Přejít na výpis diskuzí
Otřesné svědectví o věznění Jany Nagyové. Jen pro otrlé
17.7.2013 | red
169 příspěvků
-
Soudruh zeman je náš borec a on to dá všecko dopořádku! A nezdá se vám soudruzi že je podobný soudruhovi Brežněvovi? Hrrr na ně modré straky a vypráskat ty modré židáky!
-
-
To minis Fischera?
-
-
Podle Nečase se tu zavádějí nové čarodějnické procesy. O, jak vtipně pojmenoval svojí milenku. Ale p. Nečas, "odklánět" peníze ve formě takových odměn se nemá.
-
-
I kdyz jsi komunisticky dobytek,tak ac nerad ti musim dat mirne za pravdu...
-
-
a ty zas bohuzel donosenej potrat
-
-
A ty nedomrdanej mrd.... *15*
-
-
-
-
Jako obvykle.Zas tady píše samej puberťák co se o prázdninách nudí a sedí u PC.
-
-
Nezapomen o tom podat zpravu soudruzce ucitelce,az budes 1/9 opet (jiz po seste)ve druhe tride pomocne skoly.
-
-
ale tady jsi zase vcelku vtipnej ... tak nevim ... asi ti kombinace chlastu a slunicka nedela dobre
-
-
-
Me se libi,jak pripitomela luza to dotycne preje.Jenze to ma hacek-tato dama sice neni moc cista,ale znam nescetne horsi madam s hrosi kuzi.
Ano,rec je o s.Pruzinske!A ta se vam akorat z dalky posmiva! *1* -
-
Nazdar hulváte zas ti dovolili psát?? *2* *15* *1*
-
-
Jak to,ze pouzivas cizi nick ty komunistickej vrahu,zlodeji a zmrde? *12*
-
-
-
Každý kdo podvádí, nebo okrádá lid, nemůže od lidu čekat slitování! Mistře, konej svou práci!
-
-
Nejmenujes se cirou nahodou Pruzinsky-Klaus? *3*
-
-
Ne! A ty se náhodou nejmenuješ Prdící, fleck, eM, STOP SPOZ, korektor apod.???
-
-
... chachachacha, jsi ubožák, kvůli jakým zde jsem :)))
-
-
Ty jsi tu proto, smrade, že nemůžeš z vozíku a tvůj kapitalisticko-církevní učitel tě ponouká ke psaní urážlivých protikomunistických blábolů!
-
-
Právě jsi napsal "Protikomunistický blábol", tak neříkej že neexistuje!
-
Protikomunisticky blabol zkratka neexistuje,nebot komunismus je mnohokrate horsi,nez jakakoli forma fasismu.A jak jiste dobre vis,tak NSDAP je v Nemecku mimo zakon-a podivej se,kde jsou Nemci,jez se s fasismem razne vyporadali,a kde je tato ohavna zem,kde komusmus vzkveta prostrednictvim ruznych stran typu ODS,CSSD,KSC(m) a jinych zlodejskych uskupeni,kde tato luza existuje!
-
-
-
Neboj-nemam cs SW
Ale to ty asi stejne nikdy nepochopis,tak bez radeji ryt zahradku...
-
-
-
-
http://zeny.tiscali.cz/zene-pri-sexu-uvizla-hlava-v-zabradli-215716
Že by až takhle? Ale pardon to je o někom jiném. -
-
Jo-o tve drahe polovicce..............
-
-
Mne to tedy nerozhodilo, tak nějak si vazbu představuju a kromě této "dámy", která se s pomocí svého milence přiživovala na státním rozpočtu a tím i na mně, tam v těchto podmínkách bez pozornosti médií sedělo a sedí spoustu žen (a také mužů) a nikým to nehlo, ani když Rath podmínky vazby zveřejnil. Nagyová sedí spravedlivě a já jí přeju, aby si okusila, jak se žije těm, kteří s Nečasem nechodí
-
Tak to vidíš šlumpo.Tolik let na koni a nyní škemráš a skučíš že se ti nelíbí.Problém je v tom že představuješ pro toto léto pro národ pobavení a srandu.Prostě nelze si za peníze z našich daní hrát na MI 5 a nyní bědovat.Když na vazbě natáhneš ráfy nikomu to vadit nebude.To jen kriminálníci z ODS zas budou stát v semknutém šiku před kamerami.Cirkusoví umělci demonstrují jakože semknutost.Všichni věří že takto semknutí budou přemístěni na vazbu do jednoho - jak se před kamerami hloučkujíJen tak protože míra hněvu na tuto partičku už přetekla.Kdyby se takto semkli třeba na Václaváku tak je kolemjdoucí budou na počkání liskat.
-
vazba je stejna pro vsechny, takze pokud nasi politici chteji lepsi vazebni podminky, musi si je vytvorit sami, oni maji ty pravomoce v rukach, tak proc si pak stezuji...a na co vlastne...
-
Kolik pak je let dceři, která se ohání paragrafama jako zkušený advokát. Jinak je jasný, že v Alkronu by bylo líp, ale to už si užila dost. Na druhé straně někteří jedinci si jsou ochotni zaplatí noc v bývalém vězení a berou to jako adrenalinovou záležitost.