Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Diktátor Nečas se projevil naplno. Nejhorší vláda od dob vzniku samostatného státu r. 1918. Takže si shrňme současný volební program této strany - korupce, zlodějna, rozkrádání státního majetku, zastrašování, ožebračování (sociální genocida) národa, ozbrojené přepadávání státních veřejných institucí ..... Takže diktátore Nečasi, už konečně táhni z politiky a vem si sebou své spolustraníky. Ty vůbec nevíš, co je to demokracie. A konečně by měla být omezena imunita poslanců a to jen na politickou. Dnes si můžou dělat poslanci co chtějí (dopravní přestupky, trestné činy) a pokud je sněmovna nevydá jsou doživotně beztrestní. Toto možná funguje v totalitních režimech, ale ne v demokratických společnostech, kam bych byl rád, kdyby jsme se jednou konečně zařadili. To tu ale nesmí být pánové Nečas, Vondra, Pospíšil, Drobil a jiní i s jiných politických stran, protože ani oni nejsou žádní svatoušci. Tito a jim podobní už by měli už dávno sedět natvrdo a měli by přijít o své majetky.
    • Máte můj souhlas a je nás hodně, ta banda křiváků mi leze na nervy každou aférou, ani na Grosse jsem nezapoměl, ten zatím figuruje na seznamu jako jednička. A tobě Vondro vzkazuji jasně, měl jsi zodpovědnost, měl, nezvládnul jsi to tak už konečně vypadni.
    • Hochu, sice pěkně mluvíš, ale my jsme si tu ODS bohužel volili. Ptejme se těch jejich voličů, proč. Ale na druhou stranu, řekni mi, kterou stranu volit. Vždyť TOP 09 jsou krysy z ODS a KDU-ČSL, VV jsou dál nevolitelní, protože zaniknou, stejně tak jako Strana zelených v čele s hňupem Liškou. A ČSSD, kterou bych normálně volil, protože mám sociální cítění a nechci, aby tady vládl strach a chudoba, se tak zprofanovala - viz Hulínský, Palas, Benda - že to je taky strana nevolitelná. A volit komunisty, to snad je ještě brzo. Snad až vymřou ti z vlády do r. 1989. A to si ještě počkáme. Navíc, kde je jistota, že ti noví taky nebudou chtít bohatnou na lidech této země.
  • ..... to je ale rána válečným štváčům. Kalousek, Vondra, Nečas.... pro většinu národa jste dnes odepsaní. Takže jen tak dál..........politici.
  • Nečas by nejlépe udělal,kdyby se omluvil za své lhaní voličům,pak vše co nahrabal politikou ,vrátil do státní pokladny a hlásil se o místo kopáče uranu pro Temelín.
  • ten ale kecá,kdo mu to může asi tak věřit? ani ten kalousek asi ne
  • Dobrý den,(vlastně si ho z nás dělá pan Čistý Horlivec Nečas)

    Tak to budou zase ve světě koukat!Tomu se říká nejnovější způsob boje proti korupci! *4* *4* *4*
  • Jen se hoši pěkně vyhryzávejte,to je ono!!!!!!!!! Až budeš mít čas Nečas,tak si přečti váš volební program ty jeden prolhanej slizkej kokote,řekni co jste splnili!Jen řešíte vaše zlodějny a hádáte se kdo,kde a kolik nakrad. Vezmi si tu tvojí profláklou ODS,stav se na hradě pro Kikinu a běžte už konečně do prdele!!!!!!!!!!!!
  • Nečas vyhrožuje. Měl by podat demisi a za ním celá vláda. Je to nejhorší vláda za posledních 20 let.
  • Pane křivý NEČASI pokud ještě za 21 let v politice nevíe co je demokracie, tak laskavě použijte internet adresa je zde :
    http://cs.wikipedia.org/wiki/Demokracie
  • To je jako když byl v SSM ---- Kdo nejde s námi, jde proti nám! ----- tak to jde asi každý, radši se puste koryt a jděte něco pořádného dělat rukama a nedělejte z lidí blbce. Po politické stránce se u Nečase zcela vytratila jeho vedoucí role v SSM. To je velmi zajímavé u ODS, strana kamenující každého kdo měl s politikou dřívějšího režimu něco společného, zatajuje skutečný původ jejich vlastních členů. Aby se nezjistilo, že právě jejich členové byli ti největší propagátoři komunismu. Navíc jeho otec agent komunistické STB (Nečas Jaroslav 26.3 1936 KTS; A 28969 Petr 29. 11. 1977 OO-MV Uherské Hradiště) – možno ověřit na veřejně přístupných stránkách MNO. (www.svazky.cz)
  • Když pan Nečas navrhne odvolat Kalouska, rozpadne se mu koalice. Propadne v prvním hlasování o důvěře vládě. Takže jen výkřik do tmy, nic jiného. Dál bude ustupovat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit