Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a to se ti zdálo ve snu?
  • No snad ano, zatím nehodlám odejít do věčných lovišť. I když jeden nikdy neví.
  • vydržíš do rána?
  • ptám se tebe Pišto!
  • Děkuji za přátelské přivítání s "noblesou" vpravdě levičáckou. *1*
  • Je to jasný,
    Ty musíš makat antiparoubku, zatímco my se tu jen tak bavíme, ty se nemůžeš ani jít vyčůrat, protože seš poskok a musíš se živit prací a nemůžeš se vodlepit od toho posraného PC my tady a já si žijem jen tak,m, a já nemusím být na nic nasranej aby si lidi všimnuli že jsem na světě
  • vidím že jsi tady na směny, teď máš noční?
  • U tebe není co *1* *1*
  • kde jsi byl sráči, teď ses probudil?
  • Zato díky tobě jsem zažil pořádnou srážku s blbem *1* *1* *1*
  • Děkuji. Stačí jen používat rozum. ale chápu že pro jedince jako ty kterým rozum zcela schází je to obtížné *1* *1* *1*
  • Teda antiparoubku, tohle je fakt skvělej mozkovej průjem co tu předvádíš, ještě nechoď spát a pokračuj, takhle jsem se dlouho nezasmál. . . .
  • Havlův kamarád a abstinent ? to je přímo dokonalej protimluv *1* *1* *1* *1*
  • Jak jsem předpokládal, bolševici a pitomci (což je často totéž) se mohou pos.at vzteky, že máme letiště Václava Havla. Nemohou překousnout, že V. Havel se stal morální autoritou, symbolem pádu komunismu a pro svět to byl symbol naší maličké zemičky. Asi jako Dalajláma pro Tibet. Jen se vztekejte, aby heslo V. Havla "nejsme jako oni" ještě dlouho platilo, alespoň do té doby než každého rudoprdelníka odnese rohatej rovnou de pekla.
  • ... ne, už s*ru na zakomplexované slabochy, jdu si zašukat, čau :))))
  • ... tak pa, děti moje, na můj důchod budou muset vydělat jiní kolíci :))))
  • už ti došel humor?
  • ... doufal jsem, že mě zde dnes někdo nas*re, ale do rána bych se nedočkal :))))
  • Spíše žasnout nad tvou dosti omezenou inteligencí *1* *1*
  • ... ano, pro tebe pochopitelný fakt ne :))))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší