Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Souhlasím..je to přesně tak..:-)
  • Nestras! Jde o omezeny lokalni konflikt s nekolika tisici vojaky na kazde strane.
    Co je jasne je, ze nova studena valka tu skutecne je. Putin objizdi BRIC, zavadi vlastni navigaci a platebni karty - svet je opet rozdelen, neni to vesele.
  • věřím tomu, žes dostal pokyn z Moskvy, aby jsi se tady takhle vyblil!!!
  • :)
    Nesud ho prisne. On je to hodny clovek a chce to delat dobre.
  • Kecy! Pujde s tim dotycny k soudu ? Pokud ne, nestoji to za zapamatovani.

O co ted jde je, kdo bude platit pozustalym. Urcite aerolinky a ty to budou chtit po Ukrajine. Kde si co na nich ale kdo vezme ? Vzdyt maji jen tak-tak pro sve zoldaky! Na plyn uz neni a na kompenzace pozustalym teprve ne.
  • No spíš je ted dost bolí hlava jak to navlict aby to uk nebyli zas takový debilove snad nejsou .
  • No, kdyz premyslim, jake udaje jsou v clanku uvedeny, tak je receno, ze cerne skrinky byly predany jakesi Malajsii. Kdo to je, ta Malajsie, zda stat, ci aerolinky, ktere budou platit pasazerum, to nevime. Vse ostatni v clanku jsou nesmyslne kecy, ktere neni treba cist.
  • Tebe tečko coby superblba určitě nic rozumného nenapadlo, nikdy, to jsem si jist!!
  • V každym případě pokud to byla raketa z BUKu, tak jak v troskach letounu tak těl musí být fragmenty ze střely pokud ne tak je to jinak.
  • Věřím tomu že USA dalo pokyn ukrajincům k sestřelení letadla!!
  • tak ted uz tomu nerozumim snad jedine že tip na uk stihačku či SU 25 což je bitevnik ale na civilni letadlo stačí vyšel ,ale pak skutečně pokud je to pravda pomohli Rusku a vysvětlí mi někdo proč Putin držel hubu?jestli to čte Milouš Zemanojc tak prosím o odpověd.Mi ještě napada zda ten Putin nema uspory v dolarech za svou poctivě odvedenou práci.
  • Když jsem dnes posluchal výkřiky ministra Zaorálka nabyl jsem dojmu, že ČR se dostala na čelo řízení světa. Jeho sankce zposlušní celý svět, zavládne celosvětová pohoda a pravda a láska zvítězí nad nenávistí.
  • Korunu všemu nasadil zástupce CDU v Bundestagu Andreas Shokkenhoff, který rovnou volá k tažení Bundesweru na Doněck. Pozadu nezůstal ani americký republikánský senátor John McCain, který veřejně vyzval mezinárodní společenství k zahájení rozsáhlých válečných operací na Ukrajině. A vyčetl USA nedostatečnou pomoc kyjevské vládě na „ochranu“ před Vladimírem Putinem. McCain také řekl, že je třeba přesunout vojáky k břehům Baltu.

Vše tedy dále nasvědčuje tomu, že právě toto je pravý důvod „zločinu“ jménem MH17. Je opravdu jen náhoda, že po sto letech od vypuknutí první světové války je zde opět vyrobena záminka k další – příznačnou „shodou okolností“ opět v podobě „nešťastné“ sedmičky? Budou jednou příští generace – pokud nějaké budou – vzpomínat na malajsijský Boeing 777 stejně, jako my vzpomínáme na osudných „sedm kulí“ v Sarajevu?

Je až neuvěřitelné, jak intenzivně se o to někteří snaží. Jako by zapomínali, že taková válka smete i je. Napínají propagandistickou válečnickou strunu až na samou hranu. A dosud rozvážný ruský postoj má nepochybně také své hraniční meze. Je proto třeba jen doufat, že vyšetřování přinese jasné výsledky dříve, než se kola fatálního konfliktu dají do pohybu, který již nepůjde zastavit.
  • Ten blint od tohoto úplně zbytečného ničemy dokáže nas.at poctivého pracujícícho člověka.Co udělalpro tuto zemi?Hov.o, jenom škodí.Ta neomalená drzost komentovat zvěrstva, která tady způsobil on a jemu podobní havloidi a modrá tlupa.Jednou si to s vámi lidé vyřídí a vystaví vám účty za vaše bohulibé konání.Pomohl rozkrást a zadlužit republiku a podporuje všemožná zvěrstva od r. 1989.Táta tě měl nastříjat koze do pití šmej.e!!!
  • Od čecháčků nemůžete čekat nic.Ano,velice nám chybí osobnost pana Václav Havla v české žumpě zářil jako Jitřenka!
  • Já jsem USák pěknej hnusák!! *15* *2* *15*
  • Vladimir Vladimirovic nechava srdecne pozdravovat a vzkazuje, ze na prani ho muzou vsichni pocelavat v rit! Stejne si bude delat dal svoje. Co vas ceka, to vas nemine. At zije silne neporazitelne Rusko!*1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Pro západní propagandistickou mašinérii je to nepříjemná zpráva. Parryho lze totiž těžko označit za neseriózní zdroj, uvážíme-li například jeho klíčovou roli při odhalování skandálu Iran-Contras pro Associated Press a Newsweek. Známé jsou i jeho ostatní investigativní práce, za které dostal mimo jiné Cenu George Polka. To vše naznačuje, že jím zveřejněné informace stojí přinejmenším za pozornost
  • milionáří - gigazloději.
  • USA je v bankrotu to ví každý až na blba tečku tady a ne a ne se odstěhovat za tu velkou louži do té jeho země zasllíbené. I Donald Trupm o tom už hovořil, proto válčí USA kde se dá i na té Ukrajině. To je ta jejich demokracie, svoboda a lidská práva. HNUS:

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit