Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přispěvatel V Tesar nasadil debatě korunu.

Voláte po debatě ale nenapsal jste příspěvěk k tématu. Pouze snůšku lží a pomluv.
    Nikdy jsem tu nebyla od rána do noci. Včera jsem čtyři hodiny nakupovala
    a večer jsem odešla na rande.

Pokud znáte nějakého Tečku fajn ale neotravujte s tím pořád na debatě.
    Pokud straší pouze ve vaší hlavě navštivte psychiatra.

Holka Simona.
  • Jsem holka tak přestaň pomlouvat a špinit názorovou odpůrkyni StBáku.

Mám prsa číslo 3 ne 3 prsa. Naučte se číst a pak se vraťte na debatu. *15* *15* *15* *15*
  • Jsem holka zlato a holky nosí kalhotky.
  • já myslím, že spanilá jízda to nebude, vzbuzuje jen rozpaky a smích....to od spanilých jízd nikdo neočekává *3*
  • je celkem zjevné, že nerozumíš dobře psanému textu, ale že až tak je přece jen překvapení. *3*
  • a ty ústupy jim opravdu jdou, je vidět, že mají natrénováno *2* *2* *2* *2*
  • To jsem překvapenej nácvikem ústupu. Odchod ze zasedání parlamentu není vlastně cesta domů, ale nácvik ústupu. Tak už tam nazpátek ani nechoďte, nacvičujete to už dost let, že byste to měl umět.
  • Huml za sociální demokracii se bojí říct přejezd , uvádí ústup.Přejezd nebo ústup, to je jedno, hlavně, že zde projedou a ukáží sílu NATO agresivnímu Rusku, které připravuje velikou oslavu vraha Stalina.
  • Ne na darmo se o tobě u nás na gymplu učíme.Jako o takovém čilíkovi co by chtěl být moc vidět.Je totiž nic.Nula.Zlatá éra skoncila.A tak alespoň prská kraviny.A tak jsi zařaze v takové tabulce "hnoji".Ty jsi teda takový spíš hnůj všech hnojů.Maš vedle sebe třeba Bobošíkovou,Bursíka,Klause Kateřinu Peak ....... Samá lepší společnost ,co?
  • pardon,vzkaz pro pana VTesaře *3*
  • Hlavně že ty tvoje slinty o tečkovi pod padesáti nicky je opravdu to co tu chceme denně číst,ty pomatenče *3*
  • Odchod do zajetí!!!
  • Ahoj Zlej Trole.opět nový nick do tvé imaginární rodiny? *15* *15* Kdyby jsi,alespoň neprovařoval tvou fobii na tečku tak by jsi byl nenápadnější ty pytlíku.
  • Jak to že se obracíš k bohu ? Vy komunističtí kolaboranti se přeci ze zásady s bohem nekámošíte ne ?? *15*
  • Kdyby jeli na Východ,byl by to co?
  • Mluvíte mi z duše.
  • Závěrem mohu jen konstatovat, že soudruzkaPusinka a spol. se v diskusích odchylují od tématu ve všech příspěvcích paušálně. Snad ani nechodí do práce, nestararají se o rodinu a immer sedí u PC a píše přiblblé příspěvky.
    Takto si představuje demokratický národ diskusi o skutečných problémech ? O životě nic neví, málo cestují a jen se podobně prezentují.
    Dej mi Bože sílu k tomu, jak to vše ve zdraví v budoucnu přežijeme.
  • Typickej socanskej "srandista" proč se nevrací cestou kterou tam dojeli????? A proč nejedou přes Slovensko??? Není to proto že Slováci jsou jejich karamádi... no Takhle blbnout lidi . Pročpak musí naší kotlinou a kopečkama, když v Polsku mají rovinu???? Vysvětlil by mi to pan Huml...Vydávat výhružnou SPANILOU JÍZDU za nácvik útěku - to snad není možné...
  • Je mi na blití dokola na všech diskuzních fórech od rána do večera viděl příspěvky od pana tečky alias pusinky. Tento náš národ už dospěl do takové demokracie, kdy i d i o t může znechutit normálním lidem objektivní diskuzi.Snažil jsem se tuto osobu kontaktovat e-mailem. Neodpověděl. A co redakce Tiscali? Není Vám to už trapné, že jste na úrovni špatného bulváru? Nebudu asi první, co u Vás zruší poštu a zapomene na Vaše stránky,

ing,Vladimír Tesař,Hlavní třída 698/92,Ostrava-Poruba
    PS:slovo i d i o t jste mi zatrhli, Počítač blbce nepozná,
  • da

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit