Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • soudruh Huml-to estébácké,zkorumpované a protekční aparátčické H O V A D O nám tady chce kázat,to je drzost.Jeho otec byl příslušník STB,synáček taktéž ,to je hnus.A tato kreatura proplula po převratu v r.89 k dopravní policii,kde pokračoval v buzeraci danových poplatníků a ještě měl tu drzost,protlačit svoji hloupou a totálně neschopnou dcerku do televize...takovýto debiilové by měli být v kriminálech..
    • ber to jako muzikal .
  • Pan Huml v tom rozhovoru neřekl jediné rozumné slovo. A toto sedí v parlamentu a my to musíme platit... *13*
    • 200 . Zlatej retarda marecek bendik ustrik koktavyho alkoholika , ten nic nerika , ani to neumi . Ale zase . Kdo pamatujete Sladka ? Byla s nim sranda i kdyz to byl neskodnej mimon. Tak berte tuhle Verejnou bezpecnost taky tak , nic jinyho to stejne neni . Plati se v cechach vetsi zrudy , tak ty 2 krejcary na kolotoc pro tohohle vumla uz to nezborej. Jestli je teda jeste vubec co bourat .
    • bezregistrace
      Jo svoboda slova ... Můžeme o tom diskutovat, můžeme o tom vést spory a můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co proti tomu můžeme dělat.
      Nebo by Vám spíš seděla hluboká toaleta tedy totalita
      • No já právě využívám možnost o tom diskutovat. Totalitu rozhodně nechci. Jen jsem si povzdychl nad úrovní naší politické reprezentace.
  • tečka zase soudruzkaPusinka??
    • ruznymi podobami . Tecka je jen jednou z nich . Mozna se to neco domniva ze kdyz se to necha nejak upravit / nechape ze je to nemozne / , dosadi to nekam do nejaky spravni rady , jak se ted zase mele ze zeny do vedeni a tak podobne .
      • Váš Tečka neexistuje. Už jste s ním trapní.
        • neni a uz tecka neexistuje , to chapeme . Zmenil jsi si neco v nazvu . Jen jsi citelny jak stopa vychcana do snehu .
          • Jděte se léčit. Psychiatr už vám vám vašeho neexistujícího kamaráda
            Tečku z hlavy vyžene.
            • Jsem holka tak přestaň pomlouvat a špinit názorovou odpůrkyni StBáku.

Mám prsa číslo 3 ne 3 prsa. Naučte se číst a pak se vraťte na debatu. *15* *15* *15* *15*
            • moc neprojel , kdyz jsi nebyl ani v Plzni hochu . Ze by uzavrene oddeleni ? Kdepak jsi byl nejdal ?? Zahrada ustavu nebo dokonce na balkone , sice s mrizema , ale uz nad zemi jako v ty telce co se smis obcas divat ty trojko zarputila . Ale bacha hochu ! Opravdove zeny nemaji tri prsa , ale jen dve . Podivej se poradne na soudruzku osetrovatelku.
            • Váš Tečka prý žije v Plzni.

Já jsem v Plzni nikdy nebyla zlato. Takže se zklidni lháři.

Holka Simona.
            • ze by prvni priznaky hysterie oteckovana puso ?
    • Netečkuj a nenič debatu Rusofile.

Tečka neexistuje. Je to jen nálepka kterou dáváš všem kdo píší pro Rusko
      nepohodlnou pravdu.

Holka Simona.
      • dost vyda za podprsenky s vycpavkama . Ze by jsi to byl ty ??
        • Nechte si to pomlouvání.

Jsem holka a mám prsa číslo 3.
          • dal ten hlas . Podporuje to sebevedomi tak nejak .
          • tramvaj ta trojka ? Tobe verit snad muze uz jen ten vuml , nebo jak se to jmenuje.
            • Jste ubožák.

Mám prsa číslo 3. Holka Simona.
      • bezregistrace
        Myslíte že je každý takový moula jako vy. Každý trochu soudný člověk si rozebere Vaše příspěvky a příspěvky dalších z kterými jste spojován ... a není těžké poznat co mají společného a jak jsou psány ....tak že s těmi plky běžte v ........

jen mímusy to je vše na co se zmůžete inu jak říká slabota a prostota ducha a hřbet ohnutý k zemi
  • Je vidět že ten člověk je moudřejší než ti ostatní dohromady.!!
    • Ti tam nahore ? Koukam taky jsi toho moc nepobral vid ??
    • no hlavně je to bolševická svi...ě která umí převlékat kabáty!!
  • Nemohu pochopit, co ten Huml dělá v Parlamentu a proč mu dávají "slechu" media, zrovna Tiscali. Jeho úbohé názory na současné dění jsou opravdu výtvorem zřejmě choré hlavy. A kdysi celkem uznávaný, dnes ani ne "Béčko"-
    • Ty nemůžeš pochopit nic protože jsi hlupák dzixy, tvůj slepičí mozeček na to nemá, uvědom si to a nepiš tady.
      • Jiříku, Jiříku, dobře plníš nařízení ÚVKSČ *1* *1*
      • zasde jsi tu matkomrde?
  • Rusko v 90 letech podepsalo dohodu ve které se zavázalo respektovat celistvost
    Ukrajiny. Ukrajina se na oplátku vzdala jaderných zbraní.
    Při podpisu dohody Rusko žádný nárok na Krym nevzneslo. Takže ty řečičky
    o historickém nároku jsou jen moderní Kremelskou pohádkou která má
    omluvit fakt že Putin Krym ukradl a smlouvu porušil.
    • jenze jde o to ze 90% lidi na Krymu se chtelo pripojit k rusku zrovna tak 50% ukrajincu chce do EU 50% do ruska a tak se tam mezi sebou midlej kkti, jednem pomaha putin, druhym strycek sam s choti merklovou
      • Aha. Takže když si Rusácká menšina v K. Varech odhlasuje připojení k Rusku
        tak má podle vás Putin právo nás okupovat?

Rusko Krym ukradlo. Ruská menšina v zahraničí podléhá státu ve kterém žije.
        Pokud chtějí patřit k Rusku musí se odstěhovat do Ruska ale bez
        ukradeného území.
        • rusaci maji prachy a jsou dost uchylni az ujeti . Predstavis se jim jako simona , zatancujes a urcite se nejakej ujetej Ivan najde co se s tebou zezadu vyspinka simone . Tecka .
          • Jste ubožák který se zmůže jen na pomlouvání a špinění názorové odpůrkyně.

Jsem demokratka a s Ruským totalitářem bych na rande nikdy nešla.
            Holka Simona.

Pokud vám v hlavě straší nějaký váš imaginární kamarád Tečka navštivte psychiatra.
  • Kdo myslíte,že to vyhraje a co to udělá s USA?Že by USA začalo válku i s Čínou?

"Všechno úsilí Číny napomáhá a je namířeno na to, aby byl světový finanční trh přepnut z dolaru na jakoukoliv jeho alternativu. Včetně zlata, jüanu, nebo jiných národních měn. Čína s USA vede velmi složitý a dlouhý boj o vůdčí postavení na mezinárodním finančním trhu. Avšak, na rozdíl USA, které dosáhly vůdčí pozice ve světových financích po zavedení dolaru místo zlatého standardu, Čína se ke zlaté paritě vracet nechce. Chce zvýšit roli své vlastní národní měny a vytěsnit dolar. V tom to všechno spočívá. A zlato je podpůrný prostředek při boji s USA a s jejich dolarem."
    Já tipuji jako vítěze Čínu a Rusko.No a jak dopadne USA a EU ????
    • Kdo myslíte, že to vyhraje a co to udělá s Ligou mistrů?

Real Madrid narazí v repríze loňského finále na Atlético
      Obhájce trofeje Real Madrid se ve čtvrtfinále Ligy mistrů utká s městským rivalem Atléticem a zopakuje si s ním souboj z loňského finále. Paris St. Germain se v repríze zápasů v základní skupině utká s Barcelonou, další dvojice tvoří FC Porto s Bayernem Mnichov a Juventus Turín s Monakem. Rozhodl o tom los v sídle UEFA ve švýcarském Nyonu.
      Já tipuju, že vyhraje Real. No a jak dopadne Atlético ????
    • Topole, Topole, Ty jsi snaad sám Putin *1*
  • Zle jtrole v pondělí je o tvé vlastizradě informována BIS:

Každý odpůrce ruských agresorů je fašista? Tu hloupou pohádku z dílny KGB ti v EU
    nikdo nezbaští. Jako nacista se chová tvůj Putin když krade sousedům území.

Jinak Rus který žije v pobaltí má až čtyřnásobný příjem oproti tomu co bere Rus v Rusku.
    To jen pro ukázku jak pobaltí díky EU prosperuje.

Proto pokrytečtí Rusové z pobaltí podporují Putinovu krádež Krymu ale oni se k Putinovské
    říši s nižší životní úrovni připojit nechtějí. *15* *15* *15*
    • dneska fakt originalne upraveny. Bud tomuhle shluku podbunek dosly prasky nebo se to k nim nekde dostalo. Uz to vyhrozuje nejakou zasilkovou sluzbou . Blby je ze az v pondeli. To nemaj nepretrzitej provoz ? Popis nam utrapy porodu , materstvi a hruzu menstruci at se pobavime.
    • Ses tak trapna - BS uz to davno vi heh

Kazdy odpurce zapadnich aktvt je komunista? Tu hloupou pohadku z dilny CIA a FBI nkdo nezbasti. Jako nacista se chova tvuj sef Obama kdyz terorzuje cizi uzemi

Jinak amercan zijici v evrope ma vetsi prijem oproti tomu v USA. Jen ukazka jak USA diky sve politice prosperuje.

Proto porytecti USSAc v evrope podporuji Obamovu politiku spalene zeme. ALe k jeho risi s nizsi zivotni urovni se pripojit nechteji *15* *15* *15*
      • Kdo jako zlej troll volá po příjezdu Ruských vojsk do ČR
        a křičí že vznikne NovoČesko ( putinem okupované ČR)
        je vlastizrádce.
        • bezregistrace
          No aby si neseděl u Aše ukakanej a v díře a nekvikal ja nic je váš drug ....protože takový jako ty většinou zalezou aby ten svůj prašivej živůtek dožili jako rohožka kohokoli kdo je bude kopat do trusny a k tomu jim házet zbytky ze stolu. Každej kdo bráni rodinu a to co mu je drahé ví co se má když na něj temná síla žene a je jedno z které světové strany ...
          • Jsem holka a vy jste hulvát.
            • Přesťan špinit a pomlouvat názorovou odpůrkyni na debatě,

Jsem holka ať se ti to líbí nebo ne.
            • ze tohle je holka ? Ja od zacatku co se to tady zacalo projevovat jsem stejneho nazoru. I kdyz tedy , mozna ze ano , ze se za to vydava . Ty travestiti jsou dneska dost dokonaly.
        • Te jen provokuje :-)

A kdo vola o ukazce amercke sili a rozpoutani treti svetovy je co?
    • bezregistrace
      něco podobnýho běželo v kinech v roce 1939-45 .... nenaklonovali tě z Goebbelsovy kratší nohy
  • Každý, kdo byl na vojně, nebo není totálně blbej, ví, že takový konvoj by měl fičet po železnici. Ale, to by musel někdo odpovědný přemýšlet. A bylo by vymalováno. To pojetí "kolony" je trapná provokace, či nedořešená věc - pitomost. Proč něco udělat jednoduše, když to jde i pitomě? *1* *1* *1*
  • Miloš Zeman je jeden z mála politiků kteří si v současné době zachovali jakžtakž zdravý rozum a chladnou hlavu. Jsou věci, v nichž s ním nesouhlasím, ale to nemění nic na tom, že v současnosti je to náš asi nejlepší člověk pro funkci prezidenta, jehož máme k dispozici. Děsím se toho, co by se dělo, kdyby tam byl nějaký zkorumpovaný fanatický bezmozek......
    • Naprostý souhlas,poslanci by se měli pokusit prosadit zákon o možnosti doživotní funkce pro Zemana,jen tento způsob vlády nás může ochránit od uSSáckých okupantů,Zeman dělá dobře že nás přiklání k Ruské federaci.
      • no doživotní funkce bych se bál....a je jedno zda se jedná o prezidentský či jiný úřad...dost natom že tady máme 25 let parlament a vládu bez jakékoli kontroly a zodpovědnosti a vidíme kam nás dostali.....
      • Pokud se váš proruský Zeman začne chovat jako diktátor tedy Putin
        bude sesazen a potrestán. Zde vám proruským vlastitrádcům pšenka
        nepokvete.
        • A v čem se konkrétně chová jako diktátor? To by mne zajímalo....zatím vidím dvacet let diktaturu jen od sekt ODS TOP a podobných zlodějů a uzurpátorů moci......
          • Najmenoval si vlastní nikým nevolenou vládu a snažil se provést puč
            v ČSSD která se stala vítězem voleb.

Tak se nechová prezident ale diktátor.
            • No ony celé ty současné "volby" jsou jen fraška a cirkus takže si nemají co vyčítat....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit