Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ... moc slaboučké, jsi v koncích :))))
  • ... kdy už vymyslíš něco sám?
  • Tož vzhledem ku temu, že to chléb náš vezdejší stejně nezlevní, ať si to letiště sudruzi pojmenují po kom chtějí, ba? V mojim věku sa určitě dožiju ešče nějaké také podobné békoviny. *1*
  • Ty jsi ukázkové střevo . :))
  • To si říkáš pokaždé když se mrkneš do zrcadla ? *1* *1*
  • ... malý tip pro zjevně slabšího (za)školáka: před ? se nenechává mezera :))))
    ... to osobnost Havel na rozdíl od tebe měla v malíčku, neosobnost :))))
  • ... nepotřebuji vědět, co je PL, je mi tě hodně líto, ale pomoci ti není :((((
  • Z Havlova novoročního projevu 1990 ...." Naše země nezkvétá "..... Jak to vypadá dnes, ať si udělá úsudek každý sám.
  • Tam to ty znáš až moc dobře. *1* *1*
  • Sranda je že i retardík pobral více rozumu než ty *1* *1*
  • Copak je ? už ti nestačí kolegové blázni na PL ? *1* *1* *1*
  • Pamatuji si havlův novoroční projev z roku 1990. Kdyby byl opravdu morální autorita, tak by se musel zcela stáhnout z veřejného života, neboť to, co v něm sliboval, nedodržel. Morální autorita by se rvala za blaho státu a jeho obyvatel, rvala by se za spravedlivé zákony atd.
    Bráno z pohledu obyčejného člověka havel jako "morální autorita" bezpříkladně selhal a nic na tom nezmění žádný kult osobnosti.
  • ... dnes to byla bída, příště pozvěte své stejně postižené příbuzné, zlatíčka moje :))))
  • ... přání otcem myšlenky, jsi zjevně v koncích :))))
  • ... děkuji za kompliment, ale bohužel to je kompliment retarda :((((
  • ... samo "lepší" :))))
  • ... buď rád, že se s tebou někdo baví, póvle :))))
  • ... máš slušnou představivost, ale role jsou obrácené, nevím, co to je být nasranej :))))
  • ... je jasné, že toto bylo moc i na tebe, palec nahoru, ber je z humorem jako já :))))
  • ... už jste 4, děti moje, huš do postýlek :))))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší