Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TO SI SNAD DĚLÁ HLUPKA srandu.Ne rodiny ale my budeme tady vetřelce živit a dívat se jak se to tady otrkává a poznává jak se vyčuraně prokopat životem-My všichni tomu budeme platit pojištěni. Si jako hlupka myslí že prorazí? Kolik rodin to vzdá, kolik si to rozmyslí.Navic tady není vůle. Tady je hluboká averze ke všemu muslimáckému. Lidi jim to tady extra znepříjemní .....

    • alespon do tý doby a míry, dokavad jsou v jakés takés menšině.... v De  už ta směsice  šikanuje dnes menšinovou majoritu...


  • S tou Šojdrovou je skutečně k nevydržení,ta neziskovka,která má údajně spolupracovat s touto "mutti Meerkel"asi nezaregistrovala,že v Sýrii válka končí a bude na obnovu potřebovat každou ruku.V Česku máme hodně migrantů z jiných zemí,ale ti dělají a nejsou náturou teroristé.Tyto děti od Šojdrové neznáme,nevíme v co se vyklubou,nechť již ta paní z KDU-ČSL neotravuje a nestará se o věci,které ju.i nepřísluší.A p.Hamáček ať nedělá laciného hrdinu.

  • Čiň čertu dobře - peklem se Ti odmění!!!

    Jen je zajímavé, že v roli ďábla je lidovecká europoslankyně. Jak typické pro českou politickou scénu. Přisáté pijavice. 

  • 0703
    Tak na české děti nejsou peníze a na tyto jo , to je něco , ale není všem dnům konec, nebo jak se říká ,,boží mlýny melou pomalu,ale jistě"
  • a nestačilo by poslat víčka? Našim dětem to musí stačit. Že tu babu hanba nefackuje. O vlastní se nepostaqrá a cizáky by sem tahala....nevolitelná kreatůra, doufám, že ji to neprojde

    • Dela vse pro sebe, aby se udrzela v Bruselu...

      Syrsti sirotci ji jsou u zadku - je to pouze populisticke gesto...

      • Vidím to velmi podobně. Paní Šojdrová musí být zoufalá, když ty děti používá jako nástroj, jak se udržet u vydatného koryta. 

  • Wolfcastle

    Kukačky 😂  

    kukačka: Vylíhlé mládě pak vyhází vejce nebo mláďata pěstounů z hnízda ven.
    Pěstouni krmí mládě 21 až 23 dnů a ještě 3 týdny je přikrmují.A to se vyplatí...

  • dzixy
    Nechci podezírat zbytečně rodiny, které jsou ochotny přijmout syrské děti do své péče z toho, že to dělají ze zištnosti, ale velmi se mi to nabízí. Příspěvky na zaopatření takových rodin se Syřany bude o mnoho vyšší, než dostává rodilý Čech. No a u nás máme dost zkušenosti s podobnými adopcemi romských dětí. Jeden se stará a najednou v 15ti přijde jejich "říje" a jsou fuč, opět v prostředí, ze kterého vyšli. Zbytečná péče adoptivních rodičů, zbytečná péče státu. Pokud si Šrojdová myslí, že tím zachraňuje syrské děti, je na velkém omylu. Syrská komunita v Evropě si je pohlídá a až bude jejich čas, budou opět Syřany jako poleno a není jisté, zda ne k naši škodě. A Šojdrová s touto možností vůbec nepočítá. Naivní jako "puk".
  • Pomáhat kompletně cizím lidem z jiného kontinentu jako ochranu před terorismem ????? Jako ochrana před terorismem????? Mám to brát vážně? Ok....

    Sirie i Irák roste co do počtu obyvatel, ostatní státy ze kterých jsou ty děti jakbysmet.... Sirie i navzdory tomu že ji ročně opustí čtvrt milionu lidi tak už zase roste. V Iráku roste populace o milion ročně.... Nějakých 14 děti to fakt nevytrhne... Leda že  chcete naznačit že zrovna tihle vytipování  jsou ti budoucí teroristi a ti pěstouni jsou zárukou toho že z nich teroristi nebudou? Jako díky pěstounskemu kurzu už umí z budoucího teroristy udělat  nevinnatko? a jakou typujete úspěšnost převýchovy?

     Jinak logicky nechápu jakou má souvislost přesun těch pár deti a terorismus? proč  a jak nás záchrana těchto pár deti má ochránit  před  terorismem.

  • zasponzoruj si svého vraha ...
  • Ať se o ně postará kdo chce a jak chce, ale hlavně ať to sem netahaj.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit