Přejít na výpis diskuzí
ODS hibernuje. Roli opoziční strany tragicky nezvládá
13.11.2014 | František Strnad
31 příspěvků
-
Nechápu proč je ten článek tak silně kritický k Zemanovi, Babišovi či k ANO a ještě že ODS proti nim vystupuje málo a vlažně. Že je ODS mimo mísu je pravda, ale rozhodně to není tím, že by v tomto ohledu málo křičela. Spíš naopak, všichni vědí, že Babiš je momentálně nejoblíbenější politik, Zemanovo vyjadřování nevadí 70% občanů, jak vyplynulo z hlasování na webu a ANO je např. pro mě mnohem čitelnější než nevyzpytatelní politici, kteří schválí cokoli je jim prospěšné bez ohledu na dopad a převážně bez minimální odborné erudice. Jestli je Babiš a ANO ve střetu zájmů, tak by muselo vypadnout z politiky 90% lidí po celém světě a na západě asi nejvíc, tam má každý nějaké své impérium a milionů víc než u nás. Osobně si myslím, že je rozhodně lepší když o odborných věcech budou rozhodovat odborníci, kteří mají už i nějaké zkušenosti a úspěch za sebou než lidé typu Benda a profesor politologie.
-
Předpokládám,že budou hibernovat několik desítek let a nejlépe když už se vůbec neproberou,já to klidně opláču. *1* *1*,tuto stranu známe jako svoje boty i s tím titulovaným předsedou a proto se jakkoliv vyjadřovat je jen ztráta času.Klaus má aspon uroveň i přes to jaký je ale Fiala je infantilní hlupáček který se snaží dát dohromady rozbité autíčko.Bůh s ním a jestli je lidé budou volit tak i s námi.
-
Hibernace přerušena z důvodu plných koryt a ku škodě daň. poplatníků. http://www.novinky.cz/domaci/353501-poslanci-se-sesli-na-par-minut-aby-zamezili-rozmrazeni-svych-platu.html
-
Jenom skoda, ze to trvalo 25let
-
-
Ano, je to škoda zmařeného života za čtvrtstoletí .Jsem rád,že jsem tomu nefandil hned od začátku,protože to by mě ani ve snu nenapadlo,že na konci zústane zmar a jen zmar.Pár lidí se má dobře,ale ne svým umem nebo poctivou prací pro sebe,rodinu a také pro společnost.Měl jsem možnost pracovat po roce 1968 na Praze 9,ve čtvrti,kde byla fabrika na fabrice,čtvrti,kde se vytvářel národní důchod,kde jsem poznal obyčejné,ale slušné lidi,ale také Kapky,Štěpány,Jakeše a i tzv.prognostickou zašívárnu tzv.žvanilů-intelektuálů a hlavně nemakačenků.Dnes tam již není ČKD,ZEZ a další i menší fabriky.I tam vtrhla tzv.demokracie havlova,chátry,aby lidem vzala radost ze života,mládí a další atributy štastného života,plánů,abych také připomenul neexistující Pragovku nepřekonané auto i dnes.To není nostalgie,nebylo vše růžové,ale těšil jsem se na spartakiády každých pět let,když se měl zdražit rohlík z 30,-hal.na 50,-hal.tak zasedala org.ROH ,SSM a KSČ jak to ty dělníky životní úrovně bude bolet.Podpora mladých,byty od podniku,rodina na prvním místě.A tak jsem pochopil co jsem ztratil za 25 let slibů a získal.Byl jsem syn odbojáře a živnostníka,který se protloukal životem,když z malého,ale poctivě nabytého majetku žila naše rodina až do roku 1949,kdy se chopila moci skupina lidí,stejně jako 1968 a i 1989 a začala hlásat ráj na zemi.Můžu porovnávat a zjišťuji,že hodnoty,které jsem měl jsou pryč a dnes nám tady vládne někdo bez životních zkušeností,ale s mocí,na kterou nemá,protože praxe a jen praxe vytváří člověka a životní zkušenosti.Proto nemám důvod tleskat za 25 let zničeného života ,proto ta propaganda mě masíruje a já této společnosti zadarmo radit nebudu,ale také slavit.Co je svoboda?To,že dodržuji zákony,nekradu a neokrádám.A ODS a jeho garnitura,která to má na svědomí již nikdy nemůže tomuto národu nic říct a jen povaha vzniklého asi omylem tohoto státu zatím zabránila tomu nejhoršímu tj.mejdanu.
-
-
Ty jseš ale komunistickej haj.l já ve svých 63 letech bych nechtěl z doby před rokem 1989 vrátit ani minutu. Jenom tupé a slepé hovádko mohlo vydržet tu komunistickou zrůdnost co tu vládla.
-
-
Neznám pojem komunistickej hajzl, realitou je odeesáckej zloděj napříč politickým spektrem.
-
-
-
-
Lepší hibernace než tunelářská aktivita.
-
http://petrjansky.blog.idnes.cz/c/434477/Babis-a-Kontrolni-hlaseni.html
-
Tak s obsahem článku je možné plně souhlasit. Bohužel ,je to ale pouze jakási odnož současného a hlavně hodně tristního stavu české politické scény. Na jedné straně ODS ,která posledních deset let pouze diletantsky prohospodařuje možnost stát se platnou a uznávanou konzervativní pravicovou stranou. Bohužel valašký chlap s koulema na to aby to bylo lepší neměl a při vší úctě na Střední zemědělské škole ve ...... také politiku nevyučovali. O tom by ale nejlíp informovala dlouholetá předsedkyně sněmovny paní Němcova . S paní Černochovou dvě největší tragédky. TOPka je takový mutant politické scény . Pan hrabě je srandovní a žoviální pán a pan Kalousek je srandovní postavička ,která zaplňuje nezáživnou Českou televizi.Jinak Mat a Pat v jednom v českém vydání. Dost srandy a teď vážně. Při vší úctě k malým stranám jsou zde dvě podle mého názoru velká nebezpečí. Jedno je společné vládnutí rozklížení a samopodrazácké ČSSD a pro mne dost nečitelného oligarchistického hnutí ANO. Sázka na KDU-ČSL jako usměrňovače mi nepřipadá rozumná.A to druhé nebezpečí ale spíše velká politická chyba škodící politické scéně je paralizování více než miliónu voličů KSČM. Existence a tím pádem volba této strany je nenahraditelná ztráta . Tím, že se politické strany zviditelňují falešnou závazností nespolupracovat z touto stranou vzhledem k její minulost je i příčinou destabilizace celé politické scény. Falešné a stupidní je to i z toho důvodu, že i když přijímaly různá v hruď bijící prohlášení a závazky o nespolupráci s KSČM tak v době na začátku devadesátých nenašly odvahu tuto stranu zakázat. A to je více než pokrytecké ,falešné a lživé. Dnes když nevědí kudy kam tak se zaštiťují odporem a štítivostí a nedej bože podporou jejich myšlenek touto stranou. Ovšem skrytou podporu, tak za tu jsou ochotni se i modlit. Tak čemu věřit a za čím stát.......?
-
Vždy jsem pokládal představitele Občanského Fóra za seriózní a dobré nástupce mocných strého komunistického režimu. Bohuže všichni ti kdo chtěli budovat demokracii tou horší a těžkou cestou byli zlikvidování podvodníky a zloději myslící pouze na své blaho včetně brzkého zbohatnutí. Jak jsem se kdesi dočetl,tak bylo nutné v České republice vytvořit neexistující střední vrstvu. A tak zde vznikali různé mfirmy a FIRMY za přivírání očí politických špiček,které ovšem jednali způsobem něco za něco. A tak tu máme Klauso-Kelnery,Bakali,Babiše,Valenty,Pitry. Jsou i slušní,ale ti nemají zájem se špinit s touto chátrou. Teda profesně a politicky. Lidsky si však nemají zapotřebí dělat problémy.A tak se ptám pana prvního předsedy České vlády Petra Pitharta ! Kdy jste pane Pitharte přestal slyšet "TRÁVU RUST".?! Pamatuji si dobře kdy jste s tím vystoupil poprví v televizi. Škoda, že jste tento důmyslný smysl přestal poslouchat. Škoda, ale jako člověka stojícího a zastávajícího velmi významné posty při zrodu "nové demokracie" tato vlastnost měla zdobit dlouhodobě až revolučně. Vy jste ale asi neměl odvahu bez většiny a notabene v centru oponentů,kteří nedlouho před tím stáli neochvějně po Vašem boku v jednom revolučním šiku. Asi jste byl náhodný cestující. Ne vyvolený. Také mýlka a klam.
-
Á, známá firma pan strnad a jeho hatlamatlaniny úrovně podprůměrnýho vola. Měl byste zkusit už se konečně živit něčím jiným. Novinář rozhodně nejste. Ani nerozebírám obsah vašeho fantasmagorického článku, je to ztráta času.
-
O jaké demokracii se v článku mluví, o té, co nám tu předvedla ODS spolu s TOP 09 za své vlády? Fiala chtěl vytáhnout ODS ze s r ač ek do kterých zapadla při svém vládnutí a zatím do nich spadl taky. A s přihlouplým úsměvem předvádí, jak je chytrý a zná na všechny neduhy naší vlasti lék. Děkujeme, ale lék pod názvem ODS a TOP 09 naší vlast pouze uškodil a jednou nám to stačilo.