Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdy konecne odhali postel ,na ktere si uzival s DASOU VESKRNOVOU jeste behem Zivota
    manzelky OLGY?! HLoupost nezna mezi.Kdy se objevi posmrtna MASKA?
    • Disident Wolf uvádí ve svých Pamětech, že Václav Havel byl na chlapečky a že udržoval intimní styky s Alexandrem Vondrou.
      • Existuje skupina lidi PODOBOJI.Otvor jako OTVOR.To neni nutne odzuzovat.
        • Neodsuzuju, jenom doplňuju, aby informace byly vyvážené. Disident Wolf také uvádí, že Havel o ženskou nezavadil, nebo lépe obráceně, že o Havla neměly zájem, když nepočítáme Petrušku Šustrovou, a že se se média snažily Havlovi vytvářet pověst "děvkaře", aby získal sympatie u obecného lidu.
          • To bylo samozrejme mineno Ironicky,vzdyt o nem to vyslo najevo uz behem Zivota.On totiz nezil na jine planete....Kdyz VESKRNOVA nemela vyhrady k orientaci a vdala se za karieru
            a titul,jeji zalezitost.Nakonec na Tom jen VYDELALA.Ty ,co ho nechtely,mely zajem o cele MUZE.Kazdy hleda ,co mu vyhovuje.Tak byl smysl prispevku.Byl jsem proste skoupy na slova.
  • Tečka se tady snaží podsunovat dezinformaci, že zápal plic dostal v kriminále. Už bylo uveřejněno mnoho dokumentů jak to s tím zápalem bylo. Havel na podzim spadnul úplně ožralý na Vysočině do potoka a vyválel se v něm tak, že z toho dostal ten zápal plic. A jeho kašel byla chronická bronchitida jako následek extrémní kuřácké závislosti.
    • A navíc mohl být rád, že ho ti dva estébáci, co ho sledovali, z toho potoka vytáhli.
  • mnoho rozumných lidí není s to pochopit Havlův umělcký poetický nadhled. Takže vězte, že si tento dramatik ser@l v hrdlo, neb pouze v dekadentním fekalismu bylo místa pro jeho ubryndanou přízemnost.
  • Alespoň budou mít holubi na co sraaaaat.
  • Posílám jim pussy.
  • Mnoho povyku pro nic...
  • Přesně tak zdejší vlastizrádci - knížecí a kulturní fronta - chtějí sesadit pana prezidenta.
    i ANO začíná odhazovat masku skromnosti a plně ukazuje ambice starých kariérních kádrů
    opět ovládnout stát. to vše v zájmu USA která zde chce vojenské okupační základny.
    Zdejší zloději je chtějí také aby jejich lup přečkal útok nespokojených lidí.

    Je třeba připravovat se na Český Majdan a po vzoru Doněckých hrdinů se zbraní v ruce
    bránit republiku před dosazením loutkové kolaborantské vlády.

    Prodejná média řeší sprostá slova pana prezidenta ale neřeší obsah jeho projevu. Proč? protože je pro dnešní mocipány a jejich lokaje dost nepříjemný.
  • Je to jasný :
    Havlova busta v budově Kapitolu v SS-SA/ spojené státy-severo-americké/ je podařený kus.
    pokud se na tu bustu podíváte,/ a to doporučuji/ je již jané, kdo,nebo co bylo tím chybějícím mezičlánkem ve vývoji lidopa a člověka......
    Best regards!!!!
  • O světovém významu V. Havla svědčí desítky milonů výtisků jeho skvělých literárních děl, vydávaných neustále u nás a na celém světě a obrovské fronty lidí kteří trpělivě čekají na tyto perly před knihkupectvími.Dále pak téměř permanentní zřazování jeho aktovek do programů našich i světových divadel. O obrovských frontách na vstupenky snad je zbytečné psát!Podobné je to i s originálním filmovým Odcházením, které se stalo jedním ze základních děl naší novodobé "Feničovské a Mencelovské kinematografie"!To, že toto dílo velmi rychle zmizela z programu našich kin je dáno tím, že Ministerstvo kultury dbá na to, aby se z této filmové perly nestal obyčejný tuctový betsseler.Pokud by vám někdo namlouval, že díla V. Havla se těsně po "Sametu" prodávala v různých výprodejích za 2 až 5 Kč, tak mu nevěřte, kecá!Už musím končit, protože se chystáme do divadle na Havlovo "Largo desoláto", ve kterém bude umělecky ztvárněno, jak se z prosperujícího státu stal současný absurdistán.Tak už se těším!Bude určitě vyprodáno!
    • Mas pravdu ,za par dnu slavime VYROCI DEVASTACE.
      • A pořád mají málo zase si přidavaji jako kdyby nemněli dost nakradýno. Hnus!!!!
    • Poradím, kupte si " Annu proletářku" a nebo " Rudou záři nad Kladnem ". To je trvale vyprodaná klasika . Snad budete mít štěstí když podmáznete knihkupce .
      • Nemas kompletni soubor,dopln si znalosti.ANTIQRIAT ti je doda v darkovem BALENI. *6*
  • Co si tak o tom může v pekle ten Havel myslet......?
    .....Dr Edvard Beneš národu : Vážení spoluobčané! Vědom si neblahých zkušeností našeho národa, zejména z druhé světové války, zanechávám vám odkaz, ve kterém vás varuji před možnými pozdějšími požadavky za znovuosídlení našeho pohraničí sudetskými Němci, kteří byli po právu na základě mých dekretů z naší republiky odsunuti. Může se stát, že mé dekrety, vydané z rozhodnutí vítězných mocností druhé světové války, budou odstupem času revanšisty prohlášeny za neplatné. Může se stát, tak jako v minulosti, že se najdou ,,Češi vlastenci", kteří se budou Sudetským Němcům za jejich odsun omlouvat, a že budou nakloněni jejich návratu. Nenechte se oklamat a jejich návratu nedopusťte. Hitlerové odcházejí, avšak snaha o ovládnutí Evropy Německem zůstane. Mohou se najít vlastizrádci, kteří budou opět usilovat o odtržení Slovenska od České republiky. Bylo by to pošlapání odkazu našeho prvního presidenta Československé republiky T.G.Masaryka a jeho spoluzakladatele M.R. Štefánika. Vedlo by to k zániku obou našich národů. Nezapomeňte, že mé dekrety se týkají i potrestání vlastizrádců, že mají trvalou platnost a potrestejte všechny případné vlastizrádce, ať je to kdokoliv a v kterékoliv době. Váš Dr.Edvard Beneš Praha, květen 1947
    • Pan exprezident V.Havel je v klidu peklo nechal nám zde v ČR .......
      • Nemáš pravdu, Havel zase v pekle sedí Heidrichovi na klíně.....
        • Kacer,chyba;pudruje mu NOS a POZADI.
      • Zaslechnul jsem, že se chystá sbírka: NÁROD SOBĚ.
        Brzy údajně začne veřejná sbírka na výstavbu veřejného WC.Bude postaveno na hrobem chrchly,aby na tomto hajzlíku celý národ srral, blil a chcal na hajzlla hajzzlů....
        • Sbírku už nestihnou, protože TO co přijde letos po 17 listopadu z toho se posssereme všichni.........jó už je to tady

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit