Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ty nemůžeš pochopit nic protože jsi hlupák dzixy, tvůj slepičí mozeček na to nemá, uvědom si to a nepiš tady.
  • Je vidět že ten člověk je moudřejší než ti ostatní dohromady.!!
  • Kdyby to bylo tak jednoduchý tak by nebylo o čem psát.U nás je zákon když někdy někomu jsi něco daroval a obdarovaný se k tobě nechová slušně a nepřátelsky můžeš dar požadovat zpět a jak to funguje mezi Rusem a Ukrajincem to ti řekli již volby je tam mnohem víc Rusů protože to kdysi jim patřilo a chtějí se vrátit zpět k vlasti a ne že to někdo jen tak daroval i s lidmi kterých se nikdo neptal ale tenkrát to nikdo neřešil bylo to všem jedno bylo to totiž jedno velké CCCP.
    Jako by jsme měli řešit návrat Čechů s Ukrajiny domů jsou sic s pátého kolena a názor můj pořád lepší aby tu byl U Čech s genem Čecha než jakýsi hnědočech.
  • Kdo myslíte, že to vyhraje a co to udělá s Ligou mistrů?

Real Madrid narazí v repríze loňského finále na Atlético
    Obhájce trofeje Real Madrid se ve čtvrtfinále Ligy mistrů utká s městským rivalem Atléticem a zopakuje si s ním souboj z loňského finále. Paris St. Germain se v repríze zápasů v základní skupině utká s Barcelonou, další dvojice tvoří FC Porto s Bayernem Mnichov a Juventus Turín s Monakem. Rozhodl o tom los v sídle UEFA ve švýcarském Nyonu.
    Já tipuju, že vyhraje Real. No a jak dopadne Atlético ????
  • Topole, Topole, Ty jsi snaad sám Putin *1*
  • No ony celé ty současné "volby" jsou jen fraška a cirkus takže si nemají co vyčítat....
  • Nemohu pochopit, co ten Huml dělá v Parlamentu a proč mu dávají "slechu" media, zrovna Tiscali. Jeho úbohé názory na současné dění jsou opravdu výtvorem zřejmě choré hlavy. A kdysi celkem uznávaný, dnes ani ne "Béčko"-
  • Najmenoval si vlastní nikým nevolenou vládu a snažil se provést puč
    v ČSSD která se stala vítězem voleb.

Tak se nechová prezident ale diktátor.
  • Rusko v 90 letech podepsalo dohodu ve které se zavázalo respektovat celistvost
    Ukrajiny. Ukrajina se na oplátku vzdala jaderných zbraní.
    Při podpisu dohody Rusko žádný nárok na Krym nevzneslo. Takže ty řečičky
    o historickém nároku jsou jen moderní Kremelskou pohádkou která má
    omluvit fakt že Putin Krym ukradl a smlouvu porušil.
  • Jsem holka a vy jste hulvát.
  • No super :-) Takze dalsi co se kouka na video a neresi vse okolo - ano pro cloveka jako jses ty jsem kecal a jsem rad - ukazuje to co jses ty a to mi pak docela lichoti :-)
  • bezregistrace
    No aby si neseděl u Aše ukakanej a v díře a nekvikal ja nic je váš drug ....protože takový jako ty většinou zalezou aby ten svůj prašivej živůtek dožili jako rohožka kohokoli kdo je bude kopat do trusny a k tomu jim házet zbytky ze stolu. Každej kdo bráni rodinu a to co mu je drahé ví co se má když na něj temná síla žene a je jedno z které světové strany ...
  • Kdo myslíte,že to vyhraje a co to udělá s USA?Že by USA začalo válku i s Čínou?

"Všechno úsilí Číny napomáhá a je namířeno na to, aby byl světový finanční trh přepnut z dolaru na jakoukoliv jeho alternativu. Včetně zlata, jüanu, nebo jiných národních měn. Čína s USA vede velmi složitý a dlouhý boj o vůdčí postavení na mezinárodním finančním trhu. Avšak, na rozdíl USA, které dosáhly vůdčí pozice ve světových financích po zavedení dolaru místo zlatého standardu, Čína se ke zlaté paritě vracet nechce. Chce zvýšit roli své vlastní národní měny a vytěsnit dolar. V tom to všechno spočívá. A zlato je podpůrný prostředek při boji s USA a s jejich dolarem."
    Já tipuji jako vítěze Čínu a Rusko.No a jak dopadne USA a EU ????
  • Te jen provokuje :-)

A kdo vola o ukazce amercke sili a rozpoutani treti svetovy je co?
  • A v čem se konkrétně chová jako diktátor? To by mne zajímalo....zatím vidím dvacet let diktaturu jen od sekt ODS TOP a podobných zlodějů a uzurpátorů moci......
  • Jediný kdo haraší atomovkama je Putin ! Ten řekl, že kdyby mu chtěl někdo bránit obsadit Krym, byl připravený použít jaderné zbraně. Pokud jste to neviděl, je to ruské video, takže to není žádná americká propaganda. Navíc v té době žádné embargo na Rusko nebylo, jenomže to je vám fuk, to nejsou pro rusofily žádné argumenty, melou si dál svou
  • Kdo jako zlej troll volá po příjezdu Ruských vojsk do ČR
    a křičí že vznikne NovoČesko ( putinem okupované ČR)
    je vlastizrádce.
  • Pokud se váš proruský Zeman začne chovat jako diktátor tedy Putin
    bude sesazen a potrestán. Zde vám proruským vlastitrádcům pšenka
    nepokvete.
  • bezregistrace
    To je celkem jedno ...oba chrastí železem a jak je známo zatím vždy po papuli dostala Evropa
    tak že má li někdo chuť si dát po pysku ať si pronajme kus Sahary a tam ať si uspořádaji braný cvičení....nemám zájem aby si válečných her užívali mí blízcí protože nejde o nic jiného než o chuť vládnout světu a to z obou stran
  • Ses tak trapna - BS uz to davno vi heh

Kazdy odpurce zapadnich aktvt je komunista? Tu hloupou pohadku z dilny CIA a FBI nkdo nezbasti. Jako nacista se chova tvuj sef Obama kdyz terorzuje cizi uzemi

Jinak amercan zijici v evrope ma vetsi prijem oproti tomu v USA. Jen ukazka jak USA diky sve politice prosperuje.

Proto porytecti USSAc v evrope podporuji Obamovu politiku spalene zeme. ALe k jeho risi s nizsi zivotni urovni se pripojit nechteji *15* *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit