Přejít na výpis diskuzí
Noční telefonáty Bílého domu. Obama hovořil s Porošenkem a Putinem
11.2.2015 | art
411 příspěvků
-
Hm, tak to tipuji, že Donbas a Luhansk dnes získají konečně jejich občané pro sebe, Ti, co rozumně nechtějí pod pařáty EU, USA a NATO, jinak fakt bude válka. EU má včetně všech ostatních přisluhovačů na rukou krev, sami to Majdanem vyvolali a teď se sem ještě nakvartýrujou vojáci Usáci. Tu americkou zemi by měli naprosto oddizolovat 50 km vysokým betonovým plotem nebo bouře a hurikány vymazat, to je nejhrubší imperialistická osa zla na světě, neuznávají jiné režimy a zřízení a oni jen zlé prezidenty a zabíjení po světě volí. Snad se politici ze Západu konečně chytnou za nos co způsobili, jinak jestli tam USA nalezou a vyvolají 3 světovou válku , tak Němci i Francouzi vědí, že to odnesou taky a pokud přežijí, budou včetně nás poslouchat strýčka Sama...Je sranda, jak se Ukrajině hodí ruský plyn, nafta apod. do dodávaných i slibovaných amerických zbraní a společně pak vyrazí proti Rusku!!! Jo, jinak, kdo asi ničí letiště, nemocnice, železnice apod- "separatisté"???, asi ne, když to chtějí aby jim to zůstalo ve vlastní budoucí zemi- je nabíledni, kdo má zájem při ústupu vše spálit a zničit a my bychom to platili ze svého za EU???? Nikdy!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
Na Ukrajině ani tak nešlo o EU ani NATO, ale o to, že tam dosud nebyl zákon, ale vláda mafie.
-
Obama má jistě instrukce od kamarádů z nadnárodních společností vraždění co nejdéle udržovat. Jinak by celé divadlo nemělo smysl. Takže Minsk bude buď o vymanění Evropy z Amerického vlivu a nebo nebude ničím jiným, než jako když zajdou na pivo.
-
Ty už máš instrukce z Kremlu? Pošli mi je zas mailem soudruhu.
-
-
Tak nám ho napište, konečně Vám odstavíme železo *16*
-
-
-
Kdo nemá VUML jako já, není vzdělaný komunista!
-
V CCCP už mají telefon?
-
-
V CCCP jistě ne, Ale koukám že internet už má kdekdo.
-
-
Už se my dobří komunisti a vlastenci nemůžeme dočkat, až přijdou instrukce z Kremlu.
-
Náš mylovaný Vůdce nadsoudruch degeneralisismus Putin stejně tů válku vihraje a vihraje aji všecky ostatní keré potporuje!
-
Takže chlapci za 14 dnů fotky z dovolené i záběry okolní krajiny.
Začnu přehlídkou v plavkách. Poté půjdou dolů. Pokud sem hodíte mail
pošlu vám i ostřejší záběry s mužskou společností.
Jen ať máme mezi sebou konečně jasno. Ať je všem jasné že jsem holka a ať se tu
zesměšní každý kdo ze mě bude chtít i nadále dělat kluka. -
-
Víš soudružko, podle úrovně tvé inteligence, bych snad ta tvá odvažná fota ani vidět nechtěl.
-
Šťastnou cestu do Artěku.
-
Fotky se budou jmenovat soudružka Pusinka s kamarádkou na baru, soudruzka Pusinka s kámoškou u piva s klobásou, soudruzka Pusinka s kamarádkou, u hotelu, kde by chtěla bydlet a soudruzka Pusinka před kamarádčiným stanem na Máchově jezeře.
-
-
Vaše urputná snaha mě urazit a zesměšnit za každou cenu ukazuje pouze
nenávistnou stránku vaší osobnosti. -
-
Já jsem nezačal *6*
-
-
ufňukanej Trotlík *15*
-
-
Vy mě urazit nemůžete!
-
-
-
-
-
-
Já mám VUML! Kdo je víc?
-
-
Ne Vy jste zloděj niku, A kdo je míň! Nikdo. Jste tudíž nic.
-
Ale to už tady jednou bylo a pod nickem - pusinka...máš v těch přezdívkách guláš...
-
Antiblb má dva semestry ,kolik jich máš Ty?
-
-
Tak co, má už soudruh Mynář tu prověrku?
-
-
Má,ale leží stále na stole v Kremlu. Zeman nemá čas ji vyzvednout.
-
-
Už mám dost vašich nehorázných urážek! Byla jsem tu opakovaně zneuctěna!!
Za 14 dnů odlétám na dovolenou a pošlu vám fotky. Pak můžete posoudit mé
křivky a pokud nejste slepci přiznáte že jsem holka. -
-
No dobře. Přiznávám, původně jsem byla Bc. Kak, ale skalpel zapracoval a nyní jsem pěkná holka .
-
-
To je váš problém ale piště ho laskavě pod vlastním nickem. *16* *16*
-
-
Kam jedete, jestli to není tajné? Florida? Kapverdské ostrovy?? Grand Canaria??? Jednak to jako agent FSB potřebuji vědět z pracovních důvodů, jednak bychom se tam mohli setkat někde na pláži... inu, jistě jste už viděla nějakou Bondovku a máte představu, jak to my agenti máme se ženskýma, zvlášť když se jedná o nádhernou sexbombu jako jste Vy, která navíc není ostýchavá... *14* *14* *14*
-
Opakovaně tě zneuctili cizinci se kterými udržuješ styk...?
-
-
To je práce kterou dělám dobrovolně. Zde ze mě však dělají chlapa a to je
pro mě urážka. Považuji je totiž pouze za chlupatá hrubá stvoření která jsou
dobrá jen k nošení kufrů. -
-
Chlapy považuješ pouze za chlupatá hrubá stvoření která jsou
dobrá jen k nošení kufrů....A při tvém dobrovolném styku s nimi ti nevadí, nebo snad preferuješ ženy...? -
Budu za Vámi nosit ty kufry, nevadí že nejsem chlupatej? *2*
-
-
-
Ale my už Vaše fotky nechceme. Bojíme se o oči, kdyby Vám prdla podprda, to nemůže žádný monitor ustát. Nic 14 dní tu bude klid, užijte si to kluku.
-
-
Mluvte jen za sebe, já obrázek soudružky Pusinky chci!!! Budu si ho v noci dávat pod polštář... *3* *14* *14*
-
-
Pak tě musím varovat. Nebudeš moct vzrušením spát. *3*
-
-
Za čtrnáct dní začínají jarní prázdniny, pojede s rodiči k babičce a tam nemá net!
-
-
Zase vedle. U netu stále budu a ráda vám přepošlu čerstvě udělané obrázky.
-
-
Udělané ve photoeditoru no name:-)
-
-
-
-
Plastičtí chirurgové dokáží nemožné, v tvým případě i zázrak, hochu!!!
-
-
Vy prostě nechcete uznat pravdu a chcete jen pomlouvat. Inu je to vaše věc
že si děláte hodně špatnou reklamu.
Jinak kdo zná plastickou chirurg. tak se vašim 14 dnům může jenom smát.
Vy si zřejmě představujete že lékaři mění lidi kouzelnou hůlkou za vteřiny. *2*
-
-
-
Já taky když přeberu, tak v noci telefonuji *3*
-
-
ale Vy telefonujete do Austrálie, to je subtilní rozdíl *1* *1* *1*
-
-
No cenově to vyjde stejně *1* *1* *1*
-
-
to závisí na tom, jak kvalitní alkohol jste před tím vypil. Pokud z Vás při telefonování létá nevstřebaný Johnny Walker, 12 letý Chivas Regat nebo nedej bože nějaká single malt dobrota, tak je ten "telefonát do Austrálie" možná dražší než hovor do USA... *1* *1* *1* I když po jednodruhové sladové se snad ani poblít nedá...
-
-
-