Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Každý kdo podvádí, nebo okrádá lid, nemůže od lidu čekat slitování! Mistře, konej svou práci!
  • http://zeny.tiscali.cz/zene-pri-sexu-uvizla-hlava-v-zabradli-215716

Že by až takhle? Ale pardon to je o někom jiném.
  • Mne to tedy nerozhodilo, tak nějak si vazbu představuju a kromě této "dámy", která se s pomocí svého milence přiživovala na státním rozpočtu a tím i na mně, tam v těchto podmínkách bez pozornosti médií sedělo a sedí spoustu žen (a také mužů) a nikým to nehlo, ani když Rath podmínky vazby zveřejnil. Nagyová sedí spravedlivě a já jí přeju, aby si okusila, jak se žije těm, kteří s Nečasem nechodí
  • Přesně to jsem chtěl napsat.Nebo politický vězeň Smetana.Za nic a tady se jednalo o bezpečnost státu,když řídila kašpárky z voj.zpravodajství.Nepamatuji si,když bylo ČSSR,že by se něco podobného stalo,ale to byla ještě armáda a ne tanga a slipy za 600,-
  • Ne, proč? Jak jde o psaní ve prospěch modrásků, bulváru se hodí vše. Pravda? Na co?
  • Tak to vidíš šlumpo.Tolik let na koni a nyní škemráš a skučíš že se ti nelíbí.Problém je v tom že představuješ pro toto léto pro národ pobavení a srandu.Prostě nelze si za peníze z našich daní hrát na MI 5 a nyní bědovat.Když na vazbě natáhneš ráfy nikomu to vadit nebude.To jen kriminálníci z ODS zas budou stát v semknutém šiku před kamerami.Cirkusoví umělci demonstrují jakože semknutost.Všichni věří že takto semknutí budou přemístěni na vazbu do jednoho - jak se před kamerami hloučkujíJen tak protože míra hněvu na tuto partičku už přetekla.Kdyby se takto semkli třeba na Václaváku tak je kolemjdoucí budou na počkání liskat.
  • vazba je stejna pro vsechny, takze pokud nasi politici chteji lepsi vazebni podminky, musi si je vytvorit sami, oni maji ty pravomoce v rukach, tak proc si pak stezuji...a na co vlastne...
  • Kolik pak je let dceři, která se ohání paragrafama jako zkušený advokát. Jinak je jasný, že v Alkronu by bylo líp, ale to už si užila dost. Na druhé straně někteří jedinci si jsou ochotni zaplatí noc v bývalém vězení a berou to jako adrenalinovou záležitost.
  • Ve vazbě je X obviněných a všichni mají stejné podmínky tak proč se dcerka nezastává všech a pouze jen své maminky která mimo jiné přes rozkrok rozbila rodinu.Jaká matka taká katka,infantilnost a hloupost potrefených husiček jen kvete.Dej bože lehko.Vždyt aspon nemá ve vazbě existenční starosti jako mnoho tisíc obyčejných lidí kteří přežívají jen zázrakem a silou vůle.Jen at bručí,každému co jeho jest.Pokud se potvrdí že je nevinná jsem ochoten se omluvit ale ne za rozvracení rodiny.
  • Asi jí chybí gaučík s Péťou.(a "odměny).. *1*
  • Po mě by neštěkl ani pes,patří jí to.
  • No jo, ale k tomu potřebují, aby jim ten kabanos nekrájeli na kolečka...
  • Ruku v ruce s Nečasem.
  • No, to ona je zvyklá být jednou nahoře a jednou dole. Není nad střídačku, i "Kámasútra" byla kvůki tomu napsána...Jenomže ve vězení jsou specifičtější podmínky...
  • Není vězněna, je ve v a z b ě a ta je, pokud je mi známo, stejná pro všechny obviněné. Ani jeden z obviněných není umístěn v hotelu Pupp, jak by si to rozmazlená primadona a její dcerunka představovaly. Jestli chce někdo o poměrech ve vazbě hovořit, tak je to jedině dr. Rath!
  • Ověřil si to vůbec někdo z ParlamentníchListů,než to tady presentovaly ?
  • Vězení není vyhřátá kancelář s pohovkou pro premiéra.
    To, že brala půl milionový plat a na druhé straně lidé strádají, to jí zřejmě nevadilo.
    Je to nemorální svině, která jen parazitovala na penězích daňových poplatníků.
  • Kde je to otřesné svědectví? *8* Nic neprovedla,jen žárlila,stejně ji pustí a spíš mě zajímá,proč to všechno.Pro pár sledování ? Za tím bude něco víc *3*
  • Joko rehabilitaci bych ji dal uranové doly.Brobud se seš na vazbě,už nejsi sv--ě u koryta *12* *12* *12* *12*
  • kdy ji začnou bolet záda. Všichni mají stejné podmínky, kromě těch rovnějších. Cely zadržovaných by měli být lépe vybaveny než odsouzených. To jí nevadilo, že brala jako úřednice tak nekřesťanský peníze, když většině národa bylo předhazováno jak je na tom stát špatně , že se musí šetřit a dělat nepopulární kroky. Dělníci taky dřou, ale mají mnohonásobně menší peníze. Podle toho co dostávala, tak nás jen blafují a stát je na tom finančně velmi dobře. Není možné, když se to převede na výrobu, aby byly vůbec nějaké odměny, když podnik ( stát) krachuje. Je to jedna velká lež předhazovaná lidem, najdou se ale tací, kteří jim na tento špek rádi skočí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit