Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Věřit straně, která je stále plná Bendů..... Žádná omluva za Řebíčky, Topolánky....
    Ani náznak slibů, že by uvedená partička gaunerů chtěla alespoň vrátit kousek toho, co rozkradla či potrestat viníky. A tak je Fiala důvěryhodný stejně tolik jako "pravdivá" obchodnice s knihami Němcová.
    P.S.: Ani v klipu ani ve vlastní vesničce nejezdí p. Labuda tatrou, ale pragou V3S.
    • Mareček Bendů je takový uslintaný chudáček,který před volbama chodil a škemral o hlasy a ted má zase plnou hubu žvástů,které se nedají poslouchat,ti co jej volili jsou opravdu psychicky labilní,měli ho vykřížkovat když už dali hlas ODS.Dej bože lehko.
  • Pokud tato mafiánská partaj konečně zemře slušní lidé rozhodně plakat nebudou.
    Bohužel zemře jen obal. Kmotři už jsou pryč a poslední potkani na potápějící se palubě
    jen převléknou dres a utečou také.

    Dnes je v modě heslo - hurá do ANO: Tam se hrnou všichni. Doufají že je tento staro
    nový vítr opět zavane k moci.
  • Hlavní parametr nekrást a neoblbovat na to ODS dojela.
  • ods?? ta zprofanovaná strana--co aji ten santa klausů ji vládnul a co rozkradnul REPUBLIKU?
    ti super loupežníci si dovolují ještě se zviditelňovat

    TO JE TA DEMOKRACIE !!!! jen pro pro PRACHÁČE !!!!!!!!!!!!!!!
    • ODS hibernuje. Roli opoziční strany tragicky nezvládá, co dodat, snad jen ZLATÍ KOMUNISTI. Ti hledali 40 let cestu do ( )!( ), ale ODS našla zkratku tunelem ( na daň. poplatníku) po modrém značení a vše se povedlo za 25 let.
  • Při hadrové revoluci křičeli - máme holé ruce. http://www.novinky.cz/finance/353301-nezvladatelne-dluhy-se-nevyhybaji-ani-vysokoskolakum-ale-stydi-se-za-ne.html
    Nyní po 25 letech si můžou zakřičet - máme holé ( )!( ) s ozvěnou dele, ele, le.
  • ODS měla své vrcholy slávy,do kterých ji přivedly sliby jejich vrcholového managementu,ale sliby byly také chyby.Mnoho straníků trpělo iluzí,že jen rychlým zbohatnutím lze dospět ke svému triumfu a úspěchu ve společnosti.Což o to,snaha to byla bohulibá,ale jaksi se zvrtla k nekalým praktikám.Byla to ODS,která bezostyšně zneužila privatizační možnosti a pro své mnohé straníky připravila a odklonila velkou část stáního majetku.Za hubičku,jen tak,protože to bylo tak snadné.A současné vedení se snaží na tyto anomálie zapomenout a lidem slibuje opět stejné sliby.Současný šéf p.Fiala má těžkou úlohu-vybřednout z bláta korupce své strany.K tomu ale potřebuje nezkorumpované straníky,kteří by mu v tom pomohly.Ale staré,přetrvávající struktury mu pomohou velmi málo.
    • Oprava:...pomohli.
  • V ODS a její sestře TOP09 se etablovala veškerá špína a spodina národa. A také špína a spodina národa je pořád volí. Zlatí komunisti, zlatý socialismus. 17. listopad budou slavit pouze zloději, podvodníci a lháři. Já si jedu odpočinout na chatu. Je paradox, že kapitalistický svátek 17. listopad budou slavit všechny televize vysíláním socialistických pořadů a filmů.
    • Ty jsi opravdu Apač, ale z dávných dob. Jsi plný nenávisti a rudý, až hrůza. I když Tvá barva je Tvoje věc, moje je zase Tvé pohrdání připomínkou 17. listopadu. Proč namísto "kapitalistivkého svátku" , kterým pohrdáš a přitom chceš trávit v klidu na chalupě, nejdeš budovat socializmus?? *1*
  • Když se nedá krást tak spokojeně hibernovat,náš čas přijde.
    • !!! Myslíte čas aktivního se houpání na kandelábrech, počkejte na vítr ani draky letos nešlo moc pouštět.
  • Profesore Fialo ODS. Už se nedá nic zachránit.Ty jsi veliký Karierista poděkuj těm tvojím kumpanum a kmotrům co stéto slavné ODS udělali.Divím se že tam ještě jsi v této skorumpované ODS. Tato strana už nesmí nikdy vyhrat volby.,a neházejte špínu na druhé kteří vyhráli volby ODS to je hnuj a špína. Stana bohatych a lotrů. At žije dlouho ANO a ČSSD. *16* *16* *16*
  • po roku 1989 musím jenom v duchu doufat že někdo zamne bude...... viz múj nick.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit