Přejít na výpis diskuzí
Otřesné svědectví o věznění Jany Nagyové. Jen pro otrlé
17.7.2013 | red
169 příspěvků
-
Co ta matrace vlastně chce?
-
-
Jako se to s matracemi obvykle dělá, pořádně vycpat a vyměnit péra.
-
... tvé rozumy sotva :)))
-
Co chce? Myslela si, že stačí nastavit p.ču předsedovi vlády a svět se bude točit kolem ní. Inu, blondýna... *1*
-
-
... to, co nastavuješ zde ty, je takřka totéž, a jsi za to akorát k hořkému smíchu :)))
-
-
Sbalila Špatné počasí a teď toho možná lituje. Tři roky mohla machrovat jakou má moc a teď spadla na dno. Má šanci se z toho poučit, jinak zůstane šmudlou.
-
-
Na tema pravo vynikajici clanky v c 29f Reflexu
-
-
... reklama Reflexu?
-
-
opět divadlo,co má říkát Ŕath,ten je tam již 14 měsíců a nepustí jej ani hladovat do sněmovny.Jistě se má milostivá paní mnohel lépe,nežli jini trestanci.Nečas ji za to opět štědře odmění,sice nyní již ze svého a ne ze statní kasy.
-
tak jsem se nedozvěděl nic o otřesných podmínkách - díky, tiscali písálkové. ale pokud takové jsou (a platí pro všechny zadržené), není nic lepšího než když "postihne" i ty, kteří se na takových zákonech menší či větší měrou podílejí ( tím nemyslím konkrétně nagyovou, ale pohybovala se v prostředí zákonodárců - víte, jak to myslím...). jak je vidět, jen tak se může něco změnit, obyčejný člověk by něměl šanci. když se stane příkoří někomu z "vyvolených", hned je řev
-
-
aha...tak pardon, sem klikl na to fialový a někam mě to přesměrovalo *3*
-
-
Nedali jí prý prášky proti početí a tak nemohla ovlivňovat dozorce. *1*
-
Už mu z toho kape na maják, že ho nemá kam strkat. *14* *14* *14* *14* *14* *1*
-
-
Zase soudíš jiné podle sebe?
-
-
Jak si tak pročítám zdejší názory, tak mi to připadá jako pranýřování ve středověku. Devadesát procent zdejších pisálku pranýřuje člověka, který je jen a pouze ve vazební věznic a tudíž neodsouzen. Paní Nagyové se nezastávám. Pokud bude odsouzena, tak ať si užívá věznice jako každý jiný trestanec. Pokud je však jen ve vazební věznici a není odsouzena, tudíž platí presumce neviny.
Je mi vás líto pisálkové, kteří děláte unáhlený soud. Mluví z vás závist a zášť.
Druhou věcí je, že je politický systém v ČR tak provázán a propleten, ať špínou, korupcí, nebo i poctivostí, že je spíše, než sestavení nové vlády panem Rusnokem, nutné vyhlášení nových voleb. Jinak se naše politické dění nikam nehne a bude se stále převalovat v blátě, které si sami naši vládní činitelé nakydali a které jim také pomohla uplácat média. Ať se jdou pání politici současné vlády handrkovat kamsi a nechají vládu lidem, kterým jde o růst státu a né o růst svého ega a peněženky. -
-
Tak za prvé, Nagyová je ve vazbě, tak bez ohledu na to jak kauza dopadne ať si ji užívá jako každý jiný občan, pokud se tam dostane. Jstli se jí podmínky nelíbí, tak ať se zeptá Péti, jestli mu není líto Ratha, který je tam již více jak 14 měsíců a pravděpodobně ho tam chtějí držet do voleb v příštím roce !!! Pokud ano, tak je jasné, že ODS má někoho na soudu pod který spadá kauza Rath vliv. Pak ať se zeptá Péti jestli v té vládě něco dělali pro také lidi (například uzavřených ve vazbě). Kdyby se tam Nagyová nedostala, tak by jim podmínky vazby byly ukradené.
Za druhé presubmpce vini platí (respektive by měla platit) pro každého, ale každý soudný občan bez ohledu na to jak dopadne soud, vidí, že Nagyová zneužívala Vojenskou kontrarozvědku k osobnímu prospěchu. To, že se k tomu páni zpravodajci propůjčili si musí nyní srovnat sami se svým svědomým. Určitě jim to nestálo za to, zničit si kvůli jedné ženské toužící chorobně po moci kariéru a život. To, že to bylo vůbec možné, je vizitka vlády Nečase udržujícíc se u moci zuby nehty za pomoci odsouzených Pekárků, nikým nevolených Peake a spol., za pomoci trafik pro Tluchoře, Šnajdra a Fuksu, atd. atd.. Mimo jiné už všichni fundovaní právníci včetně ústavních hovoří o tom, že výrok Nejvyššího soudu ohledně třech propuštěných trafikantů je nestandartní- šlápnutím do lej-a. Takže to, že takto Vrchní soud rozhodl, ještě neznamená, že má pravdu !!! Tak ať Péťa moc nevyskakuje. Jeho snaha všechny ukřičet, napadat, pobízení k odstoupení Ištvána atd. je jenom brekotem zhrzené milenky. A na závěr, ukaž mi ty lidi, kterým jde o růst státu a ne o růsst svého ega a peněženky rád bych se na ně podíval !! To bude určitě Benda, Němcová, Nečas, Kuba, Kalousek , Schwanzerberg, Stanjura, Bendl a další... -
Souhlas.
-
-
Vazba je pro všechny stejná ale pro tuhle prostitutku je jistě lepší. Žádný bachař by si nedovolil ji nesplnit odůvodněné požadavky a jistě s ní zacházejí v rukavičkách. Ale prodavačka si u nečase zvykla na jiný život než mají obyčejní lidé. Ještě by ji tam měla doplnit Němka.
-
-
PRO ODS--v rukavičkách s ní určitě nezacházejí na to vem jed, je to tam samá Romka a drží pohromadě musí tam mít tvrdý život má štěstí že není souzena za rasismus ale určitě jí tam pomužou peníze za který si koupí trošku klidu
-
-
To je zvláštní, jak odlišný názor na vězení mají bohatí darebáci a chudí darebáci. O těch chudých mluvit netřeba, ti nikoho nezajímají. Pro bohaté je to tortura, ponižování, hladovění, ubližování na zdraví a co já vím. Že by v této zemi byla dvoje vězení? Že by tu byl dvojí pojem viny a neviny? Nebo dokonce dvojí metr? Nějak nedovedu pochopit tu správnou demokracii.
Mám svíravý pocit, že se tu od roku 1939 do dneška vůbec, ale vůbec nic nezměnilo. Občané, lidé, co s tím? -
-
Nevěznit, střílet. Je to rychlejší, levnější a není proti tomu odvolání *3*
-
-
Seš vzorovej komunista.
-
-
Jsi obyčejný blb
-
-
-
-
Jděte s ní do prd.le.Články o šlapce a chlapci kterému vzali hračku mě už vůbec nebaví. *12*