Přejít na výpis diskuzí
Otřesné svědectví o věznění Jany Nagyové. Jen pro otrlé
17.7.2013 | red
169 příspěvků
-
Leda tak po 8-mi pivech, potmě a ze zadu. *14* *14* *14* *14*
-
A ty nedomrdanej mrd.... *15*
-
Už mu z toho kape na maják, že ho nemá kam strkat. *14* *14* *14* *14* *14* *1*
-
Jak si tak pročítám zdejší názory, tak mi to připadá jako pranýřování ve středověku. Devadesát procent zdejších pisálku pranýřuje člověka, který je jen a pouze ve vazební věznic a tudíž neodsouzen. Paní Nagyové se nezastávám. Pokud bude odsouzena, tak ať si užívá věznice jako každý jiný trestanec. Pokud je však jen ve vazební věznici a není odsouzena, tudíž platí presumce neviny.
Je mi vás líto pisálkové, kteří děláte unáhlený soud. Mluví z vás závist a zášť.
Druhou věcí je, že je politický systém v ČR tak provázán a propleten, ať špínou, korupcí, nebo i poctivostí, že je spíše, než sestavení nové vlády panem Rusnokem, nutné vyhlášení nových voleb. Jinak se naše politické dění nikam nehne a bude se stále převalovat v blátě, které si sami naši vládní činitelé nakydali a které jim také pomohla uplácat média. Ať se jdou pání politici současné vlády handrkovat kamsi a nechají vládu lidem, kterým jde o růst státu a né o růst svého ega a peněženky. -
Nevěznit, střílet. Je to rychlejší, levnější a není proti tomu odvolání *3*
-
Vazba je pro všechny stejná ale pro tuhle prostitutku je jistě lepší. Žádný bachař by si nedovolil ji nesplnit odůvodněné požadavky a jistě s ní zacházejí v rukavičkách. Ale prodavačka si u nečase zvykla na jiný život než mají obyčejní lidé. Ještě by ji tam měla doplnit Němka.
-
To je zvláštní, jak odlišný názor na vězení mají bohatí darebáci a chudí darebáci. O těch chudých mluvit netřeba, ti nikoho nezajímají. Pro bohaté je to tortura, ponižování, hladovění, ubližování na zdraví a co já vím. Že by v této zemi byla dvoje vězení? Že by tu byl dvojí pojem viny a neviny? Nebo dokonce dvojí metr? Nějak nedovedu pochopit tu správnou demokracii.
Mám svíravý pocit, že se tu od roku 1939 do dneška vůbec, ale vůbec nic nezměnilo. Občané, lidé, co s tím? -
Jděte s ní do prd.le.Články o šlapce a chlapci kterému vzali hračku mě už vůbec nebaví. *12*
-
Je to bába škaredá, ta Nečasova manželka je proti ní anděl!!
-
Snůška podivností... A psala ten dopis nebo ho enem podepsala... Přikláním se k druhé variantě. A proč zrovna Čunkovi?
Redakci: v "iFaster" máte hrubé gramatické chyby... -
Ty jsi tu proto, smrade, že nemůžeš z vozíku a tvůj kapitalisticko-církevní učitel tě ponouká ke psaní urážlivých protikomunistických blábolů!
-
ale tady jsi zase vcelku vtipnej ... tak nevim ... asi ti kombinace chlastu a slunicka nedela dobre
-
Zajímavé, když ona využíval, zneužívala a ponižovala lidi z pozice moci, tak to bylo v pořádku. Když rozhodovala o bytí a nebytí jednotlivců, vše v pořádku a nejednou se jí nelíbí, že za prasárny na jiných lidech by chtěla krajkovou noční košili nebo co?? Vězení platí pro každého stejně, i když tady si musejí dávat bacha, je mediálně sledovaná, takže privilegia má, ale na co si stěžuje? Že nemá toho vola vedle sebe. Koukám jak pláčou oba zamilovaní. To je fraška. Že ten nečas se nepotí taky pro Ratha, kterého tam odstavili z pozice rozhodování jako kdysi Sládka.
-
a ty zas bohuzel donosenej potrat
-
otřesný článek a nadpis jakbysmet, prostě bulvár
-
Tak na co si stěžuje dceruška, že Nečasova matrec by měla mýt něco nóbl, to děvenka krapánek ujela, spíše hodně. I prodavačce náleží stejné zacházení ve vazební věznici, jako každému druhému.
-
Je vidět jak bestiálně lžou, všichni tři propuštění si pochvalovali že s nimi bylo dobře zacházeno a s touto kozou zacházeli úplně opačně a velmi špatně, sedmilháři!!
-
Tak ten článek je zavádějící. Honosný titulek a domnění, že si člověk opravdu přečte fakta, a ono nic. Jako prázdná makovice. Faktem však zůstává, že podmínky vazby jsou pro všechny stejné, proč ne i pro Nagyovou. Otázkou potom ale je, zda ty podmínky, které mají všichni stejné jsou opravdu důstojné, protože tam jsou lidi, kteří ještě nebyli odsouzení.
-
Už zase jsi se z toho prdění posral, Nakup si dostatek Endiaronu, ju ???
-
To nikdy nemůže být po právu. Marxismus je jen jedna z mnoha společenských teorií, sám Marx je pohřben v Londýně a lidé mu jeho hrob udržují a dostává víc květin, než u nás Havel. On totiž byl geniem a jako jediný psal pravdu. Kapitalisté sami uznávají pro hluboký rozbor jejivh výrobního způsobů a v Německu k němu mají též kladný vztah. Byl totiž geniálním Němcem, čehož si tento národ umí vážit . Vězněn může být leckdio, ale po právu je to bohužel často jen málokdy....