Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Soudružkak Šiklová kritizuje Putina , chce u nás NATO základny, Putin neví jak řídit stát tak vsadil na nacionalismus -ano národní zájmy se u havloidů nenosí, , Bilderberg chce abychom byli jen Evropany, aby nás lépe ovládali, takže tudy cesta nevede. Jsem Češka žijící v Evropě a ta mně může být dnes díky j-elitům co řídí EU z Bruselu a rozkradl se tu pod jejich ochranou celý stát a nikdo za nic nemůže, jsme kolonií západu, přímo ukradená. CHci to co má ŠYvýcarsko- neutralitu a EFTU, žádnuo EU. Paní Šiklová, jděte už konečně s těmi svými "moudry" do háje!
    Na tuto paní s velmi přemoudřelou dikcí už mám vypěstovanou silnou alergii, ale přesto samu sebe občas pomučím tím, že si na rozhlasové Dvojce poslechnu její "přednášky" v pořadu "Jak to vidí". V jejím případě to beru jako pořad téměř zábavný, neboť mě nikdy nezklame v tom, jak je snad téměř v každém názoru vedle jak ta jedle. Vážným hlasem "pedagogicky" plácá jeden nesmysl za druhým. A tak mě nepřekvapuje ani toto její prohlášení. I tato paní velmi přispěla k tomu, že jsem své názory na řadu někdejších tzv. disidentů oproti tomu, jak jsem je vnímala za socíku, velmi poopravila, a rozhodně ne v pozitivním slova smyslu.
    • Soudružko Lenko, rudá krávo! Máš to v hlavě neurovnané, stejně jako chorý agent
      Václav Klaus! Ty nejsi Češka, Ty jsi taková rudá slepice!
    • Na nic nejsou peníze, ale tito se v nich topí -PEHE, Šiklová a další politologové a sociologové co jen žvaní kraviny a svět se díky jejich idolům v USRAELi řítí do světové války. Káča.
  • Pravdu se úplně stejně jako u předešlého "zmizení" nedozvíme.
    Proč separatisté odevzdají černé skříňky pouze Malajzijcům a ne pozorovatelům OBSE, natož Ukrajincům je zcela zřejmé. Ani to ale není záruka, že pravda vyjde najevo. Černé skríňky nemají údaje odkud raketa vyletěla. Nicméně indície naznačují že pravda je úplně jiná než servíruje západ. Amatérsky sestříhané "odposlechy", které vytáhla USB už jako důkaz nebere nikdo s kouskem rozumu vážně a vynořují se další "zajímavosti":
    http://czechfreepress.cz/amerika/domecek-z-karet-se-hrouti-americky-uznavany-novinar-ziskal-informace-ze-americka-vlada-disponuje-satelitnimi-dukazy-o-tom-ze-let-mh17-sestrelila-ukrajinska-protiletadlova-baterie.html
    • proč ne Ukrajincům je jasné, proč ne OBSE taky, OBSE nemá při vyšetřování leteckých nehod ani oprávnění ani odborníky
    • Západ alias USA asi pravdu zná, protože jistě oblast bojů monitorují pomocí satelitů.
      Pravda je nejspíš taková, že při sestřelní doško ke krutému omylu. Velitel ruské posádky odpalovacího zařízení zřejmě nepátral co to tam nahoře letí a sebevědomě cítě se roven bohu Putinovi (možná po nějakém tom hltu vodky) rozhodl, že se to "sundá".
      • ""Západ alias USA asi pravdu zná, protože jistě oblast bojů monitorují pomocí satelitů.
        Pravda je nejspíš taková, že při sestřelní doško ke krutému omylu. Velitel Ukrajinské posádky odpalovacího zařízení zřejmě nepátral co to tam nahoře letí a sebevědomě cítě se roven bohu (možná po nějakém tom hltu vodky) rozhodl, že se to "sundá"."
        Sranda pouze v jiném gardu .....
      • Krutého omylu se dopouštíte Vy. *3* Stačí si spojit fakta.
        1.) Sestřih odposlechů připravila ukrajinská USB den předem. Že se jedná o sestřih i datum kdy byl vytvořen je již známo. Šlo tedy o plánovanou akci.
        2.) Jenom 40 minut po malajsijském letadle letěl nad Ukrajinou Putinův speciál vracející se z návštěvy v Jižní Americe. Jeho letadlo nelétá podle "jízdního řádu", úkáčka na něj museli číhat. A v té výšce jsou obě letadla zaměnitelné. http://rt.com/news/173672-malaysia-plane-crash-putin/
        3.) Může být pravdou i to, že ožralý úkáčka prostě vypálili na bůhví co. Nejsem si ale jist, že "rozházené předměty" na satelitních snímcích lze identifikovat jako láhve, nicméně možné to je.
        4.) Relativní zdrženlivost amerických protiruských prohlášení lecos napovídá. Pokud by byla jistota, že pálili separatisté, Obama by reagoval úplně jinak a takový McCain by již vyhlašoval světovou válku.
        • njno, ty jsi nejen rudej p i t o m e c, ale taky pěknej pokrytec, vybíráš si, jen co se ti hodí. To si říkej svým soukmenovcům a ne inteligentním lidem.
          1) Jak víš, že ukrajinská USB zfalšovala odposlechy???
          2) Přelet Putina nad inkriminovanými místy už byl dementován ruskou stranou. Nebo si snad myslíš, že putinův speciál bude přelétávat nad válečným územím, kde se sestřelujou letadla? Jedině, že by putin už neměl na benzín.
          3) Přichází spíš v úvahu, že vypálili ruský žoldnéři, nebylo by to tam poprvé.
          4) Američaní vyhlásili, že s největší pravděpodobností vypálili proruští separatisté. S největší pravděpodobností proto, že ještě nejsou k dispozici všechny důkazy a letecká havárie, i s ohledem na bránění separatistů, nemůže být vyšetřena za 5 dnů.

          Závěrem bych ti doporučil, aby ses dal co nejdřív nechal vyšetřit ty, neboj, nebude to ani bolet, ani dlouho trvat. Duševně nemocného doktoři poznají, jen vezmeš za kliku ordinace. Jinak čést. *12* *12* *12* *12* *12*
          • Že byli odposlechy sestříhány a to dokonce den před tragedií je známá věc. Že vám to nehraje do karet chápu.
            Útok na Putinovo letadlo je jedna z teorií. Že civilní letadla do Moskvy létají severněji neznamená, že Putin nemohl plánovat let nad oblastí, kde normálně létali civilní linky. Kdyby tam nelétali, nebylo by letadlo sestřeleno, že?
            Dosud se západu ani úkáčkám nepodařilo předložit jediný věrohodný důkaz o ruských žoldnéřích na Ukrajině.
            Američané ty satelitní snímky jakože hodili do Fotolabu a čekají až jim je vyvolají? Nebo američtí specialisté pořád kolem nich běhají s lupama a shánějí nějaký mikroskop? To jim ale moc nepomůže, pixel je jenom barevný čtverec. Že bylo letadlo sestřeleno je téměř jasné, výzkum trosek to jenom potvrdí a nebo vyvrátí. Černé skříňky v tom rovněž pomůžou. Ale odkud byla střela vypálena žádný průzkum trosek ani obětí, ani skříněk nezjistí.
            PS:
            Chápu vaši hysterii, když se domeček z karet začne sypat, je to prekérní situace. *3*
            • Aby vám nepraskla žilka. *1*
            • No njno, určitě se mi domeček z karet z těch tvejch blábolů, jako "známá věc", "jedna z teorií", "neznamená, že putin nemohl plánovat let nad oblastí", "že letadlo bylo sestřelené výzkum trosek jenom potvrdí, nebo vyvrátí", no móc pěkný...
              No, buď jsi mladej komunista, to by inteligencí odpovídalo, nebo jenom takový jelítko. *1* *1* *1*
  • Tak nevím, české media jsou opravdu světová... černé skříňky nejprve nebyly, pak je má Kyjev a najednou je .. světe div se ...separatisté odevzdají majiteli letadla. (Tato zpráva se překroutit hold už nedala).. Má smysl pak věřit novinářským jednostranným blábolům obhajující USA a EU, když pokaždé píšou něco jiného? Proč by tím měli pomoct Rusku? Od začátku je jasné, že v tom mají prsty Ukrajinci a myslím že ne sami. Separatisté je správně pohlídali a předali tam kam patří, tak jak ohlídali mrtvoly. To že mrtví byli okradeni je na Ukrajině normální, tam okrádají i živé.. tak jak u nás....Poradců a školitelů z USA je tam spousta a jejich metody jsou už známé. Úmyslné hysterické reakce ze sankcemi, nastěhování NATA a USA do regionu ( z Krymem se to nepodařilo a Putin z nich udělal pitomce). Tentokrát to ale opravdu přehnali, ale jak se říká zoufalý člověk dělá zoufalé věci a USA s Kyjevskou vládou už zoufalí jsou a ještě budou protože už i Majdan partie se staví proti nim. Takže nyní se provalila zpráva, že USA má satelitní snímky usvědčující Ukrajince z této ohavnosti. Jsem zvědav jak se nynější křiklouni včetně EU prdelvlezky Zaorálka pak budou kysele tvářit a vymýšlet další pitomosti na svou obhajobu.... *3*
    • http://www.czechfreepress.cz/amerika/domecek-z-karet-se-hrouti-americky-uznavany-novinar-ziskal-informace-ze-americka-vlada-disponuje-satelitnimi-dukazy-o-tom-ze-let-mh17-sestrelila-ukrajinska-protiletadlova-baterie.html
    • http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Americky-novinar-predlozil-tvrzeni-ze-letadlo-sestrelila-Ukrajina-Ted-prichazi-s-dalsi-davkou-327812
  • Nevim co vsichni resi. Uz ted je vsem jasne, ze to letadlo sejmuli Ukrajinci a Kyjev bude mit zanedlouho velky problem...
    • ... ty máš problém dávno :)))
    • Ale kteří Ukrajinci ? Pravda je, že se věc stala na území Ukrajiny, kde probíhá v podstatě občanská válka. Teď je třeba, a to jednoznačně, určit viníka - na to jsem moc zvědav. Protože já jej, na rozdíl od Vás, neznám !
      • To bude asi tím, že jsi hloupý a neumíš si najít informace *1*
        • Nesmíš posuzovat podle sebe a svojí míry hlouposti, to hodně zkresluje ! A tykej si svému fotrovi nebo tak, spolu jsme se na kravinci neklouzali. Informací je spousta, ale odkud ty s jistotou víš, které že mají vypovídací schopnost a váhu důkazu, ty mamlásku !? Nauč se nejdříve elementární slušnosti, potom získej znalosti a zkušenosti - a až poté tady dělej chytrého !!! *9*
  • Podle Trumpa USA už nejsou bohatým státem. „Když nejste bohatí, musíte si půjčovat. My si půjčujeme od Číňanů a dalších. Naše dluhy dosáhnou 16 bilionů dolarů,“ řekl americké televizi Fox News. Kritizoval i oficiální statistiky nezaměstnanosti, která prý činí 8,2 %. Ve skutečnosti je prý toto číslo dvakrát vyšší.

    Mnohem pesimističtější je ale Robert Wiedemer, který získal proslulost knihou Americká bublinová ekonomika z roku 2006, v níž popsal ekonomické zhroucení, jež postihlo USA o dva roky později. Podle serveru nyní předpovídá, že USA čeká 50procentní nezaměstnanost, 90procentní pokles cen akcií a stoprocentní roční inflace.,,,,
    • Jo jo bude to konec těch satanů.
      • Západ je v pr...i a bez Ruska bude v hajzlu!
  • USA nikdy nepřizná že to mohla být UK armáda a nepřizná ani svůj omyl.Při troše konspirace bych se přikláněl k tomu že to letadlo spadlo v režii USA.
  • Tak som videl nejakého analytika Potápka na ct24. TV vôbec nesledujem, je to náhoda a teda ani neviem porovnať SK/CZ propagandu, ale to bol šok. Tak, z takýchto porcií protiruskej propagandy musí byť človeku buď na grcanie, alebo je tak premazaný, že jeho mozog už je nepoužiteľný. Normálne, že všetky spoje v prdeli, ako keď dostane elektrický výboj.
    No, bratia česi, máte to ťažké.
    • Kuvený drotár! Čo tu robíš?
    • bratov Slovákov a ich takmer dokonalé TV zpravodajstvo ! *2*
  • Už si to všichni opravte ! Banderovská klika z Kijeva, pohrobci jednotek SS !Kdo je asi tak platí ?A za sestřelení civilního letadla jsou plně odpovědní !Ta jelita co se tu snaží přesvědčit že jsou za tím Rusko s Putinem a obránci svých životů nenávistně nazvaných separatisty si nevidí do huby, už by bylo načase aby po té nevymáchané prolhané hubě dostali !
    • 5 miliard USA poslaly na majdan a posílají dál.
  • napomohli rusku?chcete říct vy k u r v y ,že napomohli spravedlnosti a pravdě,ale to nikdo nechce slyšet
  • Je třeba vycházet z toho, že Rusko není na hranicích s USA, ale naopak kolem hranic Ruska je tolik USA základen, že by to znervoznilo každého.Tak ať amíci zalezoui, kde byli a bude klid.Strašení Ruskem je jenom pro blby, kteří tomu věří.Zájmy jsou víceméně zcela jasné.Vypovídá o tom celá historie.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit