Přejít na výpis diskuzí
Nedělní sloupek: Záhada vlakových popelnic
1.9.2013 | Sebastian Kantor
54 příspěvků
-
Všichni chtějí mercedesy a mají na škodovky *1* *3*
-
Pořád tady "hospodaří" velkozloději. A dlouho to jiné nebude.........
-
Jako stav některých lokomotiv je fakt tristní a člověk se skoro bojí se posadit. Hlavně noční vlaky. A v létě teda hodně bojuju s enormním teplem. Opět na lokálních vlacích, kde není klimatizace. Škoda, že nikoho nenapadne dát zakázku firmám jako klimatizace Hradec Králové, které by byly určitě schopné vyřešit klimatizaci i ve starším vlaku. Protože jet ve čtyři odpoledne v červenci z Hradce do Pardubic, tak to je o život.
-
No fakt je,že lidi jsou čím dál větší dobytek a na druhou stranu jsou strašně rozmazlení. Ale řešení je poměrně jednoduchý. Umožnit skutečnou konkurenci v dopravě a zrušit veškerý dotace.Tím pádem by mohly být nižší daně(z toho ty dotace jdou) a lidi by si sami vybrali s kým a čím budou jezdit.
-
-
Skutecne si myslis, ze ceny bez dotace bude nekdo ochoten a hlavne schopen zaplatit? Mimochodem ve vsech civilizovanych zemich na zapad od nas se osobni doprava dotuje. Zeleznicni i autobusova!
-
-
Až vychcípají všichni komunističtí teroristi, nebude na světě válek, ani hladu!
-
S ČD jsem jel za posledních 20 let jenom dvakrát, pokaždé to bylo, když mě nabourali auto. *14* *14* *14*
-
-
Jsem rádi že jsi přispěl k ekologické dopravě a obětoval se .
-
-
A jak by manazeri prisli k pohadkovym gazim ,kdyby "popelnice dali do srotu"?Vzdyt by ti chudaci nevysli s platem a museli by si utahnout opasky.Zlaty padak potrebuje kazdy,kdo
je vyhozen. -
Celý život jsem vas vozil milé děti,nejhorší cestujíci však byly děti z "goralije" !!! A p. Kantor podívejte se na druhou stranu Cantorie a pak porovnavejte.