Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je stejné jako kdyby jste řekl, že v roce 1945 nebyl důsledný odsun fašounů do jejich země zaslíbené.
  • videt ty kozy tohohle zivocicha ?
  • A to pořádně s rozmachem. *12* *12*
  • Nakopat je třeba tebe gayi tečko, to si uvědom.!!
  • kdyz uz o sbe sama tvrdis ze jsi peknej cholka , aspon se prosimte ohol na tlame , kdyz uz nikde jinde . A taky dost pachnes , jak vymetas ty popelnice a hajzliky na predmestich. Jinak dobry , jsi holka , mas malyho pindoura a mas rad usa !!!
  • koupit i v cechach ? V Plzni jsem sice nikde nebyl , je to na me daleko bez dozoru , ale jinak bych mela zajem .
  • Ve velkem sale Juldy Fuldy , to je jiste . Uvodem nam zarecituje pusinka neco pokrokoveho . Dokonce si na to vezme minisukni a oholi si pindoura a hnaty krive pod tu plachetku . na zaver bude tombola a hlavni cena bude soudruzka dle volneho vyberu . Druha cena budou ty oholeny chlupy vyfoceny na prsou c 3 !! naseho buzika SP . Smim si dovolit poznamenat ucast prosim ?
  • Za totalitní Putinovský režim kpe i dvojka Zeman Klaus.

Zemanova partaj je propojena s Ruským LUKOILEM: U Zemanovců jsou překabátění
    komunisté s kontakty na Rusko. Třeba Zbytek který chtěl v roce 1989 střílet do lidí.

Zeman otevřeně lhal když tvrdil že Ruská vojska na Ukrajině nejsou.
    Po zásluze za toto lhaní sklidil posměch v celém NATO.

Ruský LUKOIL platil i vydání knížečky Vaška Klause v Rusku.
  • Jste lhář a používáte Stbácké podpásovky na pošpinění názorové odpůrkyně.

Jsem pěkná holka. Můžete se užrat závístí ale nic na tom faktu nezměníte.
  • Velká chyba, že v r. 1990 nebyl proveden "odsun" rusofilů do jejich země zaslíbené.
  • nic , je to bocni vyvod . Odpoved od tohohle bude znit , jsem holka / to ma z radia nebo televize / a prsa mam trojky . To j sen tohohle soufalce , nekdy neco takoveho videt na zivo a a ne jen na tech upatlanejch obrazkach.
  • moc neprojel , kdyz jsi nebyl ani v Plzni hochu . Ze by uzavrene oddeleni ? Kdepak jsi byl nejdal ?? Zahrada ustavu nebo dokonce na balkone , sice s mrizema , ale uz nad zemi jako v ty telce co se smis obcas divat ty trojko zarputila . Ale bacha hochu ! Opravdove zeny nemaji tri prsa , ale jen dve . Podivej se poradne na soudruzku osetrovatelku.
  • Teda pane Huml, vy jste ale hlava! Byla kvůli tomu taky nějaká schůze?
  • Rusofilní zloděj nicků a lhář zase zničil celou debatu.

Měsíce krade nick jako anonym. Pak se jako Jarda posmívá vozíčkářům a starým lidem.
    Ač sám bude jednou starý a nikdo neví zda na vozíčku také někdy neskončí.
    Pak zase přijde s neexistujícím Tečkou. Je to pouze jeho nálepka.

Jsem holka. Napsala jsem pro Rusko nepohodlnou pravdu a tak nastupuje StBácké
    špinění názorové odpůrkyně.
  • Jste nechutný a zase jste zničil celou debatu jen proto že tu zaznívají
    protiputinovské názory.

Jsem holka. Tečka straší pouze ve tvé pomatené rudé hlavě.
    Pokud máš v kalhotech malou žížalku je to tvůj problém rusofile.

Simona.
  • Simona. Pokud vy chodíte s nějakým Pavlíkem je to váš problém. *2* *2*
  • Já jsem holka.

Přestaň pomlouvat a ničit debatu rusofile.
  • tečko jsi mužského pohlaví, proto nemůžeš mít nick soudruzka, máš v kaťatech minipindíka a proto jsi soudruhPusinka, uvědom si to hlupáku. *15* *2* *1*
  • Tak to mě teda uklidnilo.
  • to vis ze jsi prima holka s trojkama , jak jinak.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší