Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Již ta první věta je zajímavá "Německo již nehodlá bránit odchodu Řecka z eurozóny". Nemělo by si o tom rozhodovat především samo Řecko? Nebo dnes v EU platí, že čemu nedá požehnání Merkelová, to není? Pak bychom ale byli někde jinde než ve společenství suvereních států. A ani se nedivím Velké Británii, že se chce od EU odtrhnou úplně. Domnívám se, že tenhle projekt stejně do roku 2050 skončí fiaskem, zvláště pokud EU přijme takové země jako je Ukrajina. Samotní nejvyšší představitelé EU a to jeden, který umožňoval ve své zemi obří daňové podvody a druhý, který umožňoval ve své zemi mučení cizích vězňů, tomu jen přispějí.
    • Ano, to je zajímavý postřeh a svědčí o tom, jak je ESESU "demokratická". Vstup k nám a my o tobě rozhodneme co máš dělat, vyrábět, dovážet! To ovšem stále některým nedochází.
  • Není to nic jiného, než předvolební nátlak na řecké voliče.
    Kdyby EU fungovala alespoň náznakem podle zdravého rozumu, nestalo by se Řecko vůbec členem eurozóny. Bylo to politické rozhodnutí, šlápnutí do lejna, které si teď ale nikdo nepřizná. Umělé natahování agonie už stálo desítky miliard eur a možnosti se vyčerpaly. Všechno teď záleží na tom, jestli německá ekonomika bude schopna nadále tuto kouli na noze za sebou táhnout. Vzhledem na Ukrajinu a protiruské sankce bych řekl že už ne.
    Takže Brusel se klepe strachy. Konec Řecka v eurozóně by sice částečně pomohl, ale spolu s odepsáním dluhů by to byla rána pro německé banky a začátek dominového efektu. Snaží se tedy i za cenu strašení udržet pohromadě neudržitelné. *7*
  • Opravdových komunistů bylo a je málo. Vždy záleží na systému podle kterého se lidé řídí!
    Je to něco jako třeba dopravní předpisy.Je jedno co jste ale u nás musíte jezdit v pravo
    ,přednost při odbočení vlevo protijedoucím atd. Jinak jsem našel na netu docela zajímavý článek.Nevím kdo byl v Řecku ať posoudí.Na naše zdělovací prostředky se člověk se nemůže spolehnout!Jinak žádný systém není ideální ale jde o to,který je lepší pro většinu !
    https://www.email.cz/web-office/mcisBVvSgglsHyLLu5Pyqm1VmSfhKFO1RAK5SNZPZUgYAN9xrkPP4AZ1SH8SAVQLL41glzs/ZAJIMAVE_POZNATKY_Z_RECKA.doc
  • Je to velmi dobrá zpráva, doufejme že budou další země přibývat a tento neživotaschopný slepenec se co nejdříve rozpadne!
  • Uvítali bychom všichni, kdyby se tento moloch už rozpadl a byl klid. *7* Ještě předtím však musíme vtáhnout do toho Ukrajinu.
    • Chápu, že komunisti a ostatní vlastizrádci a tupci by uvítali, kdyby se naše země stala bezprizorní, aby nám kremelský skřet mohl poskytnout "bratrskou pomoc". Jenomže, tovarišči a tupci, za odměnu byste nedostali žádné pašalíky. Sskřet by se o vás sice postaral, ale tak, že by vás odlifroval na Sibiř do gulagu, aby udělal "konečné řešení" (Endlösung),
      • Za pár měsíců pomažeš na frontu, tam pak ukaž, jekej jsi frajer!
      • Nu anonyme, možná by ti prospělo, kdyby ses trošku schladil na Sibiři. Na stranickém školení modrých ptáků tě tak rozohnili, že jen hoříš. Možná, kdybys byl alespoň trochu zvyklý používat vlastní mozek, dokázal by sis udělat vlastní názor a ne vše slepě přebírat ze stranických médií nebo z Novy..
        • Vrah o morálce káže...
          • Neskrývej se trapně za slova Karla Kryla. Ten brzy prokoukl jaká pakáž se to dostala u nás k moci. Proto byl odstraněn.
    • Rozpadne se to časem tak, jako tak, protože v Bruselu vymejšlej ku*dovinu sem a ku*dovinu tam.
      • Nejhorší je, že tam podávají řízky, které chutnají jako bublinková bum... *1*
      • *3*
  • To, co tušil každý, konečně poznává i Německo. Své zájmy si pod hlavičkou EU vyřídili a tak může Řecko klidně padnout. Jak to tam dál poběží, jistě nebude po vůli EU. Pokud se i Anglánům podaří referendum o odchodu, začne plíživý konec velké slávy spolku EU. A to zřejmě díky byrokratům posedlými moci a v neposlední řadě prázdným hlavám lidovců a socialistů, kteří vládnou EU. Čest práci a Bůh s námi.
  • Jen to zlej trole tomu prasákovi nečistýmu tečkovi nandej, jen do něj.
    • Nelži! Ty nejsi žádný občan ale jen Rudý ovčan. *1* *1*
  • Ano, připuštění nuceného odchodu Řecka je přiznáním neschopnosti euromolocha kontrolovat, kam a jak efektivně jeho peníze tečou. To, že se Řekům eventuelně poskytnou další peníz na dluh (kterým se říká záchranný balíček) znamený jen další zvýšení zadluženosti Řecka a tedy řeší to jen to, že neúsporný a nesoběstačný řecký moloch pojede ještě chvíli dál a bude spotřebovávat stále víc než vydělá. A zdá se, že Němcům jako jednomu z mála států EU, který je v plusu, tahle základní ekonomická rovnice začíná docházet.
    Pokud se Evropa nevrátí do roviny především ekonomicky výhodné spolupráce téměř samostatných států a nebude se snažit tvořit jednotný evropský stát a dirigovat kdejakou ptákovinu (stěhování Brusel-Štrasburg, tlačení se na Ukrajinu, zahnutí banánů,...), tak jí nic jiného než postupný rozpad nečeká.
  • NO a divíte se, německé banky se už asanovaly, takže je už nepotřebují... Ale zase - První vlaštovka -... taky dobrý...A já se furt divila, že němci své mařeny nezkartovali ani feniky neroztavili ale pečlivě je opatrují.... chi... uvidíte.... jak silná bude německá marka... a jak dopadnou ostatní... včetně nás
    • Pokud to bude řídit vlastizrádce Singr, tak dopadneme špatně!
  • ilir
    OPĚT JSME TU ZA ŠUL,..INKY--VYPLŇ OKÝNKO A PAK JEN PŘES CENZURU !!!-PŘIHLÁSIT-!!!!! KDY TO TI MAGO,.ŘI BUĎ ZRUŠÍ A VŽDY A VŠICNI PŘES VELKÝHO CENZORA NEBO NECHAJÍ ANONIMĚ --JSOU TO HOVĚZÍ TVOROVÉ--VŠEM VOL,..KŮM I KRAVÁM SE OMLOUVÁM...
    *1* *1* *1* kašpaři a kolik-že Řecko stálo daňové poplatníky z usse -?- Jak to bylo,kolik jsme museli Vašku poslat na záchranu ? Kolil to bude na Španělsko ? A HLAVNĚ KOLIK NA UKRAJINU A DALŠÍ ??!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit