Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A taky se divím,že Péta je ještě na svobodě a do všeho kecá.
    • Je mi divne,ze Expremier muze beztrestne urazet vysetrujici personal?Vzdyt on by mel sedet na stridacku misto milenky .-
  • Vážení,tu pustí a ještě dostane z našich daní tučné odškodné. *12*
  • Uvedená dáma by si neměla plést basu s komunistickým rekreačním zařízením.Na sex by za ní měli pouštět dobrovolníky,včetně mně.Abychom jí trochu rozhýbali.Nečase za ní nepouštět.Ten si jí užil dost.
  • Čunku, snaž se, brzo tam skončíš taky.
    Rakovinový nádor předlistopadové KSČ metastázoval do postkomunistických falešných a bezduchých prognosťáckých partají a partajiček (ODS, ČSSD, KSČM, VV, ANO, SPOZ atd.), které vůči nemyslícím voličům uplatňují tradiční "vedoucí úlohu strany", jen ve zdánlivě pestřejší podobě. Rakovina zhoubného, kainovsky loupeživého kolektivizmu se sama od sebe nevyléčí a vnější zásah může přijít paradoxně jedině z Ruska - přesunem čecháčkostánu za Ural a osídlení kotliny Novými Rusy nebo muslimy. Tedy z deště pod okap.
    „Nepartajnická politika“ (podobná nezávislé advokacii), na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.
    Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.
    Nepomůže nic jiného, než úplná, obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :
    „Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (korupčník TGM).
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
  • Navrhuji, aby všem, kterým se pobyt ve vazbě u nás zdá otřesný, byl umožněn výměnný pobyt ve vazbě, např. v Thajsku. Na letenku určitě mají, platy měli slušné. A ti Thajci by ty naše otřesné podmínky u nás snad taky nějak přežili...
  • Také záleží, kolik mají "nabačováno" na nějaký "luxusní" kriminál, asi takový, jaký měl jeden prominentní vězeň v nejmenované zemi.
    PS: Všetky si vás kúpime!
  • Péťa ji tam poslal, aby zjistila podmínky dlouhodobého pobytu. Měla by tam zařídit i dvojcelu s možností připouštění a doufám, že Péťa bude mít možnost sehnat kondomy!
    • Jardo,myslite ,ze by jim pridelili separe? *3*
    • To se bude muset snažit, když jí antikoncepci sebrala vězeňská služba! *1* *1* *1*
  • Poprvé v životě někdo s paní Nagyovou zacházel stejně jako s obyčejným člověkem, to je brutální teror... *1*
    • ... nejdelší věta v životě?
      • Ne, narozdíl od Tebe dokážu vytvořit i dlouhé, souvislé souvětí tak, aby mělo hlavu a patu a nebyly v něm gramatické chyby. Jak Ti tu už někdo napsal - už ses z toho prdění zase pos.al, běž si umýt zadek a vyměnit si spodnú bielizeň. *1* *1* *1*
  • Dcera obvniněné to rozhodně nepsala. Krom toho je to směšné. Nejspíš ji bachaři neoslovovali paní vrchní ředitelko. *5*
    • A pri vstupu do cely neprinaseli kabelky a jine hodnotne dary.
  • No ,! snad mě nechce pisálek z Tiscali.cz a několik píšících blbů pode mnou včetně pana Nečase přesvědčit o tom, že paní Nygová je neposkvrněná panenka Mária trestaná torturou podle spisku " Kladivo na čarodějnice ".
    Až nebudu mít práci, tak požádám služebníka božího Kalouska, aby mi s Nagyovou dohodili nějaký ten kšeft ve státním podniku nebo dozorčí radě, já chci taky " poctivě" pracovat jen za
    30 000 tisíc měsíčně včetně toho, že za mě někdo zaplatí sociální a zdravotní pojištění.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit