Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Správně,exemplárně potrestat,nejlépe na katovských mučírnách.Tak je to spravne,tak to má byt. Proboha kde to žijeme? Cikánská kriminalita včetně násilné je prakticky tolerována,případně potrestána směšnými tresty (jen aby nás z Bruselu proboha nekárali za diskriminaci menšin-vlastně jen jedné). A tady za toto hrozí takový trest? To se jen nějakej ubožák snaží zavděčit "těm nahoře". Jsme holt v Čechách, stejně to fungovalo za Hitlera i za komunistů. Je mi z toho na blití.
  • Není na světě většího prasete, než ten shrnutý koberec!
  • Horsi dobytek jak HUSAK!!! *12* *12* *12* *12* *12*
  • Něco , hodně bych o Zemanovi napsal ale všechna pojmenování jsou silně vulgární , místy sprostá a podněcují nenávist a jsou silně urážlivá k " hlavě" státu .
  • Stejne je to jedno kdo je prezident, protoze lepsi uz to nebude, pokud na lid nedopadne chudoba a uplna bida a cesky narod se neodhodla ke vzpoure, bude tu stale vladnout tahle xindlovska spina, kterou by snad vyresil jen Stalin a nebo Hitler.

Tady plati kdo utece, vyhraje *5* *1*
  • Všichni voliči Zemana jsou pouze nižší formy života kterým dělá dobře když nad nimi práská bič a ještě si při tom libují " jo to je sekáč , ten se s tím nes.... , ještě že ho máme .
    • Pane! Vy jste ale intelegent!
      • Zato ty seš komunistická p´ča!
        • Napiš kde a v které noře sídlíš. A já ti ukážu co jsi ty.
          • Chudáčku bolševickej, seš rád, když udržíš stolici, jako tvůj prezident.
  • Korektore tebou clomá degen
    • ... co znamená to "clomá", tupý ubožáku?
      • člověk co si povídá jen s kozama má malou slovní zásobu a proto tápe co je clomá a navíc prej s nimi děláš horší věci,na to je už nový zákon,to také nevíš,že kozomrde
  • Jsou tři věci: 1. Kdo tu paní zažalovaval 2. Proč to jako podnikatelka udělala 3. Komu to pomůže.
  • Vzpomínám si jaká byla tehdy převeliká frajerka.Nadřezenost mohla předvést několika způsoby.Třeba méně ostendativními.A ejhle pikolík došlo na lopatu.Už je menší frajerka už má v kalhotech.Třeba hloupý Karel by jí rád pomohl.Ale jak?Když on by to ze sebe bez tlumočníka ani nevysoukal.Ale 20% to je pěkná nabídka.Moc.
    • hmm pěkná??? je vidět o kolik že má nadsazenopu pšonka cenu.... chi že se budou zajímat při těch "slevách" financi přece mohla čekat......a zvlášť jestli vykazovala mínus, nebo danila málo... k tomu není potřeba velkého myšlení... normální obchodní kontrola... ony ty ceny u nich byly opravdu nadstandartní... ve všem.....
    • ... nikdy se nenaučíš ani psát, tak raději drž zobák :)))
      • drž kozomrde *1* *1*
        • Již jsem tě jednou upozornil,že pokud budeš používat muj nick tak si tě zachytím.To je poslední varování.Pokud jsi ubožák ,myslím duševní tak to nedávej na veřejnost.
    • Tarek, ty jsi hlupák. Vůbec si neuvědomuješ co se to děje. Řekla jen svůj názor a teď za to bude trestaná. To jsme přeci nechtěli. Je to její penzion a může ubytovat toho,koho uzná za vhodného. Den co den jsou různé slevové akce . Ať pro firmy , jednotlivce a nebo množstevní . A každá taková slevová akce tedy zvýhodňuje určitou takovouto skupinu. Panebože jaké podněcování k nenávisti vůči skupině osob nebo k omezování jejich práv a svobod. Tak jestli toto dopadne tak bůh s touto zemí.
      • Popírači holokaustu také říkají jenom svůj názor.. a zavírají je za to do kriminálů...
      • Roman s tebou to bude nápodobně.Moc jsi rozumu nepobral.Veřejné ubytovací a stravovací zařízení když chce získat povolení živnosti musí splnit ........ Kdyby v povolovacím přednesli takové nápady tak je pošlou do jeskyňky.
        • Mám penzion 15 let. Nikdo mi na něj nepřispěl ani korunou. Ty určitě nepodnikáš když takto píšeš. Nic mi nevyprávěj o povoleních atd. Jdeš mimo mísu. Divil by jsi se jak host dokáže poškodit za jednu noc celý pokoj. A žádné odškodné si v tomto státě na nikom nevymůžeš. A soudit se? Na dlouho a vyjde tě to dráž než jaká je škoda. A z dotyčného to stejně nevymůžeš , jen máš na to papír. Takže opět šáhneš do své kapsy. Ti co tu píšou , že když někdo platí tak máš obsluhovat a držet pusu nejsou žádný živnostníci. Možná bychom se divili jak ještě dobírají sociální . Nad některými příspěvky mne až mrazý, je to tady mazec.
          • Romane ,mate pravdu a ja se ptam;bude-li u Vas prozit dovolenou host,o kterem vite ,ze ho nechcete,najdete si vhodny zpusob ,jak ho odmitnout?
  • Jak může někdo odmítnout obsouložit pana presidenta? vždyť i Schwarzenberg byl obskočen a to mu to presidentování uteklo jen o chlup
    • S malým rozdílem - pan kníže je na rozdíl od toho vašeho zmr-x-da člověk. A restaurace jsou pro lidi a ne pro takové lidské sra-x-čky. Ten ať jde chlemtat do nádražní putiky, tam má své voliče a zastánce.
      • to musíš vypadat jak zdegenerované hov.o a to si hraješ na nadčlověka zrůdo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit