Přejít na výpis diskuzí
Newyorští policisté fotí úpadek města. Bezdomovce a žebráky
12.8.2015 | roj
217 příspěvků
-
Jsi ubožáik.
-
Ivane jsi bezcitná lidská zrůda. Právě jsi rozbulel mladou holku.
Můžeš se plácat po ramenou ubožáku. Jsi největší špína co jsem kdy potkala
S tebou se opět vrátila inkvizice a stalinistická 50 léta. Spáchala jsem jediný zločin.
Měla jsem jiný než Putinovský názor. tak budeš kdyt špínu krást jméno i profilovou fotku.
Nejsem nikým placena ty křiváku. Ty jen nesneseš jinou než putinovskou pravdu. -
si moe laska pusy hnuusy riot *14*
-
no dovoool sem SLECNA a roztahnu nozky amrdolovi tobe nedam HNUSAKU vis? *9*
skaredej oskliveeej no *9* -
Nemasss za cooo este ketchup ju? ten sem taky nasel v kontejneru *14*
-
Tiscáliči nemáš pocit, že tebou placenej přihřátej imbecil Semjon, ti ňák přerůstá přes hlavu???
No asi né, páč oba máte IQ psího howna!!! -
Putin je Drtič šunky a Palič sýru. Rusové si utahují z likvidace západních potravin
Povinná likvidace západních potravin v Rusku podle tamních kritiků připomíná inkvizici a představuje zbytečné plýtvání zbožím i energií. Na sociálních sítích se vyrojilo množství příspěvků, které si z nařízení vlády utahují. Posměšky směřují i proti oblíbenému prezidentovi Vladimiru Putinovi.
Některým kritikům akce proti západnímu zboží připomíná kampaň za soběstačnost z dob Sovětského svazu, která se nakonec projevila naprostým nedostatkem třeba jen základního artiklu v obchodech po celé zem -
Ubožáku. Jsi lidská StBácká zrůda a duševní mrzák zloději *12*
-
Ty jeden sprostý StBácký ubožáku!
Vypadni z debaty když nesneseš jiný než Putinovský názor. Měsíce kradeš moje jméno
a nyní i fotku kterou jsem si udělala.
Nejsem nikým placena. Jak souvisí s tématem tvé sprosté napadání? Kradení nicků?
Ječení tečka tam Tečka onde? Co? Nijak. -
no no sem pip-pip vis a utekl sem z klecovyho luzska no *9*
-
jooo si chodny dkuju
-
sehnal sem pulu hambace ti skovamm joo?
-
Ono se v článku píše o Rusku, Ivániči Tiscáliči, ty prase jedno, nač máš ty hováde pravidla diskuzí, když tady toho svýho přihřátýho ouchyla Semjona necháš psát takový blbosti? Platíš mu i za služby v klubu? Vy jste mi ale oba prasáci!
A jinak to svědčí o tvých komoušských kvalitách!!! Pche šmejde!!! -
My socki sme spokojeeny v Amrdolii moooc jidla z popelnic mame s Bc.JaroslavK-VS-osobnost denně vybyrameee
-
Rozpočtové zdroje nejsou neomezené a možnost významnějšího zvýšení příjmů není v současné situaci velká," upozornil Medveděv. Za hlavní problémy označil pokles cen ropy na světových trzích, zpomalení ekonomického růstu a sankční režim, který od loňska poškozuje ekonomické styky Ruska se zahraničím.
Pro letošní rok počítal rozpočet s příjmy 15 bilionů rublů (6,7 bilionu korun), ale podle odhadu ministerstva financí budou nižší až o 2,5 bilionu. V příštím roce dosáhne propad příjmů částky 1,8 bilionu a v roce 2017 to bude 1,6 bilionu rublů, uvádí ministerstvo.
S deficitem se ruská vláda hodlá vyrovnat omezením sociálních výdajů. -
Jsem holka tedy ta Simona.
Gay klub Plzni tu propaguješ pouze ty Zlej ruský trolle takže ten teplomet
jak píšeš budeš spíše ty *1* *1* *1* *1* -
Na Rusko přišla bída: Zvykejte si, vzkázal Medveděv občanům
. Země právě prochází ekonomickou krizí a vyhlídky na zlepšení situace nejsou právě růžové. Premiér Dmitrij Medveděv proto Rusům vzkázal, aby si zvykli na obtížní život v hospodářské recesi. -
Kdyby se ten teplomet Semjon držel tématu o desítkách miliónů žebráků v amrdólii, tak by si snad u nich v gay klubu už asi nikdy nevrz, prasák ouchylnej!!! hihihichachacha
-
Nepřekrucuj slova.
Jsi největší ubožák na debatě. Kradeš nick všem kdo s tebou nesouhlasí.
Stejně jako jsi ukradl moji Američanku tak kradeš i Bc Kaka.
Jsem holka a Honza je klučičí jméno. Doplň si vzdělání než začneš mektat na debatě. -
ze se priznas k dalsi prezdivce ? Ty budes fakt ten Honza fetka . Pepik je pro tebe prilis inteligentni nazev.