Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Banky a bankéři jsou paraziti společnosti...

  • Poslední bitva ještě určitě nevzplála a i proto je nutné už teď odsoudit bankovní banksterismus. Maláčová má až radikální názory, které se určitě nelíbí prosazovatelům diktátu nadnárodního kapitálu. Velmi temné jsou vody nadnárodního kapitálu, kterými radostně proplouvají finanční žraloci a snaží se pro sebe urvat co největší sousto. Tento finanční svět plný padouchů je nad síly Maláčové, která je pochopitelně terčem zlobných invektiv jak z mediálního světa, tak i z úst věrných poskoků finančních vládců. Maláčová se pouští do nerovného boje a každý člověk mající smysl pro fair play by měl mít pro ní pochopení, byť nesouhlasí s praktikami zdivočelého socialismu, který údajně pustí žilou největším banksterům, aby zkrotli a nesnažili se ještě více odírat své ovečky. Jak říkal Špidla "Zdroje jsou", třeba u těch, kteří se nezákonně napakovali v období zdivočelé klausovské privatizace za přímé pomoci těch, kteří tuto podvodnou privatizaci připravili. Ztratily se bilióny korun, ale lidé ví, kde jsou tyto bilióny. Rychlokvašení zbohatlíci by měli pochopit, že zdivočelé časy jsou nenávratně pryč a přichází doba zákonů, jejíž protagonisté zatím velmi nesměle klepou na dveře "právních" států, protože chapadla finanční chobotnice mají velký dosah.
    • Maláčová má naprosto správné názory. Ono to skončí tak, jak naznačil Ludvík Vaculík, blahé paměti : " S pádem komunismu se znovu objevily příčiny jeho vzniku - zpupnost kapitalismu, který se odvazuje od řetězu. Problém je ještě daleko, ale jistě už na cestě. A za ty roky, co uplnuly od chvíle, kdy toto bylo napsáno, je možná už proklatě blízko; ten problém.

  • josef.chmela

    To je jen dobře, že vedou boj za důchodce, děti, sociálně slabé, za zaměstnance atd... S kapitalistou, který jde za ziskem  přes mrtvoly se musí bojovat. Se slušným kapitalistou se slušně vyjednává.

    • Wolfcastle

      jj a jako kazda snaha dobrosera to odskacou prave ti duchodci a deti pac rodicum zdrazi/zavedou nove poplatky v bankach pac banky budou platit vetsi dane...😉a to se vyplati! No hlavne, ze pak stat vybere vic na prerozdelovani, jak kdyby vybiral malo 😂 Co misto toho prestat kazdy rok PRIJIMAT NOVE DALSI tisice statnich zamestnancu (loni to bylo 8500) a naopak propustet zbytecne uredniky! To by bylo penez pro deti a duchodce...

  • Tak já nevím, nejprve jsme si k nám kvůli nedostatečné kapitálové vybavenosti českého trhu pozvali zahraniční banky a teď je budeme extra zdaňovat? 

    Pustíme si do kurníku lišku a potom jí budeme mít za zlé, že nám rdousí slepičky?

    To je logika pana Ježka, Dyby,  Klause a dalších "konstruktérů českého trhu." 

    Miliardy proudí z cizích bank do zahraničí ne proto, že by je vedli zloději, ale protože tak mohou činit podle platných českých právních norem. Změňte normy a nemusíte danit. 

  • věta multimiliardáře Warrena Buffetta, jednoho z nejbohatších mužů světa, kterou pronesl v roce 2006: „Existuje třídní boj. Ale je to má třída, tedy třída bohatých, která tuto válku vede a vítězí v ní.“=kapitalismus je založen na třídním boji takže jde o zrůdné zločinné režimy, diktatury oligarchie , 

  • stovky lidí postřílely kapitalistické bestie přímo na ulicích za první republiky 

     http://leva-net.webnode.cz/products/lidska-prava-v-kapitalismu-let-1918-az-1938/

    to je třídní boj 

  • počet obětí kapitalismu mapuje Černá kniha kapitalismu  je to analýza kapitalismu a jeho nespravedlností, které byli v rámci tohoto systému napáchány od jeho počátku až do současnosti. Obsahuje práce 35 převážně francouzských historiků, politologů, ekonomů a právníků........počet obětí kapitalismu se odhaduje v rozmezí 147 milionů – 1,6 miliard obětí

  • tobro

    Jak vůbec může někdo tenhle rozhazovačnej.xindl volit? 

    Dobrý.byli akorát Svědkům.Burešovejm!😎

    • Mýlíte se zásadně. Jak je zde v diskusích občas připomínáno, dobří byli například kolegům z ODS k realizaci oposiční smlouvy, jinak třeba bratrům z KDU-ČSL k realisaci společné vlády.

      • tobro

        Nemyslím si, že bych se v čemkoli mýlil, diskutujeme a komentujeme zde aktuální politickou situaci, nikoli situaci starou jednadvacet(!) let, ergo rok 1998

        Mimochodem, soudružce přítelkyni ministryni Maláčové bylo v té době krásných 17 - 18, tu bych z jakékoli znalosti, či konsekvencí nepodezíral... 

        A černoprdelníci? Zbytečné komentovat, ti půjdou ke.korejtku s kýmkoli. 

        https://cs.wikipedia.org/wiki/Opozi%C4%8Dn%C3%AD_smlouva

        • Z výkřiku:"Dobrý.byli akorát Svědkům.Burešovejm!😎" nelze žádné časové omezení vyvodit.

          • tobro

            No, Svědci.Burešovi fungují od roku 2011, to snad ví každý, nebo ne?!!

            • Vidíš tobrane? A jak dávají všem na frak.Protože vypráskali Kalousky, Nečase,TOPáky a veškerou tu havěď. Která si myslela, že bude u korýtek nafurt.A nyní ta banda vyvřiskuje v ulicích Prahy. Předvádějí kabaret slabomyslnosti a přirozené pražské blbosti. Ale nejkrásnější je jejich naprostá bezmoc s tím vším něco dělat. A tak budou křiklouni až do konce svého zpackaného života. Krása, co?

  • Já nevím, proč se některých výrazů tak děsně bojíme? Zase pozůstatek ideologie?! 

    Copak neexistují objektivně společenské třídy a rozdílné společenské vrstvy? Copak mezi nimi neexistují rozdíly a rozpory? 

    Spíše jde o to, jak tento fakt společnost řeší, jaké prostředky jsou užívány.
    Jistě, že jedni žijí na úkor druhých, jistě, že se perou o daný krajíc chleba a snaží se každý z nich urvat co nejvíc pro sebe.
    Prostě třídní boj (jde o jeho intenzitu a prostředky) patří ke kapitalismu jako k velbloudovi hrby, jak by řekl klasik.

    Proč z toho dělat strašáka a vědu? Je to realita. 

  • To je celý pan Jekl. Jednoduše řečeno, žijeme v reálném kapitalismu, kde občané jsou okrádáni bankami, nadnárodními společnosti, prodejním řetězci atd.. Tak to zkrátka je a bude. A ntahejte do toho socany a komunisty. Pravicové verbeže už máme plné zuby. 

    • Pavel.Jegl

      Zaplaťpánbů, pane Sitino, že žijeme v reálném kapitalismu, kde "do toho mohu zatahovat" toho, kdo si to podle mého úsudku zaslouží - v tomto případě soc.dem i komunisty.

      • Hlavně zdravý rozum. Myslím, že tuhle "mezeru ve zdanění" by vyplňovaly i pravicové vlády - pravda, kdyby byly opět u moci.

        Je to prostě zdroj peněz. Já bych do toho ideologii netahal. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit