Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Při rozpadu SSSR,to jest za éry p.Gorbačova,se osamostatnilo více sovětských republik.U některých se hladký průběh osamostatnění nepodařil.Můžeme jmenovat Čečensko,Gruzii,Moldavsko a hrozným příkladem je Ukrajina.Přitom si myslím,že v Evropě je více potencionálních míst,kdy dříve či později dojde k dělení republik,nebudu je jmenovat.Ale když k tomu dojde,tak snad mateřské státy nebudou ta odtrhnutá území tak barbarsky ostřelovat a ničit,jak se to děje na Ukrajině.Občanské yálky propukají naplno v Africe,ale v Evropě?To je opravdu unikát k pohledání.A co je nejhorší,polívčičku si na Ukrajině přihřívá hlavně USA kvůli svým geopolitickým hrátkám.
  • Soudruzi! Putinovci a jiní zločinci!

Přiznejte se! Jak to bylo se smrtí masového vraha Josefa Vumla Stalina?

1. Zemřel přirozenou smrtí?
    2. Byl otráven svojí Rudou bandou kterou chtěl ve velké čistce poslat na smrt?
    3. Nebo byl pouze schválně hodiny ponechán bez lékařské pomoci aby zemřel?

Jak to bylo. Agenti KGB překonejte se a řekněte poprvé v životě pravdu. *2* *2*
    • Puso, historické prameny uvádějí bod 3. Ovšem ve jméně máš chybu. Když se snažíš diskutovat na úrovni, tak se drž ověřených skutečností. Čest.
    • Soudružko Pusinko-soudruh Stalin byl Gruzínec,stejně tak jako jeho pravá ruka Berija.Oba dva byli ostudou tehdejšího SSSR.Zvláště Beríja měl na rukou krev mnohých politiků SSSR-samozřejmě na rozkaz Sagašviliho.
    • Sice nevím co KGB zjistila a tají, ale podle všech historických zpráv to vypadá na bod 3. Možná mu tak trochu i pomohli (sub 2.), Uvádí se, že jeho nejbližší spolupracovníci se dlouho báli vstoupit do jeho pokoje, kde ležel a teprve po dlouhých hodinách tam vstoupil (snad Berija) a zjistil, že ďábel si už jeho černou duši odnesl.
  • Lidi místo hloupecj řeči se modleme aby se dohodly.Tohle smrdí a já nechci aby moje dcery zažili válku. *9*
    • pardon chybka
      • Přesně!
  • Čeština má tolik krásných slov a zrovna a to je zajímavé, se zde sejde několik stejných niků. Například Pusinka nebo třeba soudružka Pusinka. Je to ohromně nápadité.
    • Zase jste našel nepřítele lidu! Jsem agentka CIA a v kapse nosím imperialistické
      brouky které komunistickým sousedům házím na zahrádky. *2* *2*

KGB vám placku: Leninova fusekle za třídní bdělost
      • Jediný, kdo zde píše o agentech neexistující KGB a Kremlu jste Vy. Já o agentech CIA nic nepsal. To opět svědčí o tom, že nejste zcela při smyslech.
      • brouky máš v hlavě ale neva my ti rozumíme...vycházky máš opět do 17 hod?
        • Tsss. Mě najdeš venku na ulici ještě po půlnoci. *2* *2*
          • Po půlnoci v domě *7*
  • makak obama musí jednat rychle, v kotli uvízlo tisíc jeho žoldáckých vrahů
    • "Komický" na tom je, že jeden ukrošist důstojník prohlásil, že u Delbaceve nejsou v obklíčení, jen se nemohou pohnout žádným směrem! Tak nevim.
      • Není to totéž *1*
  • Nejednalo se o dialog!

Pan Obama si prostě zavolal soudruha Putina na kobereček a ten ihned
    přiběhl k telefonu jako poslušný školáček. Dostal pořádné kapky.
    Prý se ze strachu zmenšil tak že ho personál přes stůl neviděl.

Rubl leží na smrtelné postelí a soudruzi v Kremlu marně prosí svého Boha jménem
    Vladimír Adolf Lenin o zázrak. *2* *2*
    • chá chááá jaderná velmoc a na kobereček...raději nechtějte rusa nasr.t.
      • Ten fašistický psychopatický skřet s aspergovým syndromem (vyznačuje se především potížemi v komunikaci a sociálním chování, které jsou v rozporu s celkově dobrým intelektem a řečovými schopnostmi. Jedná se o celoživotní handicap) se domnívá, že může vydírat nukleárními zbraněmi. Nedochází mu, že ve 21.století by vyvolání válečného konfliktu bylo celosvětovou katastrofou, ale znamenalo by to definitivní konec ruského rádobycarství. Anebo si to uvědomuje a jen tak vyhrožuje v domnění, že ostatní se ho budou bát.
      • Já to dělám a žádné Ruské jádro jsem ještě nedostala. *15* *15*
        • Nedostal, správně je nedostal *7*
          • Já jsem žena a dostala jsem už ledacos ale Ruské jádro opravdu ne. *2* *2*
            • Co tam mám? Dívčí pracovní nástroj na vydělávání peněz. *2* *2*
            • To že se malujete a máte prsa neznamená nic. Jde o to co máte v kalhotech.
            • Ale tak dobře chlapče.
        • buďme rádi *3*
  • To nebude vyjednávání, ale vydírání. Opravdu 3 proti jednomu - jsou jako cikáni. To bude opravdu férová diskuze.
    • S Rusem nelze vyjednávat, na něj platí jedině pořádný klacek. Ostatně o čem by měli vyjednávat? A´t Putin svým vojákům zruší dovolenou na Ukrajině a přestane tam dodávat "humanitární" pomoc a do týdne tam bude mír.
      • radši nech klacek pod stolem na klacek se dá odpovědět dělem *3*
        • No to je právě to ruské stepní uvažování: Kdo má větší klacek, ten bude poroučet. *1*
          I když s tím klackem toho kremelského prťavce... nevím, nevím. *1* Pročpak se s ním ta jeho Nataša dala rozvést? *1* *1* *1*
  • Výsledek paranoii a posvátné hrůzy západu z osoby Vladimira Vladimiroviče:

https://www.youtube.com/watch?v=OSHaVH9HhfI

*1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
    • Kdo se směje nakonec, ten se směje nejlíp. Takových bylo: Lenin, Stalin, Gottwald, Grebeníček, Bilak... a nikdo z nich to tady neměl na věčné časy a nikdy jinak, snad jen v pekle. *1*
    • Dobrý, ale mohli najít lepšího dvojníka.
  • jen tak mimochodem, nikdo jste si nevšiml, že Mc Cain v pozadí se nesměje, ale zvrací. Asi se mu z Obamy udělalo zle..
  • Co čeká prcka Putina? Pojede na Sibiř pojezdom nebo ho tam poženu klackama pěškom? Nebo z něho zaživa stáhnou kůži?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit