Přejít na výpis diskuzí
Odborník: Zeman dělá přesně to, čeho se jeho kritici báli
12.6.2013 | red
118 příspěvků
-
http://vtipy.netroof.eu/item/11461/cenzura-je-pry-nepripustna/
-
Otázka nezní čím byl lepší Klaus, ale čím byl lepší Havel. Ale havně oč by asi byl svižnější Hajaja.
-
Vy musíte být hodně zlý člověk,zamyslete se nad sebou.
-
Já jsem tam mladého schopného opravdu nenašel.
-
Churchillovi občasná sklenička pomáhala, ale evidentně není státník jako státník!
-
Nejvíc je pro mne směšný Hvížďala,který má zřejmě prémie za každé plivnutí na Zemana.
-
Ale "sluníčko",to nezpůsobil umělecký fotograf,ale photoshop.
A s výrazem "občas" opatrně,Zatím je pod vlivem "virozi" všude kam se hne! -
Ale božínku.Řeč není o finále,alébržto o "čerstvém větru"!
Lze to pochopit ty můj čiperko? -
Že byl lepší V.K. zde nikdo ani nenaznačil,vašnosto!
-
No jistě, že ji vyorá křivou, prootže pro něj bude rovná.
A navíc - notoričtí alkoholici jsou otroky své závislosti, proto nejsou schopni jednat vědomě a podle racionálního úsudku. Nadměrným chlastem chátrá tělo i mozek. -
Já to měl podobně ale protože jsem navíc vsadil 3 tisíce na Miloše, (při kurzu 2,3), dával jsem mu ten hlas rád a s potěšením.
-
Když tomu Zemanovi tak pěkně mejete zadní část těla tak bych si rád nechal vysvětlit v čem byl lepší Venca Klaus.Děkuji.
-
Helena píše: Škoda,že občani jsou tupci,mohli zvolit čerstvý vzduch, mladého a dynamického politika.
Z toho normálnímu člověku musí bát jasné, že myslela některé kandidáty z 1. kola. -
*12* elena
-
To se mi snad jen zdá. To snad nemyslíte vážně *16* *16* *16*
-
Můj hlas dostal a nelituji. Jsem v jeho věku a ač jsem se s ním i přel, nelze mu upřít přísnou logiku uvažování. A proto jeho volbu vnímám ( a dokonce předpokládám že i on) jako "záskok" na období než se veřejnost vzpamatuje z 20 let účelově budovaného marasmu.Vy všichni mladší - zkuste se zamyslet! OPravdu se domníváte, že by ve svém věku zhloupl natolik, aby se na něj vzpomínalo jako na zaprodance? Slýchával jsem ho mluvit o brázdách které za sebou politici nechávají... Že by tu svou vědomě vyoral křivou, prostě nevěřím.
-
Je to stále lepší než být nechápající rypouš sloní. Takže pro méně chápavé ještě jednou a polopatě. Helena píše: Nikdy bych Zemanovi nemohla dát svůj hlas! Nepíše, nikdy bych nemohla dát noblesnímu, senilnímu, dřímajícímu lesnickému polovzdělanci svůj hlas. Ergo-kladívko, jsou-li dva kandidáti a jeden z nich nikdy nemůže dostat hlasy, vyhrává ten co je někdy dostat může.
-
No vidíte, přeci jste si vzpomněl.... Socany nemusím, ale raději mladého Dienstbira, než tady toho výpitka, který nejedenprůser a ostudu ještě udělá.... Vy a vám podobní se tomu možná budou smát a připadat jim to "lidové"... "tatíček náš,ochránce" ten nám pomůže....ale jsem zvědav tak v čem a komu ? Za pět let až budete bilancovat,tak zjistíte,že to bylo jedno velké
ZERO, neboli NULA....,jen tlachy,tlachy a tlachy *1* *1* *1* -
Já jsem volil Dinsbíra, když vypadl, mohl jsem se rozhodnout mezi Zemanem a Trautenbergem, i když nerad, volil jsem člověka který umí mluvit Česky.
-
několik vašich předřečníků správně uvedlo, že o knížeti nebyla v tomto příspěvku vůbec řeč. Bystřejší to dokonce pochopili rovnou. Tak proč sem zase taháte knížete? Není to spíš tak, že nějaký komplex řešíte vy? Anebo jste tupec na kvadrát?