Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jestli pak víte že USA v roce 1988 sestřelili plně obsazený airbus se 300 osobami ve výsosných vodách Iránu ? To byli ještě bratranci se Sadámem za 15 let ho nechali oběsit. To je ta "demokracie".
  • http://www.ntv.ru/novosti/1167756/
  • Sametový nackove tady nas asi považují za debily z dob Gebelsa
  • Andrej Borodaj, v den 87.výročí VŘSR bude viset za koule!
  • Mi komunisti sme skromní a aji tak tůto válku vihrajeme. V tem nám požehnej náž Vůdce Putin! Já mam maleho camprlika v kaťatech ale vyčurat se s nim možu budu našeho nadsoudruha branit vlastnim tělem!!!!Čest!
  • co furt proti rusku štěkají,pořádné sankce to chce!žádné obchodování s ruskem!ropu a plyn koupíme jinde,matrošky a ušanky nepotřebujem a kdyby jo tak je přivezou vietnamci z číny,zavřít ty německé montovny tady stejně je to kničemu!
    • A ty seš kokotus a vypíčený Havloid.... *5*
  • Viníci jsou Ohava a Prasenko
  • napomohli rusku?chcete říct vy k u r v y ,že napomohli spravedlnosti a pravdě,ale to nikdo nechce slyšet
  • Soudružkak Šiklová kritizuje Putina , chce u nás NATO základny, Putin neví jak řídit stát tak vsadil na nacionalismus -ano národní zájmy se u havloidů nenosí, , Bilderberg chce abychom byli jen Evropany, aby nás lépe ovládali, takže tudy cesta nevede. Jsem Češka žijící v Evropě a ta mně může být dnes díky j-elitům co řídí EU z Bruselu a rozkradl se tu pod jejich ochranou celý stát a nikdo za nic nemůže, jsme kolonií západu, přímo ukradená. CHci to co má ŠYvýcarsko- neutralitu a EFTU, žádnuo EU. Paní Šiklová, jděte už konečně s těmi svými "moudry" do háje!
    Na tuto paní s velmi přemoudřelou dikcí už mám vypěstovanou silnou alergii, ale přesto samu sebe občas pomučím tím, že si na rozhlasové Dvojce poslechnu její "přednášky" v pořadu "Jak to vidí". V jejím případě to beru jako pořad téměř zábavný, neboť mě nikdy nezklame v tom, jak je snad téměř v každém názoru vedle jak ta jedle. Vážným hlasem "pedagogicky" plácá jeden nesmysl za druhým. A tak mě nepřekvapuje ani toto její prohlášení. I tato paní velmi přispěla k tomu, že jsem své názory na řadu někdejších tzv. disidentů oproti tomu, jak jsem je vnímala za socíku, velmi poopravila, a rozhodně ne v pozitivním slova smyslu.
    • Soudružko Lenko, rudá krávo! Máš to v hlavě neurovnané, stejně jako chorý agent
      Václav Klaus! Ty nejsi Češka, Ty jsi taková rudá slepice!
    • Na nic nejsou peníze, ale tito se v nich topí -PEHE, Šiklová a další politologové a sociologové co jen žvaní kraviny a svět se díky jejich idolům v USRAELi řítí do světové války. Káča.
  • Tak nevím, české media jsou opravdu světová... černé skříňky nejprve nebyly, pak je má Kyjev a najednou je .. světe div se ...separatisté odevzdají majiteli letadla. (Tato zpráva se překroutit hold už nedala).. Má smysl pak věřit novinářským jednostranným blábolům obhajující USA a EU, když pokaždé píšou něco jiného? Proč by tím měli pomoct Rusku? Od začátku je jasné, že v tom mají prsty Ukrajinci a myslím že ne sami. Separatisté je správně pohlídali a předali tam kam patří, tak jak ohlídali mrtvoly. To že mrtví byli okradeni je na Ukrajině normální, tam okrádají i živé.. tak jak u nás....Poradců a školitelů z USA je tam spousta a jejich metody jsou už známé. Úmyslné hysterické reakce ze sankcemi, nastěhování NATA a USA do regionu ( z Krymem se to nepodařilo a Putin z nich udělal pitomce). Tentokrát to ale opravdu přehnali, ale jak se říká zoufalý člověk dělá zoufalé věci a USA s Kyjevskou vládou už zoufalí jsou a ještě budou protože už i Majdan partie se staví proti nim. Takže nyní se provalila zpráva, že USA má satelitní snímky usvědčující Ukrajince z této ohavnosti. Jsem zvědav jak se nynější křiklouni včetně EU prdelvlezky Zaorálka pak budou kysele tvářit a vymýšlet další pitomosti na svou obhajobu.... *3*
    • http://www.czechfreepress.cz/amerika/domecek-z-karet-se-hrouti-americky-uznavany-novinar-ziskal-informace-ze-americka-vlada-disponuje-satelitnimi-dukazy-o-tom-ze-let-mh17-sestrelila-ukrajinska-protiletadlova-baterie.html
    • http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Americky-novinar-predlozil-tvrzeni-ze-letadlo-sestrelila-Ukrajina-Ted-prichazi-s-dalsi-davkou-327812

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit