Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tenhle bolševik se tváří jak diktátor.tichá cenzura pracuje pro něho.celá svoloč z ods je systém po mě potopa,členové včetně stb hajzlů jsou dokonale naučeni jak dělat intriky kdyby náhodou se chtěl někdo demokraticky nechat zvolit do nělakého úřadu.všude musí být svoloč z ods.jako dříve ksč.oligarcha klaus je již za vodou 40 mil.v pozemcích,konto ve švýcarech a za sebou privatizační krádež a paskvily zákony které neustále oddalovaly naši zemi od západu.země je díky němu a jeho stylu arogance totálně na kolenou.hospodářsky,kulturně i finančně.je vubec nějaký trest který by odpovídal za zločin vlastizrady?
  • Václave, nic si z pomluv nedělej, jsou tu ještě horší gauneři! ......
  • Cože? Václav Klaus Putinovič naším prezidentem není!
    jeho koenc bude za 374 dní, a to definitivní!
  • muj prezident to je a meli jsme povesit vsechny komunisticky soudce a byl by tu klid.vcetne policie a prokuratory..cssd je zkorumpovana od grose tak at drzi hubu.to sami vsechny politicke strany.
    • když je tvůj tak si vem... *3*
  • Já jsem ho nenominoval , ale národe schody se mejou odzhora kdo byl na vojně nebo zná nějakou paní kosmetičku Vám potvrdí že svinstvo se musí uklidit od shora. *6*
  • můj prezident ?? můj určitě ne ...!! *7*
    • Lepe a vystizneji bych to nenapsal.
  • Být to jinde myslím ve vyspělé evropské zemi, , tak už tam dávno nesedí a bez milosti sedí jinde. Na borech, na pankráci a pod. Za tu slast, co za jeho půsbení způsobil tomuhle absurdistánu
  • udelovani milosti bych zcela zrusila. pokud je v tomto state konecne nekdo odsouzen, tak je snad vinnen a mel by nest nasledky. vadi mi, jak se opet moci, penezi, znamostmi atd. da vsechno vynulovat.
    • Já bych milost ponechal, ale jen třeba v případě výchovy dětí, kdy matka sejme chlapa co ji týral, nebo podobně. Nebo u malé trestné činnosti. Ale v každém případě bych to nenechával na benevolenci "nestraníka" a zavedl bych přísná pravidla. *16*
      • A co když chlap sejme matku? Asi nejste normální. Udílení milostí je ušlechtilé právo a ne senátní rozhodnutí
    • ... udělovat milost by se měla všem, kteří chtějí a půjdou pracovat ... copak tu nenapravitelnou pakáž máme stále živit ... vždyť těm je hej, pracovat nemusej ... *12*
  • Vy všichni kdo tady haníte našeho prezidenta jste pěkní chudáčci a nejhorší sou ti zrazení komunisti z těch se mi chce blít.
    • ... v článku jsou vyzvednuty kvality pravdolásky, zejména známé akce "Chamtivá" s přepisováním dokladů ... a tak si myslím, čo bolo, to bolo, terazky som president a už toho bylo dosti a jdu bráti koupel *1*
    • Čímpak tě oslovil, že tomu Gaunerovi lezeš do prde... *16*
      • potom je ti hvno ty dopitku
        • setapouch nauč se psát, takových blbů byly v 89 plné ulice, nevzdělaných namyšlených a líných *16*
          • řadíš se k těm modrým zlodějským zmrdům jako drobil, křivá huba,judr. B, všeználek a slizoun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Komu dát milost je jen jeho věc a nikomu nepřísluší mu radit.
    • Tebe bych sejmul bez milosti
      • 4koda, že nevím kde se flákáte

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit