Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bitch
    Jsi ubožáik.
  • Bitch
    Ivane jsi bezcitná lidská zrůda. Právě jsi rozbulel mladou holku.
    Můžeš se plácat po ramenou ubožáku. Jsi největší špína co jsem kdy potkala

S tebou se opět vrátila inkvizice a stalinistická 50 léta. Spáchala jsem jediný zločin.
    Měla jsem jiný než Putinovský názor. tak budeš kdyt špínu krást jméno i profilovou fotku.

Nejsem nikým placena ty křiváku. Ty jen nesneseš jinou než putinovskou pravdu.
  • si moe laska pusy hnuusy riot *14*
  • no dovoool sem SLECNA a roztahnu nozky amrdolovi tobe nedam HNUSAKU vis? *9*

skaredej oskliveeej no *9*
  • Nemasss za cooo este ketchup ju? ten sem taky nasel v kontejneru *14*
  • Tiscáliči nemáš pocit, že tebou placenej přihřátej imbecil Semjon, ti ňák přerůstá přes hlavu???
    No asi né, páč oba máte IQ psího howna!!!
  • Bitch
    Putin je Drtič šunky a Palič sýru. Rusové si utahují z likvidace západních potravin

Povinná likvidace západních potravin v Rusku podle tamních kritiků připomíná inkvizici a představuje zbytečné plýtvání zbožím i energií. Na sociálních sítích se vyrojilo množství příspěvků, které si z nařízení vlády utahují. Posměšky směřují i proti oblíbenému prezidentovi Vladimiru Putinovi.

Některým kritikům akce proti západnímu zboží připomíná kampaň za soběstačnost z dob Sovětského svazu, která se nakonec projevila naprostým nedostatkem třeba jen základního artiklu v obchodech po celé zem
  • Bitch
    Ubožáku. Jsi lidská StBácká zrůda a duševní mrzák zloději *12*
  • Bitch
    Ty jeden sprostý StBácký ubožáku!

Vypadni z debaty když nesneseš jiný než Putinovský názor. Měsíce kradeš moje jméno
    a nyní i fotku kterou jsem si udělala.

Nejsem nikým placena. Jak souvisí s tématem tvé sprosté napadání? Kradení nicků?
    Ječení tečka tam Tečka onde? Co? Nijak.
  • no no sem pip-pip vis a utekl sem z klecovyho luzska no *9*
  • jooo si chodny dkuju
  • sehnal sem pulu hambace ti skovamm joo?
  • Ono se v článku píše o Rusku, Ivániči Tiscáliči, ty prase jedno, nač máš ty hováde pravidla diskuzí, když tady toho svýho přihřátýho ouchyla Semjona necháš psát takový blbosti? Platíš mu i za služby v klubu? Vy jste mi ale oba prasáci!
    A jinak to svědčí o tvých komoušských kvalitách!!! Pche šmejde!!!
  • My socki sme spokojeeny v Amrdolii moooc jidla z popelnic mame s Bc.JaroslavK-VS-osobnost denně vybyrameee
  • Bitch
    Rozpočtové zdroje nejsou neomezené a možnost významnějšího zvýšení příjmů není v současné situaci velká," upozornil Medveděv. Za hlavní problémy označil pokles cen ropy na světových trzích, zpomalení ekonomického růstu a sankční režim, který od loňska poškozuje ekonomické styky Ruska se zahraničím.

Pro letošní rok počítal rozpočet s příjmy 15 bilionů rublů (6,7 bilionu korun), ale podle odhadu ministerstva financí budou nižší až o 2,5 bilionu. V příštím roce dosáhne propad příjmů částky 1,8 bilionu a v roce 2017 to bude 1,6 bilionu rublů, uvádí ministerstvo.

S deficitem se ruská vláda hodlá vyrovnat omezením sociálních výdajů.
  • Bitch
    Jsem holka tedy ta Simona.

Gay klub Plzni tu propaguješ pouze ty Zlej ruský trolle takže ten teplomet
    jak píšeš budeš spíše ty *1* *1* *1* *1*
  • Bitch
    Na Rusko přišla bída: Zvykejte si, vzkázal Medveděv občanům

. Země právě prochází ekonomickou krizí a vyhlídky na zlepšení situace nejsou právě růžové. Premiér Dmitrij Medveděv proto Rusům vzkázal, aby si zvykli na obtížní život v hospodářské recesi.
  • Kdyby se ten teplomet Semjon držel tématu o desítkách miliónů žebráků v amrdólii, tak by si snad u nich v gay klubu už asi nikdy nevrz, prasák ouchylnej!!! hihihichachacha
  • Bitch
    Nepřekrucuj slova.

Jsi největší ubožák na debatě. Kradeš nick všem kdo s tebou nesouhlasí.
    Stejně jako jsi ukradl moji Američanku tak kradeš i Bc Kaka.

Jsem holka a Honza je klučičí jméno. Doplň si vzdělání než začneš mektat na debatě.
  • ze se priznas k dalsi prezdivce ? Ty budes fakt ten Honza fetka . Pepik je pro tebe prilis inteligentni nazev.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší