Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já jsem holka.

Přestaňte špinit a pomlouvat názorovou odpůrkyni na debatě.
    Zase jste zničil celou debatu kde zaznívají protiputinovské názory.
    Vaše hnusné podpásovky svědčí o tom že máte školu StB.
  • kozy kluka jsem snad jeste nevidel .
  • Rusy nemam rad , protoze pani domovnice rikala ze tam preferuji normalni rodinu . Tedy muz a zena a ti spolu maji dite a tak to jde porad dokola uz tisice let. Protoze nejsem schopen nic podobneho dat dohromady a jsem zamindrakovany homosexual a to jeste kdovi jestli , spise mastrubant nad casopisy z popelnice , mam rad to usa . Protoze jsem slysel ze tam pry se maji dva hosi radi a davaji si darecky a pusinky a mohou spolu zit v soudruzske pospolitosti a nikdo je za tu zvracenost netresta jako v tom zlem rusku.
  • Rusofilové jste ubožáci.

Napsala jsem pro Rusko nepohodlnou pravdu. Takže zase nastupují vaše StBácké
    hnusné podpásovky na pošpinění názorové odpůrkyně.
    Tečka neexistuje. Už jste s ním trapní. Jenom ničíte provás nepříjemnou debatu.

Jsem holka a mám prsa číslo tři. Dostala jsem čtyři žádosti o fotografie
    a dvěma pánům jsem je poslala.

Simona.
  • Jsem holka. Přestaňte špinit a pomlouvat názorovou odpůrkyni na debatě.
  • Priznam se vam . Jsem otyly , silne se potici hosik , ktery si nikdy nedokazal najit zenskou. Innternet byl moje spasa , zmenil jsem si , tedy podle sebe pohlavi a zacal se tady projevovat. Holka samozrejme nejsem , zadnou jsem ani nikdy nahou nevidel . nedavno jsem nasel u popelnic / cenzura / casopis , dosti ulepeny a byly tam zobrazena prsa c 3 , tak uz vim o co jde a mohu s tim argumentovat. tak me tady prosim nechte , kam mam jinam nakonec jit ?
  • Agresivnímu rusku a jeho zdejší páté koloně vlastizrádců samozřejmě NATO vadí
    protože stojí v cestě Putinově touze po světovládě.
    Může ukrást jen drobná území menších sousedů.. na silnější Západ nemá.

K protestům proti konvoji povzbuje twitterový účet založený zdejším zastupitelským
    úřadem Ruska. Aby bylo jasné odkud zase totalitní vítr fouká - z Kremlu.
  • Váš Tečka prý žije v Plzni.

Já jsem v Plzni nikdy nebyla zlato. Takže se zklidni lháři.

Holka Simona.
  • at je to jak je,bylo tady ruské armi dost,a mnoho let.
    na co novou armi ?byt jen přesun,at jdou do hajzlu.
    a ten pricipál stropnický?at se drží svého kopyta, a ne sere se do armády.
    na to byl tady jedinný a fundovaný ,,,,,,,p.PICEK.
    a né nějakej principál a komediant. *1* *1*
  • Fakt mně připadá, že spousta jedinců přišla o rozum a jejich názory jsou všeobecně mimo realitu a chápání světa, politiky, rodiny apod.
    V této souvislosti mě napadá například otázka, jak si svět poradí s IS a teroristy všeobecně.
  • ze by prvni priznaky hysterie oteckovana puso ?
  • Jste ubožák.

Mám prsa číslo 3. Holka Simona.
  • dal ten hlas . Podporuje to sebevedomi tak nejak .
  • Jste ubožák který se zmůže jen na pomlouvání a špinění názorové odpůrkyně.

Jsem demokratka a s Ruským totalitářem bych na rande nikdy nešla.
    Holka Simona.

Pokud vám v hlavě straší nějaký váš imaginární kamarád Tečka navštivte psychiatra.
  • tramvaj ta trojka ? Tobe verit snad muze uz jen ten vuml , nebo jak se to jmenuje.
  • Jděte se léčit. Psychiatr už vám vám vašeho neexistujícího kamaráda
    Tečku z hlavy vyžene.
  • rusaci maji prachy a jsou dost uchylni az ujeti . Predstavis se jim jako simona , zatancujes a urcite se nejakej ujetej Ivan najde co se s tebou zezadu vyspinka simone . Tecka .
  • Nechte si to pomlouvání.

Jsem holka a mám prsa číslo 3.
  • Ti tam nahore ? Koukam taky jsi toho moc nepobral vid ??
  • neni a uz tecka neexistuje , to chapeme . Zmenil jsi si neco v nazvu . Jen jsi citelny jak stopa vychcana do snehu .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší