Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zavřít bábu polskou!!
  • Prosím Vás prozraďte mi někdo kdo je to vlastně ten jakýsi zeman??? Každou chvíli zde musím koukat na tu jeho křiváckou uslintanou držku s chrlem v koutku a není jasné odkud se tu vzal a proč je stále tak vidět. Nebo je to snad ten křivácký prolhaný ožralý podrazák co se teď plácá po hradě???
  • Váš věrný zástupce a milovník Lihu pardon Lidu.
    Jsem rád že se zde stále najde dost křiváků kteří tleskají úspěchům mé vlády. Protekční
    korýtka pro mé kumpány a sponzory. Ani na svou věrnou předvolební podporovatelku
    Klausovou jsem nezapoměl a dal jí pěkné státní korýtko.
    Jako prezident zanedbávám svou práci protože nemůžu jezdit do zahraničí ale zase
    nikde neudělám ostudu. Moje loutka Rusnok to s hospodským plkaním dotáhla daleko.
    Po celém světě o nás díky němu vědí. Naše pověst Buranova je tak potvrzena.
    Schůdky jsou pro mě nepřekonatelnou překážkou ale hlavně že mám potvrzení od doktora
    kde je psáno že jsem na tom po zdravotní stránce skvěle.
    • To víte, že Rusnok je pořád ještě ve funkci premiéra, ale Becher mu už přidělil supr trafiku?
      • Jo jo i jeho švagr dostal státní korýtko.
        Soudruh Zeman se nám holt pořád řídí starým bolševickým heslem: kdo nekrade
        okrádá rodinu.
  • Vtomto penzionu by bylo dobré odplivnout jen oheň a majitelé pak spláčou.
  • No pokud ale tedy odboráři mají nějaké slevy taky, jen za to že jsou odboráři, přijde mi to stejné, jako když je dostanou pravičáci.
  • Mé sympatie jsou na straně pí Pallové a jejího manžela - dali jasně najevo, že president Zeman je pro ně (z nějakého čistě soukromého důvodu) nežádoucí, a pokud je v tomto Česku demokracie, tak není co řešit. A ta radnice v Peci pod Sněžkou, co požádala pí Pallovou o pohoštění pro Zemana, se klidně mohla obrátit na jiný penzión či restauraci v Krkonoších, když byla pí Pallovou odmítnuta.
    Řád německých rytířů také kdysi nechtěl povolit vjezd hlavní branou na svůj hrad Bouzov tehdejší hlavě čs. státu, panu prof. dr. T. G. Masarykovi. nevím už jak to dopadlo, možná že Masaryk vjel na hrad nějakou vedlejší branou, možná že Řád německých rytířů od svého požadavku nakonec ustoupil, rozhodně však Masaryk z toho žádnou aféru nedělal, protože to byl prostě ČLOVĚK s velkým Č.
    • Tady už nejde o obsluhu Zemana a jeho družiny ,ale o to ,že se vzápětí na dveřích objevila cedule...pravicově smýšlejícím sleva 20% a na to platí právě paragraf se zákona.....
      Každopádně pšonci by si tady neměli diktovat koho obslouží či neobslouži.....ať babu potrestají dle zákona!!!!
      • Na ja, ale "baba" obslouzi pravicaky i levicaky. Jenom pravicak bude mit slevu, no. Tak o co jde? Jsou to jeji prachy akomu se to nelibi, muze jiti jinam.
  • Slzet paní nemusí, jistě ji její rozhodnutí silně zvýšilo tržby. A nějaká ta kontrola co ji dá asi pokutu, na tu si lehce vydělá. Madam zapoměla, že všemocná pravice už není všemocná. Pokud ji odsoudí tak max. na půl roku a ten se dá odsedět i na nočníku.
  • Naložit s ní jako s Pussy Riot ! Demokracii si tu rozvracet nedáme !
  • Zavřít tu ___ s v i ň u _______ , až k u r v a z č e r n á mezi cikánkama
  • obsluhovat prezidenta neni jen tak .s prezidentem ti vleze do baraku plno estebaku a normalni lidi musi pryč..to snad nevite.na takove hosty zvysoka kašlat.jsou s tim jenom potiže..
    • Pravě že na ně zvysoka kašlala. To ji nemohli ti potentáti udělit domluvu, když už to chtějí řešit úředně?
      Jak zpívá básník, Karel (nikoliv Gott): nad královským sídlem, plá vlajka s gilotinou..........vždyť prvním z rytířů je veličenstvo KAT........
    • Máš naprostou pravdu. Vlezou do baráku, najdou 5 demižonů pašovaného alkoholu a potíže jsou hned.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší