Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Problém není ve výši daní, ale to, jak se s nimi hospodaří. Mezi prosperující země patří země jak s vyššími, tak i nižšími daněmi. Společné mají to, že se tam tak nekrade.
  • Nejsem ani pravičák, ani levičák pouze slušnej člověk a rád bych upozornil diskutující na jednu zajímavou věc.ODS žádá nezvyšovat daně.TOPKA je naopak pro určité zvyšování a soc. dem. taky.Zajímalo vůbec něko z politiků, že nejlépe se v Evropě vede zemím, která mají vysoké daně.Z toho mají nejvíc strach ti co si nejvíce nakradli.Takže můj lék na krizi opsat daňový systém od některé prosperující země a máme vystaráno.Kromě toho doložit původ majetku nad 10 milionů a myslím si, že tím většina národa postižena nebude.Kdo by mi tady předhazoval, že jsem rudej tak je pitomec, protože to by byli rudí všichni v těch evropských zemích, kde progresivní daň funguje.A ještě mimio jiné ač bývalý žák premiant, tak jsem za komunistů dělal manuelně, takže pokud mě někdo osočí, tak to nemá v hlavě v pořádku.Ještě takovou drobnost z mého života.Komunisti naší rodině ukradli dost majetku, ale přesto se na ně nezlobím, protože jsem měl práci a mohl se svou rodinou důstojně žít.V roce 2000 mě 3 roky před důchodem vyhodili na dlažbu pravičáci, kteří byli před rokem 1989 u komunistů a za to, že jsem se jich po 89 zastal se mi odměnili.To totiž nikdy nebyli komunisti, ale jen zloději a prospěcháři, kteří se léta za komunisty vydávali.Viz minulost našich politiků. Nemluvě o členech naší vlady.Do dnes se mi otvrá kudla v kapse, když si vzpomenu jak bývalý minist Vondra vyznamenával vrahy Mašíny.A to jsem zapoměl jakou pro to měl oporu ve vládě.Co k tomu dodat.Každý slušný čech mo jistě dá zapravdu.
  • Jo, a Pitomio je ten, kterej ukáže tu správnou cestu. Dokud veškerej ten zlodějskej ksindl nebude kyselej, tak se nebude dít vůbec nic.
  • Chce to úplně novou krev, coý Tomio Okamura je. Odvolatelnost neschopných politiků, kteří zadlužují tuto zemi.
  • Nebylo tady už těch spasitelů, co nechápou, že kapitalizmus jde celkově do sr*ček, nějak dost?
  • V této zemi už nikdo nemá žádný respekt. Bývalý prezident si hraje s výsměchem občanům na schovku nejen kvůli amnestii. Současný sotva stojící na nohou,mluvící unaveným a unavujícím hlasem k lidu ,vycpaný různými krabičkami ,s nezaplacenými dluhy po vylhaných volbách. Ministr zahraničí,spíci na stole ,evidentně stižen stářím ,předseda vlády,co hledí jak vyoraná myš,zatímco on by měl být tím manažerem....Musí se nutně něco změnit!
    To platí nejen pro megazloděje, ale i pro flákače všeho druhu,co nevědí,že" bez práce nejsou koláče " a kterým předchozí vlády zalepily h.by podporami všeho možného.Dost!!!
  • Co tyto vlády dělaly stejně, bylo trvale udržitelné dávkování sociální výplat nemakačenkům, hlavně rozrůstajícím se rodinám cikánů.
    Proto nikoho z parlamentu volit nebudu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit