Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jestli pak víte že USA v roce 1988 sestřelili plně obsazený airbus se 300 osobami ve výsosných vodách Iránu ? To byli ještě bratranci se Sadámem za 15 let ho nechali oběsit. To je ta "demokracie".
  • http://www.ntv.ru/novosti/1167756/
  • Sametový nackove tady nas asi považují za debily z dob Gebelsa
  • Andrej Borodaj, v den 87.výročí VŘSR bude viset za koule!
  • Mi komunisti sme skromní a aji tak tůto válku vihrajeme. V tem nám požehnej náž Vůdce Putin! Já mam maleho camprlika v kaťatech ale vyčurat se s nim možu budu našeho nadsoudruha branit vlastnim tělem!!!!Čest!
  • A ty seš kokotus a vypíčený Havloid.... *5*
  • co furt proti rusku štěkají,pořádné sankce to chce!žádné obchodování s ruskem!ropu a plyn koupíme jinde,matrošky a ušanky nepotřebujem a kdyby jo tak je přivezou vietnamci z číny,zavřít ty německé montovny tady stejně je to kničemu!
  • Soudružko Lenko, rudá krávo! Máš to v hlavě neurovnané, stejně jako chorý agent
    Václav Klaus! Ty nejsi Češka, Ty jsi taková rudá slepice!
  • Viníci jsou Ohava a Prasenko
  • http://www.czechfreepress.cz/amerika/domecek-z-karet-se-hrouti-americky-uznavany-novinar-ziskal-informace-ze-americka-vlada-disponuje-satelitnimi-dukazy-o-tom-ze-let-mh17-sestrelila-ukrajinska-protiletadlova-baterie.html
  • napomohli rusku?chcete říct vy k u r v y ,že napomohli spravedlnosti a pravdě,ale to nikdo nechce slyšet
  • http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Americky-novinar-predlozil-tvrzeni-ze-letadlo-sestrelila-Ukrajina-Ted-prichazi-s-dalsi-davkou-327812
  • Na nic nejsou peníze, ale tito se v nich topí -PEHE, Šiklová a další politologové a sociologové co jen žvaní kraviny a svět se díky jejich idolům v USRAELi řítí do světové války. Káča.
  • Soudružkak Šiklová kritizuje Putina , chce u nás NATO základny, Putin neví jak řídit stát tak vsadil na nacionalismus -ano národní zájmy se u havloidů nenosí, , Bilderberg chce abychom byli jen Evropany, aby nás lépe ovládali, takže tudy cesta nevede. Jsem Češka žijící v Evropě a ta mně může být dnes díky j-elitům co řídí EU z Bruselu a rozkradl se tu pod jejich ochranou celý stát a nikdo za nic nemůže, jsme kolonií západu, přímo ukradená. CHci to co má ŠYvýcarsko- neutralitu a EFTU, žádnuo EU. Paní Šiklová, jděte už konečně s těmi svými "moudry" do háje!
    Na tuto paní s velmi přemoudřelou dikcí už mám vypěstovanou silnou alergii, ale přesto samu sebe občas pomučím tím, že si na rozhlasové Dvojce poslechnu její "přednášky" v pořadu "Jak to vidí". V jejím případě to beru jako pořad téměř zábavný, neboť mě nikdy nezklame v tom, jak je snad téměř v každém názoru vedle jak ta jedle. Vážným hlasem "pedagogicky" plácá jeden nesmysl za druhým. A tak mě nepřekvapuje ani toto její prohlášení. I tato paní velmi přispěla k tomu, že jsem své názory na řadu někdejších tzv. disidentů oproti tomu, jak jsem je vnímala za socíku, velmi poopravila, a rozhodně ne v pozitivním slova smyslu.
  • Tak nevím, české media jsou opravdu světová... černé skříňky nejprve nebyly, pak je má Kyjev a najednou je .. světe div se ...separatisté odevzdají majiteli letadla. (Tato zpráva se překroutit hold už nedala).. Má smysl pak věřit novinářským jednostranným blábolům obhajující USA a EU, když pokaždé píšou něco jiného? Proč by tím měli pomoct Rusku? Od začátku je jasné, že v tom mají prsty Ukrajinci a myslím že ne sami. Separatisté je správně pohlídali a předali tam kam patří, tak jak ohlídali mrtvoly. To že mrtví byli okradeni je na Ukrajině normální, tam okrádají i živé.. tak jak u nás....Poradců a školitelů z USA je tam spousta a jejich metody jsou už známé. Úmyslné hysterické reakce ze sankcemi, nastěhování NATA a USA do regionu ( z Krymem se to nepodařilo a Putin z nich udělal pitomce). Tentokrát to ale opravdu přehnali, ale jak se říká zoufalý člověk dělá zoufalé věci a USA s Kyjevskou vládou už zoufalí jsou a ještě budou protože už i Majdan partie se staví proti nim. Takže nyní se provalila zpráva, že USA má satelitní snímky usvědčující Ukrajince z této ohavnosti. Jsem zvědav jak se nynější křiklouni včetně EU prdelvlezky Zaorálka pak budou kysele tvářit a vymýšlet další pitomosti na svou obhajobu.... *3*
  • A naše USA humanitární bombardování a ta nána Šiklová soudružka z padesátých let, co vystudovala UK FF chce u nás přímo základnu NATO. Vyhodit jí do Fashingtonu a vystoupit z NATA a neutralitu. AŤ si tam baba žije s jejich NATO USA základnami.
  • NSDAP = USA o tom nikdo nepochybuje okupace Irákul Libye,Sýrie, puč na Ukrajině,
    terorista porošenko se před sestřelením malajského letadla radil ohambou ,ohamba mu asi poradil aby nezveřejnil letovou komunikaci, aby zapřel své letadlo které provedlo sestřel, aby zapřel BUKY připravené k výstřelu, a hlavně aby vyrobili spoustu falešných důkazů proti rusku, porošenko nepochopil ,že ty důkazy musí vyrobit s datem až poté co to letadlo sestřelí a tak se stalo ,že rozhovory domobranců o sestřelu mají datum o den dřív , a ohamba při svém lhaní vypadal jako osel
  • Určitě v tom mají prsty USA!
  • Jediná správná svoboda a demokracie je ta naše! A pokud to stále nechápete, vysvětlí vám to naše bomby a okupační jednotky.
  • Havloidy považuji za teroristy ,zločince, havloidi, hitlerovští politici ods,top,kdu, zel hitleroidní čeští komentátoři Bohumil Doležal na serveru Echo24.cz. Komentátor MF Dnes Teodor Marjanovič zase volá po probuzení a formulování protiruské odvety. Konečně Michael Romancov z nacistických deníků SS volají po válce s ruskem http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Slavni-cesti-komentatori-rozjeli-palbu-na-Kreml-Jsme-line-vypasene-a-bezbranne-ovce-Putinova-korist-Bojujeme-o-zivot-Bud-my-nebo-ti-vrazi-327650 fašistické zrůdy ,banderovci sestřelily letadlo s 298 lidmi ,a tahle fašistická prasata vyvolávají nenávist vůči skupinám obyvatel v rusku jako hitlerovi novináři. A k tomu Pehe co je placen Bilderbergem ve jménu NWO co je placený za kecy proti lidu ČR a kolonizaci tohoto státu a soudružkak Šiklová , co v těch nejhoršíoch 5Otýcfh letech klidně vystudovalal FF UK, která patřila za nejvíce kádrované a pak se po 68 nestačila zařadit a stala se z toho CHartistkou placenoui západem a nyní za stejné peníze od Bilderbergu a USA tu krafe hovadinu proti Rusku jak ta krvavá Madla Albrightová, co pomáhala vraždit Srby pomocí UCK teroristické organizace a nikomu to nevadilo, to bylo OK , to bylo humánně. Co dělala baba Šiklová proti upalování lidí v Oděse, proč nemohou mít svůj stát jako naši Slováci, kdo nás nacpal do NATA bez referenda, o nás bez nás a ještě chce v ČR NATO základny, nána. Ať se laskavě v šichni t ito smejdi odstěhují do USA a my se konečně staneme neutrálním státem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit