Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Pamatujte, že smyslem práce novinářů není manipulovat se čtenáři, ale nabízet jim kontext a podnět k zamyšlení nad jiným úhlem pohledu."
    .
    Kdypak už se těch jiných úhlů dočkáme? Skoro všichni novináři mají ty úhly nastavené stejně *1*
    • Je to ale vždy jiný úhel než většinový.. rozuměj Zemanův a Babišův.. a to je dobře... aspoň se to trochu vyvažuje...jinak by tady bylo j nežití...
  • myslím, že polemika je v tomto případě zbytečná. Zemřel jen další z mnoha lidí. Punc vyjímečnosti se mu snaží dodat pouze jedna instituce zvaná církev jež se skrze něj a jeho úřad snažila upevnit svůj vliv. A že myl okna? No a co? Já za svůj život myl okna luxoval kopal studnu kanál betonoval spravoval střechu v zimě v dešti i v spalujícím vedru dělal nejrůznější práce. Byl jsem i politicky perzekuován. Neuměl jsem sovětskou hymnu tak jsem byl po škole.
  • Koloběžka1, apač, V.I.L. a další nicky místního kreteena, který si nechá říkat Simon. Je to místní idioot a teplošek z redakce Tiscali. Bež už do prdeléé teplošku, umej si ptáka za ráfkem, protože ho máš samej sejr a smrdíš po chcankách, blbečku teplej.. *15* *15*
    • jaktože toho tolik víš o jeho přirození *14* ???
      • Proto, že ho jeho kolegové z redakce Tiscali nachytali v kozím chlívku, jak koze strkal zadní nohy do holinek.. *11* *11*.. je to prostě dobytek s uhnívajícím ptákem.. *2* *2*
  • Kdo tady určuje, kdo má jít komu na pohřeb. To je ale opravdu vrchol arogance bez jakékoliv sebekontroly.KDYŽ K NĚKOMU CÍTÍM AVERZI, TAK PŘECE NEBUDU TAK POKRYTECKÝ, ABYCH SE PŘEDVÁDĚL NA JEHO POHŘBU. PODIVNÁ MORÁLKA PODPOROVATELŮ CÍRKVE , NA KTEROU JSEM NEJSPÍŠ JAKO ATEISTA TÉŽ PŘISPÍVAL.JE TO K POBLITÍ. v TICHU TOHO ČLOVĚKA POHŘBĚTE SE VŠEMI POCTAMI. ZNÁM PLNO PRACUJÍCÍCH LIDÍ CELÝ ŽIVOT, KTEŘÍ BY SI ZASLOUŽILI TOTÉŽ A NIKDO NECHCE PO PREZIDENTOVI, ABY TAM POKRYTECKY přisluhoval. ( pardon za nechtěný CAPS) , ale článek mě nestojí za to , abych to přepsal.)
  • Toto je jen hloupé blekotání. Každý člověk má právo volby, i prezident. Autorovi také nikdo nenařizuje, kam má jít a komu vzdát čest. Vrtochy prezidenta Zemana mne také moc nebaví, ale je to jeho právo. Vše mohu dnes vyjádřit v příští volbě. Ovšem takovéto články mne podpoří k tomu, abych mu hlas dal. Takže houšť pane redaktore. Snažte se a bude nás víc. Pokud se pan Vlk dívá na své ovečky z nadoblačných výšin, asi mu to tak může vykreslit na tváři blažený úsměv. Jak prezidentovo chování, tak tento článek.
    • Ano, každý má právo volby, i Zeman. Může se svobodně rozhodnout zda se bude chovat jako noblesní, velkorysá, reprezentativní osobnost, a nebo jako neomalený, ješitný a nabubřelý pivní tlučhuba. Občan a tedy i redaktor má zase právo si o jeho volbě myslet své.
    • vanhorne
      "abych mu hlas dal."
      Pridej mu k tomu hlasu treba i nedopitou flašku, cim driv se uchlasta tim lip.☺
    • To nejsou vrtochy, ale arogance kombinovana s nevychovanosti...
      Myslim si, ze v zivote prezidenta jsou chvile, kdy volba pro a proti neni ...
      Jit na pohreb kardinala by mela byt pro prezidenta neco jako povinnost, at uz byly jejich vztahy jakekoliv...
      Ale to by udelal opravdovy prezident...
      • Chybí ti brzda a osvětlení. Čekej 30.000,- pokuty ve prospěch Vatikánu. To ale nebude ten miliardový církevní tunel.
      • houbelec - stačí se kouknout - kolikže "přátel " přes to dvoudenní vystavování tam bylo. , kolik sereblit a věřících tam došlo... Nula od nuly pojde a tak hloupě nekecejte
    • soudruhu BTW, tvůj několikrát soudem uznaný lhář, pomstychtivý a zlý člověk je přesně co vy kolaboranti a přízemní závistivci obdivujete, ještě že máte internet, ve skutečném životě by jste dostali po rypáku *3*
      • Hele soldříku, nechybíš náhodou v okupační koloně vozidel US Army. Tak ať při vašem rajcování po ČR nedostaneš do rypouše sám.
  • A to jako náš pan prezident půjde na funus kdejakýmu černoprdelatýmu pámbíčkářovi, když zhebne???
    Chalupo ty jsi (ne)ohrabaný pitomec, řádně vymaštěnej!!!

YEAH !!!

Jakékoli urážky autorů či ostatních diskutujících jsou zakázány a budou trestány banem
    • neumíš si najít svůj nick ty ruský dobytku ?
    • Až zhebne ten ožralec, tak jen doufám, že katolická církev v žádném případě nepovolí pohřeb ve Vítovi, to by pak už nešlo vysvětit!
    • možná že je to pravda. Ale nemůžeš to tady vystavit právě TY. Obecní hlupák a prasič zdejších stránek. Zalez do nory a k velkým věcem se nevyjadřuj!
      • víme sajmon, nevyjadřuj
  • Kardinál Tomášek byl oblíbený ale Vlk byl jako restiuční vlk. *11*
  • Je vidět , že doba temna některým vyšuměla z makovic. Prostě si demokracii nezasloužíme , vše se bude muset opakovat. Dobrovolně vstoupit do otroctví a doufat v posmrtný život na to už skočili jiné ryby. Fanatik zůstane fanatikem.
  • zeman je pašak na rozdil od cirkevnich zlodeju ma aspon charakter a neleze jim do zadku.
    • Bodejť ne když už má tu svoji uslintanou ožraleckou tlamu vraženou až po ramena v řiti komouš-fašisty putina.
    • vanhorne
      "ma aspon charakter"
      Ktery mu muze zavidet i reznicky pes.
      • Neurazej reznicke psy!
        Ti totiz nelezou, nejen Putinovi, ale ani cinanum do zadele...
        Pro Zemana je charakter slovo nezname a sproste...
        • vanhorne
          "Neurazej reznicke psy!"
          Zadneho reznickeho psa jsem neurazil.Jeste jsem nepotkal reznickeho psa, ktery by chlastal a lhal.☺
    • A lézt do konečníku Putinovi je v pořádku??? To je opravdu pašák, ten Zeman...
  • 75 % českého národa o sobě tvrdí že jsou ateisti a ikdybychom byli křestanský národ tak KATOLÍKA URČITĚ není škoda!
    už se smaží nejspíš v pekle
    • Cuc! Rudý bastarde, zítra Ti upadne bota nebo se svalíš a upadne Ti bota!
      Je to s Tebou již špatné, každý týden Tě natírají štětkou jako Lenina!
    • Cuc! Rudý bastarde, zítra Ti upadne bota nebo se svalíš a upadne Ti bota!
      Je to s Tebou již špatné, každý týden Tě natírají štětkou jako Lenina!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit