Přejít na výpis diskuzí
'Náboženství může zmizet během jediné generace'
6.11.2014 | František Strnad
134 příspěvků
-
že náboženství se zaměňuje s Duchovností. Jedná se ovšem o dvě různé věci. Duchovnost je SEBEUVĚDOMĚNÍ SI SEBE SAMA A POZNÁNÍ KDO JSEM A JAKÁ JE MÁ CESTA TADY NA ZEMI A MÍSTO VE VESMÍRU. Náboženství je různě zkreslené chápání Duchovnosti a SEBEUVĚDOMĚNÍ. Náboženství je většinou manipulativní prvek velmi často potlačující Duchovnost. Náboženství může být různých druhů Katolické Evangelické Židovské Pravoslavné Hinduistické, Islám, Jehovistické, Scientologické Sobotáři ale také čistě ateistické Materialistické jako Kapitalismus Komunismus a jiné víry v hmotu. V náboženství se vždy vyhraňuje nějaké extrémistická skupina která skrze svůj druh víry terorizuje zbytek "nevěřících". Tak například katolická církev vraždila takzvané "kacíře" Kathary, Templáře Indiány a jiné a kradla jejich majetek. Komunisté vraždili své "nevěřící" a kradli jejich majetek, kapitalisté také ve své víře v hmotu vraždí a kradou. A všechny tyto náboženství a sekty společně ohlupují lidstvo a vnucují svůj druh víry a vynucují si svou moc a kradou lidem svobodu a majetek.
SKUTEČNĚ VĚDOMÝ OSVÍCENÝ ČLOVĚK nechává každého žít ať si věří čemu chce, užívá si své svobody a majetku.
Všechny tyto sekty ať jsou to náboženské systémy nebo politicko-stranické ideologie mají pouze jiná jména "svých bohů" ale metody práce jsou naprosto stejné. -
-
to davno vim--- a hlavne to tvoje presvedceni dela z lidi ŽEBRÁKY. *14*
-
-
Jestliže zmizí náboženství, kdo bude majitelem majetku podle restitučního zákona?
-
-
Ten se prostě znárodní.To nebude problém.
-
-
no, doufejme,,,
-
sesehni se se piiiico!!!! jak se uvěříš a jak se ne muzes pamodlit t piiicoooo___!!!!???? ne kunes se ani blibli ani se nekuknes jak poroste!!!!! a pak se nikdy nekubes piiiico a na to ti mrrrdaaam!!!!
-
-
To je česky? Nějak se Vám to zašmodrchalo do "esperanta". Nebo? *1*
-
Ale blbečku!
Buď jsi sprostý a nebo blbý jako Zeman v demisi, který si myslí, že je nejmoudřejščí, m oudřejěší než velmi moudrý Klaus a nebo oba stejní hňupi!
-
-
Já vyrůstal za komančů v dokonale ateistické rodině. Neznám žádného příbuzného, který by věřil, vyjma jedné vzdálené tetičky, která byla ale všem tak trochu pro smích.
Je mi 50 let, několikrát jsem si přečetl celou Bibli, kterou jsem si koupil normálně přes net, a vyprávím o své víře spolupracovníkům, nebo známým i příbuzným.
Někdo tu psal, že by krutě mučil lidi, kteří přes svojí víru nedokáží proměnit vodu ve víno.
Já bych po něm zas chtěl, aby mi ukázal jak z neživého vznikne život, což prokázal za nemožné už dávný vědec Pasteur. Ten dotyčný by měl jen kupu "keců". Ale já bych ho od hromady neživé hmoty propustil tak, jak přišel. Jen možná o něco chytřejšího ... *4* -
-
takže nerznalost vede k uznání boha? to je tedy vážně podivné, stačí se podívat na jakýkoliv populárn naučný sriál a víte, jak vnikl z neživé hmoty život a prý se to zdařilo i v laboratoři.
-
V současné době se nejvíce prosazuje teorie,že k nám byl život přenesený z vesmíru.Při srážce Země s tělesy z vesmíru.Katolické církvi padl zase jeden podvod a to z takzvaným Turýnským plátnem.Vědeckou metodou bylo dokázáno,že vzniklo až pět set let po smrti Krista.Oblbování lidí je základ kněžské živnosti.
-
-
kde se tato nablblá teorie nejvíc prosazuje? u vás doma. a ńavíc, pak by se problém jen oddálil, jak tedy vznikl život v tom vzdáĺeném vesmíru?
-
-
Jenže to nemá s náboženstvím nic společného !
-
-
buch ochraňuj opici *1*
-
Náboženství může ze společnosti zmizet během jedné generace, postarat se o to má osvěta ve školách.
Svatá prostato!!! Je si pan americký fyzik vědom toho, jak velké části dětí je naprosto upřeno školní vzdělání a na oplátku se jim hojně dostává náboženské nalejvárny??!! -
-
svatá prostata a svatá stolice *1*
-
-
buch nebo bůH tak jak to teda vlastně je :-)
-
-
buch buch není Bůh *3*
-
-
-
-
doufám že ta prorocká slova klapnou *3*
-
Aby náboženství zmizelo v Česku během jedné generace ,to chce jenom tvrdou ruku mladé generace.Před každého kněze který se naparuje,že zastupuje Boha ,postavit kýbl s vodou.Pak mu dát minutu,aby prosil svého Boha o zázrak a ten změnil vodu na víno.Pokud jeho Bůh existuje a on ho zastupuje,tak Bůh ten zázrak rád udělá.Pokud však se uvedený knžský lump.ve své nadutosti a svojí troubovitosti vydává za něco co není a ani nemůže být,tak zůstane voda vodou.Takového kněžského lumpa pak,za podvody hned pořádně spráskat bejkovcem a odsunout na katovskou mučírnu k nejkrutějšímu odporažení za oblbování lidí.
-
-
Ochlastum tveho charakteru Buh prosby o dalsi chlast nevyplnuje. *1*
-
-
Musím tě zklamat.Pivo jsem měl naposledy na Nový rok.Jinak piju vodu z vodovodu.Proto se těším dobrému zdraví.
-
Zato tobě by Bůh načepoval i rum.
-
-
A tobe metyl. *2*
-
-
-
za oblbování lidí by musela být odporážena vláda snad všude ve světě ale ke kněžím si každý kdo má zájem a hledá cestu v nejtěžších chvílích života může zajít zcela svobodně evidentně jsi nic nepochopil že víra nejsou jen zázraky ale pomoc bližnímu svému ale blb a svi*ě se najde kdekoliv. Bůh ti bude doufám milostivý až přijde tvůj čas *3*
-
-
Pomáhat potřebným je správné.Ale na to nepotřebuje člověk věřit v nějakého Boha.Stačí mu přesvědčení,že dělá správnou věc.
-
-
Si jako myslíš, že Bůh má být jako zlatá rybka, co splní všechna přání??? *1*
-
-
Musí holt kněz Boha pořádně prosit.Jinak ,když nebude víno,místo vody,tak kněze odporazit.
-
Podle bajbl ano !!
-
Co je svět světem,tak se Bohem ohání právě ti největší lumpové.Například v USA.
-
-
Na východě Putin *14* *14*
-
-
-
-
Citát z KHB:
„Tak to chodí na tom světě, každou chvíli jinák: dneska ctí tě za svatého, zejtra budeš sviňák! Dnes vám, bozi, vy ubozí! kadidlo lid pálí; a zejtra vás jako smetí v kalužinách válí.
Dělají si nové bohy dle svého pohodlí, koho včera oběsili, k tomu se dnes modlí.
Přeji všem krásný den.