Přejít na výpis diskuzí
Nečasův poradce Joch: Bezplatné vzdělání na vysokých školách je perverzní
29.2.2012 | Danica Klein
81 příspěvků
-
No jo, hlavne ze ti zlodeji, co nas s klidem a aroganci okradaji, vsichni vystudovali zadarmo, *16*
-
-
to je jiná věc...
-
-
Kolik si za své vzdělání (jestli nějaké máš) zaplatil ty?
-
Tyhle přiblblý konzervativce,vyštudovaný zadarmo za bolšedviků a konvertovaný svazácký
kádry miluju. -
Co je to za prasečí hubu? *12*
-
Jen plaťte studentíci. Chtěli jste to, máte to.Budou z Vás podnikatelé, právnici, exekutoři a hlavně politici. To se pak bude balíkovat. Bohužel mne sousedova vnučka /studuje práva v plzni/ doporučila volit ODS. Viděla klip Issové a Mádla. Moc těmto kreaturám děkuji a ráda bych je potkala.
-
-
A takhle to je u 3/4 národa. Kdo mu koho nabulíkuje, toho volí a pak remcá a móc se diví. patří vám to nespokojená babi.
-
-
že maj lidi toho typu ještě odvahu vyjít na ulici mezi lidi
-
No tak nevím co je pezverzní. Ti co to dnes říkají studovali zadara...takže jsou to perverzní lidé?...asi ano....daleko víc perverzní mi přijde, že jsme tak blbej národ, kterej si nechá líbit opravdu kde co.První tři dny nemocenské nedostaneme nic, zatímco poslanci berou sto procent hned od prvního dne nemoci. Vláda z obyčejných lidí dře prachy pomalu už i za to ,že smějí dýchat, kam jeden strčí nos , hned tam po něm chtěj prachy, prašivejm fláterníkům se tu dávaj prachy za majetek , kterej jim stejně nepatřil, cikáni jsou pod ochranou policie, slušní lidé když projeví nějakou nespokojenost, tak jsou z nich hned extremisti a dostanou přes hubu a spousta dalších do nebe volajících drzostí, že se to ani nedá všechno vyjmenovat za den. Sametovou revoluci taky začali studenti a ti darebáci v čele s kolaborantem Havlem se toho hned chytli aby se přiživili.Ti studenti si aspoň dokážou dupnout, zatímco ostatní jen potichu nadávají ale jinak se nic neděje. Ze všech těch keců o pravdě, lásce, svobodě a demokracii už je mi zle... *11* *11* *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
jo a navíc jim přece vůbec nejde o politiku, o nápravu... ONI JENOM CHTĚJÍ SE DO 26TI FLÁKAT JAKO DOSUD,užívat si volnočasových aktivit a pak za tuto občasnou docházku mít jistotu, že dostanou papír že do školy chodili TEDY PAPÍR NE NA TO ŽE SE NĚCO NAUČILI... A JDE JIM O ZACHOVÁNÍ STÁVAJÍCÍHO STAVU... TUNELOVÁNÍ STÁTNÍCH PENĚZ....
-
Ve všem máte pravdu,vláda si z nás dělá prdel,hajzli,žerou si jak prasátka a lidem říkají že mají šetřit,ale z čeho,to jsme dopadli,a vúbec se nestydí,nám určují kolik máme mít životní minimum a samy si neuberou,lidi pojdme na ně
-
-
Jochu ty máš nějaké vzdělání? Jesle,školka,základka a dál? Podle tvých názorů dál asi moc nebylo,co. Poradím ti,drž raději hubu nebo ..... *12*
-
Issová s mádlem navedli mého vnuka, ten mne doporučil volit ODS.Nechal jsem se od vnuka přesvědčit. Včera mne přišel nadat.
-
Svatá pravda, 90% studentú se jenom fláká za moje daně a odkládají si jenom nástup do reálneho života za peníze jiných *16*
-
-
Tvoje děti nestudujou?...nebo žádný nemáš?...nebo jsou tak blbý,že je nikam nepřijali a museli jít rovnou makat? A nebo jsi jeden z těch zkur*venejch ODssáků?Tak raději trochu přemýšlej ty hňupe *10* *12*
-