Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://vtipy.netroof.eu/item/11461/cenzura-je-pry-nepripustna/
  • Otázka nezní čím byl lepší Klaus, ale čím byl lepší Havel. Ale havně oč by asi byl svižnější Hajaja.
  • Vy musíte být hodně zlý člověk,zamyslete se nad sebou.
  • Já jsem tam mladého schopného opravdu nenašel.
  • Churchillovi občasná sklenička pomáhala, ale evidentně není státník jako státník!
  • Nejvíc je pro mne směšný Hvížďala,který má zřejmě prémie za každé plivnutí na Zemana.
  • Ale "sluníčko",to nezpůsobil umělecký fotograf,ale photoshop.

A s výrazem "občas" opatrně,Zatím je pod vlivem "virozi" všude kam se hne!
  • Ale božínku.Řeč není o finále,alébržto o "čerstvém větru"!
    Lze to pochopit ty můj čiperko?
  • Že byl lepší V.K. zde nikdo ani nenaznačil,vašnosto!
  • No jistě, že ji vyorá křivou, prootže pro něj bude rovná.
    A navíc - notoričtí alkoholici jsou otroky své závislosti, proto nejsou schopni jednat vědomě a podle racionálního úsudku. Nadměrným chlastem chátrá tělo i mozek.
  • Já to měl podobně ale protože jsem navíc vsadil 3 tisíce na Miloše, (při kurzu 2,3), dával jsem mu ten hlas rád a s potěšením.
  • Když tomu Zemanovi tak pěkně mejete zadní část těla tak bych si rád nechal vysvětlit v čem byl lepší Venca Klaus.Děkuji.
  • Helena píše: Škoda,že občani jsou tupci,mohli zvolit čerstvý vzduch, mladého a dynamického politika.
    Z toho normálnímu člověku musí bát jasné, že myslela některé kandidáty z 1. kola.
  • *12* elena
  • To se mi snad jen zdá. To snad nemyslíte vážně *16* *16* *16*
  • Můj hlas dostal a nelituji. Jsem v jeho věku a ač jsem se s ním i přel, nelze mu upřít přísnou logiku uvažování. A proto jeho volbu vnímám ( a dokonce předpokládám že i on) jako "záskok" na období než se veřejnost vzpamatuje z 20 let účelově budovaného marasmu.Vy všichni mladší - zkuste se zamyslet! OPravdu se domníváte, že by ve svém věku zhloupl natolik, aby se na něj vzpomínalo jako na zaprodance? Slýchával jsem ho mluvit o brázdách které za sebou politici nechávají... Že by tu svou vědomě vyoral křivou, prostě nevěřím.
  • Je to stále lepší než být nechápající rypouš sloní. Takže pro méně chápavé ještě jednou a polopatě. Helena píše: Nikdy bych Zemanovi nemohla dát svůj hlas! Nepíše, nikdy bych nemohla dát noblesnímu, senilnímu, dřímajícímu lesnickému polovzdělanci svůj hlas. Ergo-kladívko, jsou-li dva kandidáti a jeden z nich nikdy nemůže dostat hlasy, vyhrává ten co je někdy dostat může.
  • No vidíte, přeci jste si vzpomněl.... Socany nemusím, ale raději mladého Dienstbira, než tady toho výpitka, který nejedenprůser a ostudu ještě udělá.... Vy a vám podobní se tomu možná budou smát a připadat jim to "lidové"... "tatíček náš,ochránce" ten nám pomůže....ale jsem zvědav tak v čem a komu ? Za pět let až budete bilancovat,tak zjistíte,že to bylo jedno velké
    ZERO, neboli NULA....,jen tlachy,tlachy a tlachy *1* *1* *1*
  • Já jsem volil Dinsbíra, když vypadl, mohl jsem se rozhodnout mezi Zemanem a Trautenbergem, i když nerad, volil jsem člověka který umí mluvit Česky.
  • několik vašich předřečníků správně uvedlo, že o knížeti nebyla v tomto příspěvku vůbec řeč. Bystřejší to dokonce pochopili rovnou. Tak proč sem zase taháte knížete? Není to spíš tak, že nějaký komplex řešíte vy? Anebo jste tupec na kvadrát?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit