel této země má podprůměrný intelekt," upozorňoval v debatě (kompletní přepis projevu zde).]
        https://zpravy.tiscali.cz/zeman-hlasa-referendum-pro-alkoholiky-debily-a-slabe-duchem-299562
    • vanhorne
      " Komu to vadí, jsou novináři "
      Cili priblizne 1/5 obyvatel jsou novinari.Proto je Zetka tak nenavidi?
  • Zase neustálá mediální masáž . Začíná to být okoukané jako to bylo po minulých volbách.
    Vrátím se pouze k Ferdinandu Peroutkovi.
    Doporučuji si vyhledat dopis z návštěvy v Buchenwaldu jedním z poslanců Londýnské prozatímní vlády. Skupina poslanců byla požádaná Američany, kteří tábor osvobodili, aby tento tábor navštívili a podpořili zubožené československé vězně před transferem spět do vlasti než bude osvobozena. Jediný barák č.12 tuším odmítli navštívit, protože tam byl ubytován právě Ferdinand Peroutka. Důvodem byly právě jeho protižidovské a protikomunistické články ve prospěch Hitlera. Byly tak odporné, že mu nedokázali odpustit.
    Peroutka pak po válce pomáhal emigrantů jako byl Voskovec, ale Werich mu stejně nemohl přijít na jméno viz Werichovy články v novinách v roce 1953 a 1955.
    Zeman se vyjádři ještě velmi decentně.
    Ale někdo si musel najít hůl, protože Peroutka byl po válce na té správné straně !!!
    • vanhorne
      "Zase neustálá mediální masáž"
      Na to vy Zemanovi poskoci, jste machri. Plna tlama pomluv, lzi a zvastu ale jediny DUKAZ zadny, vy hradni spiny. Bezcharakterni Zeman a jeho hrdinove jsou tak statecni, ze se odvazi postavit i proti mrtvym. To z normalnich lidi nedokaze urcite nikdo.
    • Kdybys místo sepisování hloupých příspěvků na diskuzích raději našel ten článek o Peroutkovi, mohl jsi mít odměnu 100000Kč. To hledání je docela snadné, článek je vlevo dole.
      • vanhorne
        "článek je vlevo dole."
        Ten clanek se porad premistuje, aby ho hradni stopari a Ovcakovo zvlastni patraci komando, nevycmuchalo.
      • Hloupý je ten co nechápe podstatu. Nemám rád když někdo slovíčkaří, aby se vyhnul realitě.
        Článek si hledej ty a pozvi si k tomu strýce toho sudeťáka Hermana. Pravda o Peroutkovy však zůstane beze změn.!
        • Já ho hledat nepotřebuji, doložit své tvrzení by potřeboval pan Zeman. Ostatně článek už několik let hledá pan Ovčáček.
          Jestli se někdo vyhýbá realitě a pravdě, pak jste to Vy!
  • Tento článek jsem překopíroval a pošlu ho příbizným ve světě,protože to je přesně to,co rozděluje tento stát a lidi.Neříkám,že Zeman je výkvět všeho,ale Drahoš a presentace jeho manželky je na tom ještě hůř.Včera jsem viděl na Primě šaška Krause,omlouvám se bratrovi jeho komentáře mají úroveň.Byl tam Drahoš a celá rodina a já si myslel,že tento rádo by president se poučil,ale on musel komentovat a napadat.Chemik nic moc asi jako Kalousek.Bylo mi z toho pořadu smutno.a proto jsem ho přepnul.Pak tam byl Kohák nikoho neurážel a byla s ním sranda.Doporučuji Primě Krause a rodinu tzv.hudebníka syna hejkala.vyřadit a věřím ,že bude mít větší sledovanost.JInak chci doporučit panu Drahošovi vrátit se do česko-polského-německého a slovenského pohraničí a seká tam trávu a přidá k ní trochu dobroty,protože je se svými názory nepoužitelný na jakoukoli funkci.Takhle se státník nechová.Když mi dáte milion tak vám dám typ na presidenta kultivovaného zcestovalého.praktického s ohromnou výbavou jazykovou,sportovce,který se umí pohybovat ve vyšších sférách a je mu přes 40 let.A projel cca 50 zemí světa soukromě i služebně.Ten milion mu chci dát jako odškodné,že do toho půjde a není to vítač,ale používá svou hlavu.I takové lidi u nás máme,ale nechtějí se ušpinit lidmi typu Jégla a dalších.Kohl byl z něj unesen a psala o něm i německá média.Tehdy mu bylo přes dvacet.Věštil mu velkou budoucnost.Víc neprozradím.
    • Jen se vypovídej, uleví se ti.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit