Přejít na výpis diskuzí
Není to přejezd, ale nácvik ústupu americké armády, říká Huml
21.3.2015 | red
209 příspěvků
-
Má pravdu a pokud se jedná o ústup tak by jsme měli začít stavět barikády jako v roce 1945,fašistů už v čechách máme plné zuby,stačí že jich tu je 90 % zdejších přispěvatelů,vivat Novočesko *1*
-
No je smutne ze mame kafrat na americke siti - myslel jsem ze internet je meznarodni a neodvozuje se od toho kdo ho poprve pouzil. To by se mohlo lidstvo divit co vsechno vzeslo z ruska, ceske republiky, nemecka atd ... Tim by se dal urazit kazdej neamerican co se na tom co jsou dneska pocitace a site zac podilel. Firmy jako IBM Freescale Qualcom ARM Intel AMD zamestnavaji mnoho cechu v hlavnim vyzkumu - jejich prace je tedy americka? I kdyz to ne vzdy jsou americke firmy nebo divize pracujici pro firmy se sidlem v USA ... Kdyby mohlo vsechno co nevymysleli amercani hned zmizet tak by se lidi hoooodne divili
Jinak pan huml to rekl pekne. Nebo fakt chcete harasit atomovkama? Kdyby dal nekdo embargo na ceskou republiku tak se poto hehe, ale kdyz je to na jine zeme tak se vzdy duvod najde. Nemusi bejt clovek proruskej kokon ani komous, staci kdyz mysli na budoucnost a vi ze to co se deje je kravina -
-
Jediný kdo haraší atomovkama je Putin ! Ten řekl, že kdyby mu chtěl někdo bránit obsadit Krym, byl připravený použít jaderné zbraně. Pokud jste to neviděl, je to ruské video, takže to není žádná americká propaganda. Navíc v té době žádné embargo na Rusko nebylo, jenomže to je vám fuk, to nejsou pro rusofily žádné argumenty, melou si dál svou
-
-
No super :-) Takze dalsi co se kouka na video a neresi vse okolo - ano pro cloveka jako jses ty jsem kecal a jsem rad - ukazuje to co jses ty a to mi pak docela lichoti :-)
-
-
-
Pane Tiscali to je úroveň diskuse, co?
-
No jo. Prastará poučka. Když dojdou argumenty, je třeba napadnout oponenta. Nejlépe vulgárně... *3*
-
-
No uznej sam ze nekdy se lidi fakt chovaj jak kokoni :-)))
-
-
Jako by nestačily ty jeho zmatené představy o bezpečnosti silničního provozu, ještě musí veřejně ventilovat politické, které nejsou o nic rozumnější.
-
Nesnažte se ty rudé zoufalce tady korigovat a argumentovat, je to zbytečné, budou tady vždy, je to skupina tupých individuí, které ztratili legitimní výhody za oddanost okresnímu tajemníku KSČ, jsou neschopní saturovat jakoukoliv informaci, mající odlišný základ než na levém spektru politiky. Budou tady onano-turbovat vždy a jsou tady co Novinky existují. Buďte demokraté, nechte je krafat na americké síti za použití amerických technologií, jinak by byli v ři......
-
Mile jste mě překvapil. Bravo!!!
-
on ten Huml je taková Semelová s pinďourem
-
Zdejší proruský kolaborant Zlej troll tu dnes oslavoval budoucí Novočesko
a volal po tom aby Ruská vojska přijela do ČR:
Banderovci kteříé jsou na Ukrajině v drtivé menšině už podle něj řádí i v Česku.
Tak stupidní Ruskou propagandu ti v EU nikdo nezbaští Ivane.
NovoRusko neexistuje.. je to Ukrajinské území které Putin krade.
V pondělí bude informována BIS - zlej troll patří před soud za vlastizradu! -
-
já bych nevyhrožoval BIS nevíš co na tebe maji když si byl placeným informátorem
-
-
Právě jsi se dopustil trestného činu pomluvy zlato.
Jsem holka takže když už tak byla. -
-
jo to víš když si tak dobrej v trestním právu tak si ho znovu přecvrkni je tam dost §§ který by ti mohly pocuchat frizůru tatrmane
-
-
-
-
je jedno co to je.
at táhnou do hajzlu.
měli jsme tady rusáky x let,tak at táhnou do hajzlu.
a ten šašek principál stropnický at jde do hajzlu,at se drží divadelního prkna,
a at se n esere do armi.
na to byl Picek jak vyšitej profík z oboru.
jemu ten komediant nesahá ani po kotníky. *1*