Přejít na výpis diskuzí
Obamovo loučení: Ano, bude líp, vzkázal Američanům
13.1.2016 | Pavel Jégl
132 příspěvků
-
manipulátor Miloš Zeman
l krach akce "Čisté ruce". Jediným viditelným výsledkem akce bylo uvěznění ministra financí sociálně demokratické vlády Ivo Svobody a jeho poradkyně Barbory Snopkové za zpronevěřených, "směšných" 6,5 milionů korun. Podle tohoto vzoru by muselonásledovat tisíce zavřených. Mám spíše pocit, že se jednalo o vyřizování účtů v ČSSD. Pak tu ještě byla aféra Františka Chvalovského, kterého osvobodila Klausova amnestie, a pár mediálně vděčných kauz, jako byl celní podvod "sparťanského" Macha.
Po letech si Zeman stěžoval, že akci "Čisté ruce" zmařila nečinnost orgánů činných v trestním řízení. Nezbývá než se zeptat, kdo tehdy vládl!? Zeman? Nebo někdo jiný? Nebo to byla "Opoziční smlouva", která mu svazovala ruce? Zdá se, že akce "Čisté ruce" se nakonec stala akcí "ruka ruku myje", nebo "já na bráchu, brácha na mne". Možná by si Zeman nemusel tolik stěžovat, kdyby nedopustil rozprášení bezpečnostních složek. Jen v roce 1999 odvolal šéfa SPOK Evžena Šírka, ředitele BIS Karla Vultarina, ředitele NBÚ Pavla Koláře, ředitele pro odhalování špinavých peněz Stanislava Kosíka a agenta BIS Romana Hrubanta, který vyšetřoval možnou trestnou činnost některých členů ČSSD. Možná, že toto byla akce "Čisté ruce"! Po těchto krocích, které v podstatě ochromily bezpečnostní složky, teklo hodně šampaňského v nóbl podnicích. podle tehdejšího ministra vnitra Václava Grulicha, tyto čistky řídil Miroslav Šlouf. -
Na zdejšího ruského agenta zlého trolla nereagujte!
snaží se jako vždy rozbít debatu a odvést pozornost Semjonováním a Gayínkováním.
Admin Tiscali placený Zemanem dělá hluchého i slepého když tu Ruský agent
podvádí s hlasováním, krade nicky a používá sprostá slova.
Když se však opřete na oplátku do jeho fuhrera Zemana ihned je tu s blokovacím bičem -
-
vyhul zmrde *7*
-
-
Simona nikdy neexistovala, je to výmysl chorého Semjona.
-
-
Simona existuje.
Tvůj chorý komunistický mozek zplodil semjona a to tak že Simoně zkonil jméno.
Pokud máš potřebu krást lidem nicky, gayínkovat a lhát tak musíš být izolován
na Psychiatrickém oddělení. -
Souhlasím.
-
-
Uprchlík do každé rodiny. Toť heslo všech sluníčkových povalečů z pražských kaváren. Ještě že máme Miloše Zemana, který toto neschvaluje.
-
-
Naštěstí náš havloidní guru, potomek vykořisťovatelů národa českého a vítač uprchlíků, Kchárl Šláfenberg, už nikam nepřispívá a chrápe někde v ústraní. To by bylo pomočeno židlí a poslintáno stolů.
-
-
Miloši zemane! Ožralo, lháři, zloději a Ruský agente.
Zatím nespokojený český národ pověsil jenom tvoje rudý trenky ale pokud s tím
lezením do zadku fašisty Putina nepřestaneš může se stát že budeš viset i ty sám. -
Zeman není můj Prezident. Zeman je můj otec na kterého totálně kašlu a je mi ukradený. Už nemá svou Prezidenrskou zástavu a tím pádem nemůže být ani Prezident.
Otec mi nedává práci, nedostávám od něj ani chléb, Můj otec se na mne vykašlal a já na něj taky. Přesto se na něj nezlobím, on totiž neví co činní, protože mi zestárl a má začínající demenci a tím pádem na mne zapomněl. Počkám si na jiného spasitele, třeba mne vezme pod svá křídla jako svého syna, pokud nebude mladší než já. To se ovšem nemůže stát protože by mu muselo být asi sto let. -
Semjon existuje, Simona ne.
-
-
Ruská zlodějská špíno. Simona existuje
Semjon neexistuje. Tuhle postavu jsi stvořil jen ty když jsi Simoně zkonil jméno.
-
-
Putinovci do Plynu!
-
Pane obamo! Udělejte dobrý skutek a pošlete jaderné rakety na dovolenou.
Ať si leté kam chtějí. Třeba do fašistického Ruska *14* *14* -
-
Jseš tak troch blbeej a hodně ubohej klučíku agentíku:-)))
-
-
Simona neexistuje, Semjon jo.
-
-
Přesně naopak. Simona existuje.
Tvůj Semjon kterého jsi vytvořil tak že jsi jí zkonil jméno neexistuje *15* *15* *15*
-