Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jen vyhozené státní peníze. A Havlová dostává pravidelnou rentu jak je domluveno.
  • Určitě ne, Byl to výmysl pár jeho kámošů , ale národ to nechtěl.
  • Někdo se nesmíří s tím, někdo zase s oním. Ale nechápu, proč to, že se nesmířím s divným názvem letiště, F.F. popisuje skoro jako nějakou moji charakterovou vadu... *7*
  • bodejť by se lidi smířili, pojmenovat letiště po starém Veškrnovi, to už by se rovnou mohlo nazývat letiště Emanuela Moravce případně Emila Háchy, oba se stejným způsobem zasloužili o stát a kolaborovali se stejnou cizí mocností Německem a lezli do řiti Sudeťákům.
    • S dovolením bez výhrad kontrasignuji. Přejmenovávači havlisté jsou Beliálovi potomci.
  • Ani se nedivím, je to letiště Praha-Ruzyně a ne šaškův pomník... *1* , ještě že nepřejmenují Prahu na město Václava Havla., i když co není ještě může být že.. *1* *1*
    • Praha Ruzyně.
      Pro mě to tak navždy zůstane, To je tak, když si do toho necháme kecat i cizince a - doufám, že se jméno a nápis letiště na náklady všech účastníků řízení provedené změny vrátí zpět. Hezký den všem.
  • Kulty osobnosti smrt té osobnosti většinou přežívají jen krátce *1*
  • A to mu ještě nenapsali všichni jinak by do konce života nečetl nic jiného .
  • No to my u nás jsme před pár lety měli také Gottwaldovo nádraží. No a teď už je to zase jen hlavní nádraží. S tím letištěm to dopadne stejně.
  • no však to přejmenování není napořád, takže to nějak těch pár let zvládneme, maximum dvacet let to u nás vydrží, takže se pobavte a pak z hrušky dolů a ať žije Letiště Praha Ruzyně
    • hlavně když to zaplatíme z našich daní
  • Já jsem s přejmenováním spokojen.

Konečně tento režim tímto aktem uznal,že agenti STB( ideový kandidát spolupráce) se pro tuto zemi( ne pro tento režim) zasloužili.................
    • Také lituješ,že po Tobe ještě nic nepojmenovali?Ono by to docela blbě znělo-i.d.i.o.t.o.v.o........ *16* *16* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit